Geçinemeyenler kulübü

Haklısın film bu ay attım onu düşünecek vaktim bile yok iğne olduğum için sırf çiki çiki yoksa aklıma gelmez şu hengamede bakalım nasipten öte yol yok
Ne kadar insan tanıdıysam verdikleri cevap hep bu oldu, kafadan atında stres ortadan kalkınca hatta yok artık değilimdir dedik inanmadık şeklinde anlatıyorlar.
Ben zaten kazaların kadınıyım, niye?
Çünkü aklımda hiçbir zaman öyle bir fikir olmadı.
Stres hormonu önemli rol oynuyor.
Allah tez zamanda tüm isteyenlere sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah, hep duamdır bu...

Kendi oynamıyor mu hiç? Ya da ne oynuyor tek başına kalınca, ne yapıyor?
aslinda kendi çok guzel oynuyordu, alismisti baya beni bi salmısti ama son 1 1.5 aydir buyuk oranda azaldi bu.
resim yapardi, hamurla oynardi,bebekleriyle oynardi kaydiragina binerdi bebekleri kaydirirdi vs. artik kesmiyor sanirim.
ben sabah kalkinca bi gazini alir saklambac vs oynardim sonra o kendi takilirdi ben ortalik toplardim kahvaltimi falan yapardim isim bitince bi etkinlik yapardik onu kaldirir tekrar kendi haline birakirdim donusumlu sekilde boyle ilerliyordu ama bunlar bitti.
surekli dibimde nerdeyse son zamanlarda.
disari cikarip getirirsem cok guzel oynuyor kendi sonrasinda ama icerde kaldiysak vay halimize
evde akvaryum kumlari vardi havuzuna dolduruyodum yazin balkonda oynuyordu sıkılmasin diye ayni duzenegi eve kurdum pisligi pasagi onemli degil diyip 1 hafta surdu mesela oda.

Doktorum da öyle söyledi zaten film eşimin testi normal benim de hormonlar falan sıkıntı yok kist falan yok ne biliyim engel birşey yok diyo doktor yumurtan gelişiyor çatlıyo da düzenli diyo stres yapma diyo ama bu çark böyle dönerken zor taşındığımı duyup arayanlar bile evi yeniledin içine bide çocuk yap diyo

Yaşı büyüyor.
Benim küçükle aynılar ya, 1 sene önce kendi kendine oyun kuran çocuk, şimdi ‘ama ben çok sıkıldım benle kim oynıcak’ olayına başladı son zamanlarda.
Yanında oturursan kendi kendine oynuyor ama asla yalnız kalmak istemiyor.
Lan evde zaten daimi 3 kişiyiz, nasıl yalnız kalabilir
O kadar bile tahammülü yok yalnızlığa, hiç iyi bir şey değil bu.

Bu milletin ağzına gerçekten ....
Ne kadar ayıp, ne kadar irite etici konuşmalar.
Çocuğu olmayan insana neden sorulur ki çocuk, iki cevabı var.
Ya istemiyordur ya da henüz kavuşamamıştır.
Başka bir sebebi var mı bu işin, e yok.
E zaten bir de sana ne yani, delireceğim ya...

aha aynı işte tek fark ben yaninda boş boş oturamam oynayacagiz.
çok sıkıldim diye diye dolaniyo resmen, soylemese yuzunden anliyosun yani.
artik sıkıntidan o kadar sacma seyler yapiyo ki anlatamam sana.
bugum sırf guldu hosuna gitti diye damacanayla nerdeyse ayni kiloda kizi kucagimda kuş pesinde kosturdum evde

Ben unutsam çevre unutturmuyo ki maalesef toplumumuz böyle tok açın halinden anlamaz diyolar ya gerçekten doğru amaaan film boş ver siz naptınız kızlar bu kadar geç mi uyuyorsunuz genelde ben hiç kalmazdım bu saate de işler anca bitti

ay allahim ya insani nasil uzuyolar nasil strese sokuyorlar.
sizene yahu milletin yatak odasi muhabbetinden aile planlamasindan belki hic yapmayacagim, belki istemiyorum belki olmuyor.
bi susmuyorlar ya.

ay allahim ya insani nasil uzuyolar nasil strese sokuyorlar.
sizene yahu milletin yatak odasi muhabbetinden aile planlamasindan belki hic yapmayacagim, belki istemiyorum belki olmuyor.
bi susmuyorlar ya.
Islak terlikle vuracan ağzının ortasına daaa malesef

E benimkiler hep kucağımda.
Hatta çoğu zaman ikisini kucaklıyorum, 2 damacanalar yani
Küçük pek sever, rutinleri var, kucağımda yemek yapmak, kucağımda oda değiştirmek, sırtımda atçılık kovalama vs.
Zaten abisi doğduğundan beri kucağımda bir çocuktu, giyinmek için yere bırakamazdım, geçen sene bitti kucakçılığı.
Bu dizler, dirsekler boşa ağrımıyor.
30 yaşımda perte boşa çıkmadım.

Ben erken kaçacağım hatta sabah erken çıkarız yola, yoksa 3 4 ü görüyoruz.
Sen yatınca ohooo neler oluyor burada

allahtan rahatsiz oldugumu biliyorda benim sirtima pek binmiyor.
2 cocuk kucaklamakta zor ya .

allahtan rahatsiz oldugumu biliyorda benim sirtima pek binmiyor.
2 cocuk kucaklamakta zor ya .
Sırtımda gemicilik oynuyorlar.
Ben yatağa yüz üstü yatıyorum, onlar üstüme çıkıyor, sonra deniz dalgalanıp fırtına çıkıyor ve bunlar nasıl zıplıyorlar sırtımda, anlatamam sana.
Hep beraber aşağı uçup, alabora oluyoruz.
Her günki rutin oyunumuz bu.
Sağlam kalmam mucize aslında, düşündüm de biran

Benimkiler pek seviyor böyle oyunları, illa üstümüze, kucağımıza, omzumuza tırmanacaklar.
Dışarıda da öyle geziyoruz, birini babası birini ben omuzluyorum.

Aa çok güzel değişiklik olur hava durumuna baktın mı nasıl görünüyo
Evet, gayet güzel hava.
Dün gidecektik, pzt salı yağmurluydu.
Ondan yarına çektik, cuma hepten bahar.
Ama benim aklımdaki gibi olmadı, ben bayağı kamp gibi doğa, zirveler karlı yerler istiyordum çocuklar gezsin özgürce diye, tahmin et ne oldu, tüm ülke tatilde
Yer yok hiçbir yerde...

Çok sevindim sizin adınıza değişiklik olur hava da güzelse ohoo burası gündüz gene iyi de akşam oldu mu bi rüzgar soğuk burnumu çıkaramıyorum dışarı

Çok sevindim sizin adınıza değişiklik olur hava da güzelse ohoo burası gündüz gene iyi de akşam oldu mu bi rüzgar soğuk burnumu çıkaramıyorum dışarı
Muhtemelen öyledir zaten.
Şuanda ank da inanılmaz soğuk, güneş gittiği an kışı hissediyoruz.
İşte hava güzel değil de karlı olsaydı iyiydi, bir sürü kar malzemesi, pantolonu, termal içliği falan aldım, hepsi boşa gitti

Aaa sen baya hazırlık yapmışsın başka alternatifiniz yokmu mesela kayseri falan 2 hafta oluyo gittik de uğramadan geldiğime pişmanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…