- 8 Mart 2015
- 25.155
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.414
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #15.201
Ne kadar insan tanıdıysam verdikleri cevap hep bu oldu, kafadan atında stres ortadan kalkınca hatta yok artık değilimdir dedik inanmadık şeklinde anlatıyorlar.Haklısın film bu ay attım onu düşünecek vaktim bile yok iğne olduğum için sırf çiki çiki yoksa aklıma gelmez şu hengamede bakalım nasipten öte yol yok
aslinda kendi çok guzel oynuyordu, alismisti baya beni bi salmısti ama son 1 1.5 aydir buyuk oranda azaldi bu.Kendi oynamıyor mu hiç? Ya da ne oynuyor tek başına kalınca, ne yapıyor?
Doktorum da öyle söyledi zaten film eşimin testi normal benim de hormonlar falan sıkıntı yok kist falan yok ne biliyim engel birşey yok diyo doktor yumurtan gelişiyor çatlıyo da düzenli diyo stres yapma diyo ama bu çark böyle dönerken zor taşındığımı duyup arayanlar bile evi yeniledin içine bide çocuk yap diyoNe kadar insan tanıdıysam verdikleri cevap hep bu oldu, kafadan atında stres ortadan kalkınca hatta yok artık değilimdir dedik inanmadık şeklinde anlatıyorlar.
Ben zaten kazaların kadınıyım, niye?
Çünkü aklımda hiçbir zaman öyle bir fikir olmadı.
Stres hormonu önemli rol oynuyor.
Allah tez zamanda tüm isteyenlere sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah, hep duamdır bu...
Yaşı büyüyor.aslinda kendi çok guzel oynuyordu, alismisti baya beni bi salmısti ama son 1 1.5 aydir buyuk oranda azaldi bu.
resim yapardi, hamurla oynardi,bebekleriyle oynardi kaydiragina binerdi bebekleri kaydirirdi vs. artik kesmiyor sanirim.
ben sabah kalkinca bi gazini alir saklambac vs oynardim sonra o kendi takilirdi ben ortalik toplardim kahvaltimi falan yapardim isim bitince bi etkinlik yapardik onu kaldirir tekrar kendi haline birakirdim donusumlu sekilde boyle ilerliyordu ama bunlar bitti.
surekli dibimde nerdeyse son zamanlarda.
disari cikarip getirirsem cok guzel oynuyor kendi sonrasinda ama icerde kaldiysak vay halimize
evde akvaryum kumlari vardi havuzuna dolduruyodum yazin balkonda oynuyordu sıkılmasin diye ayni duzenegi eve kurdum pisligi pasagi onemli degil diyip 1 hafta surdu mesela oda.
Bu milletin ağzına gerçekten ....Doktorum da öyle söyledi zaten film eşimin testi normal benim de hormonlar falan sıkıntı yok kist falan yok ne biliyim engel birşey yok diyo doktor yumurtan gelişiyor çatlıyo da düzenli diyo stres yapma diyo ama bu çark böyle dönerken zor taşındığımı duyup arayanlar bile evi yeniledin içine bide çocuk yap diyo
aha aynı işte tek fark ben yaninda boş boş oturamam oynayacagiz.Yaşı büyüyor.
Benim küçükle aynılar ya, 1 sene önce kendi kendine oyun kuran çocuk, şimdi ‘ama ben çok sıkıldım benle kim oynıcak’ olayına başladı son zamanlarda.
Yanında oturursan kendi kendine oynuyor ama asla yalnız kalmak istemiyor.
Lan evde zaten daimi 3 kişiyiz, nasıl yalnız kalabilir
O kadar bile tahammülü yok yalnızlığa, hiç iyi bir şey değil bu.
Ben unutsam çevre unutturmuyo ki maalesef toplumumuz böyle tok açın halinden anlamaz diyolar ya gerçekten doğru amaaan film boş ver siz naptınız kızlar bu kadar geç mi uyuyorsunuz genelde ben hiç kalmazdım bu saate de işler anca bittiBu milletin ağzına gerçekten ....
Ne kadar ayıp, ne kadar irite etici konuşmalar.
Çocuğu olmayan insana neden sorulur ki çocuk, iki cevabı var.
Ya istemiyordur ya da henüz kavuşamamıştır.
Başka bir sebebi var mı bu işin, e yok.
E zaten bir de sana ne yani, delireceğim ya...
ay allahim yaDoktorum da öyle söyledi zaten film eşimin testi normal benim de hormonlar falan sıkıntı yok kist falan yok ne biliyim engel birşey yok diyo doktor yumurtan gelişiyor çatlıyo da düzenli diyo stres yapma diyo ama bu çark böyle dönerken zor taşındığımı duyup arayanlar bile evi yeniledin içine bide çocuk yap diyo
Islak terlikle vuracan ağzının ortasına daaa malesefay allahim yainsani nasil uzuyolar nasil strese sokuyorlar.
sizene yahu milletin yatak odasi muhabbetinden aile planlamasindan belki hic yapmayacagim, belki istemiyorum belki olmuyor.
bi susmuyorlar ya.
E benimkiler hep kucağımda.aha aynı işte tek fark ben yaninda boş boş oturamam oynayacagiz.
çok sıkıldim diye diye dolaniyo resmen, soylemese yuzunden anliyosun yani.
artik sıkıntidan o kadar sacma seyler yapiyo ki anlatamam sana.
bugum sırf guldu hosuna gitti diye damacanayla nerdeyse ayni kiloda kizi kucagimda kuş pesinde kosturdum evde
Ben erken kaçacağım hatta sabah erken çıkarız yola, yoksa 3 4 ü görüyoruz.Ben unutsam çevre unutturmuyo ki maalesef toplumumuz böyle tok açın halinden anlamaz diyolar ya gerçekten doğru amaaan film boş ver siz naptınız kızlar bu kadar geç mi uyuyorsunuz genelde ben hiç kalmazdım bu saate de işler anca bitti
Hayırdır nereye yolculuk film ah ah 4 gündür hasretim uykuyaBen erken kaçacağım hatta sabah erken çıkarız yola, yoksa 3 4 ü görüyoruz.
Sen yatınca ohooo neler oluyor burada
Uzağa değil, sapancaya kısa bir gidiş geliş yapacağız.Hayırdır nereye yolculuk film ah ah 4 gündür hasretim uykuya
allahtan rahatsiz oldugumu biliyorda benim sirtima pek binmiyor.E benimkiler hep kucağımda.
Hatta çoğu zaman ikisini kucaklıyorum, 2 damacanalar yani
Küçük pek sever, rutinleri var, kucağımda yemek yapmak, kucağımda oda değiştirmek, sırtımda atçılık kovalama vs.
Zaten abisi doğduğundan beri kucağımda bir çocuktu, giyinmek için yere bırakamazdım, geçen sene bitti kucakçılığı.
Bu dizler, dirsekler boşa ağrımıyor.
30 yaşımda perte boşa çıkmadım.
Aa çok güzel değişiklik olur hava durumuna baktın mı nasıl görünüyoUzağa değil, sapancaya kısa bir gidiş geliş yapacağız.
Ama çocuklarla 3 saatlik yol 6 saat ettiğinden anca, hava aydınlanmadan çıkmamız lazım.
Sırtımda gemicilik oynuyorlar.allahtan rahatsiz oldugumu biliyorda benim sirtima pek binmiyor.
2 cocuk kucaklamakta zor ya.
Evet, gayet güzel hava.Aa çok güzel değişiklik olur hava durumuna baktın mı nasıl görünüyo
Çok sevindim sizin adınızaEvet, gayet güzel hava.
Dün gidecektik, pzt salı yağmurluydu.
Ondan yarına çektik, cuma hepten bahar.
Ama benim aklımdaki gibi olmadı, ben bayağı kamp gibi doğa, zirveler karlı yerler istiyordum çocuklar gezsin özgürce diye, tahmin et tüm ülke tatilde
Yer yok hiçbir yerde...
Muhtemelen öyledir zaten.Çok sevindim sizin adınızadeğişiklik olur hava da güzelse ohoo burası gündüz gene iyi de akşam oldu mu bi rüzgar soğuk burnumu çıkaramıyorum dışarı
Aaa sen baya hazırlık yapmışsınMuhtemelen öyledir zaten.
Şuanda ank da inanılmaz soğuk, güneş gittiği an kışı hissediyoruz.
İşte hava güzel değil de karlı olsaydı iyiydi, bir sürü kar malzemesi, pantolonu, termal içliği falan aldım, hepsi boşa gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?