- 17 Ocak 2020
- 28.168
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.913
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #15.241
Aa gidemiyoruzoda saat 4 de falan cikti yola diye biliyorum, yanlis anlamadiysam gece uyku sersemi
aman disarda kahvalti olsun da nere olursa olsun
hızına dayanamadı demek kiAa gidemiyoruz
Ablam gitmek istemedi
cocuguma iyi bir hayat sunmak icin calisiyorum mesajina istinaden, calismadan da iyi hayat sunabilirim anlaminda yazmis sanirim.bebeklinick şu evlilik yaşı konusunda çocuğuna bakmak iyi gelecek sunmak icin calısan kadının yorumunu (belli ki kadının durumu iyi değil) niye ayy ben calısmasam da çocuğuma harika bir gelecek sunarım diye alıntıladın ki yakıstıramadım sana hiç çok ayıp
Fetişist mi kaynanasının ayagını kesip boynuna mı asmışcinnet geciren fetişist gelin kaynanasini sevdi haberi
selam cinim gitmiyormu hala gestapoFetişist mi kaynanasının ayagını kesip boynuna mı asmış23.gunumden selamlar bu arada
Ablam adet dönemlerini inanılmaz bı şokla geçiriyorhızına dayanamadı demek kiben olsaydım hayatta yok demezdim
keyifçi olduğum icin
Yav ben ne diyorum mart sonu gıderse parti yapıcamselam cinim gitmiyormu hala gestapo
Hayırlı gunleeeerFetişist mi kaynanasının ayagını kesip boynuna mı asmış23.gunumden selamlar bu arada
Gecmıs olsun zorunlu.yüzüstü yatsa bıraz hafıfletir.Ablam adet dönemlerini inanılmaz bı şokla geçiriyor
Birden bı ağrısı bastırdı hazırlanmıştı o da aslında.
Çikolata kisti varmış onda ve o böyle bı ağrı yapıyormuş galiba.
Bu kistik mevzular genetik sanırım.
İki ablam polikistik sendrom
Bu ablam çikolata kistli.
Bende polikistik sendromluyum biliyosun zatenhızına dayanamadı demek kiben olsaydım hayatta yok demezdim
keyifçi olduğum icin
Memelerden yatamiyor.kocaman kocaman kime cektiyseGecmıs olsun zorunlu.yüzüstü yatsa bıraz hafıfletir.
En sevdıgımMemelerden yatamiyor.kocaman kocaman kime cektiyse
Survivor ' a katılsan kazanırsın sen bu şartlardan soneaFetişist mi kaynanasının ayagını kesip boynuna mı asmış23.gunumden selamlar bu arada
Kazanırım kesinSurvivor ' a katılsan kazanırsın sen bu şartlardan sonea
evet genetik, hatta kendim icin arastirirken kiz cocuklari dogduklarinda bu hastalikla dogabiliyormus direk oyle bisey okumustum yaniAblam adet dönemlerini inanılmaz bı şokla geçiriyor
Birden bı ağrısı bastırdı hazırlanmıştı o da aslında.
Çikolata kisti varmış onda ve o böyle bı ağrı yapıyormuş galiba.
Bu kistik mevzular genetik sanırım.
İki ablam polikistik sendrom
Bu ablam çikolata kistli.
regl duzenin nasil?Bende polikistik sendromluyum biliyosun zaten
31 yada 34 günde bir oluyor hep. ( Bazen 34 günlük döngüye geçiyor yılda üç dört ay kadar )regl duzenin nasil?
polikistik oldugunu nasil anladilae senin?31 yada 34 günde bir oluyor hep. ( Bazen 34 günlük döngüye geçiyor yılda üç dört ay kadar )
Hatırlamıyorum ki canım 17 yaşımda Halen adet olmadığında üç dört doktora gitmiştik ayrı ayrı .polikistik oldugunu nasil anladilae senin?
amanınHatırlamıyorum ki canım 17 yaşımda Halen adet olmadığında üç dört doktora gitmiştik ayrı ayrı .
Hepsi aynı teşhisi koymuştu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?