- 17 Aralık 2015
- 27.156
- 49.681
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #15.281
ben gormeyeli baya gelismis heralde diyecektimİroni yapmıştım
Oooo belin kopmuştur kizbugun sabah 10 da sokaktaydık da
anca gelebildik
yoo, yaklasik 5 6 taane park 3 4 tane kiyafet magazasi gezdim kizilayda, tek sorun kızın çişi olduOooo belin kopmuştur kiz
Nasıl dayandin
Bende o küçük kızım galiba . Çok cisim geliyor dışarda benimdeeeeyoo, yaklasik 5 6 taane park 3 4 tane kiyafet magazasi gezdim kizilayda, tek sorun kızın çişi oldu
çok degil aslinda 2 kez gitti de, ben bir hata yapip şeker ilaci icip ciktim ben daha beter oldumBende o küçük kızım galiba . Çok cisim geliyor dışarda benimdeeee
Aaa kızlar nerdesiniz girdim ilk defa konusma yok
chamallows napiyorsunnnn
iyi dışardan geldim denizi doyuruyorum sen ?
kızlar ıyı aksamlar..markete gıttımde ıcım urunleri daha uygundu ılk çıktıgında sankı pahalandı dımıçok degil aslinda 2 kez gitti de, ben bir hata yapip şeker ilaci icip ciktim ben daha beter oldum
iyi akşamlar canımYozgata mı geçtin bide rahatsızdın galiba fork fork nasıl olsun
Çok çok çok hemdekızlar ıyı aksamlar..markete gıttımde ıcım urunleri daha uygundu ılk çıktıgında sankı pahalandı dımı
kasar peynırı 34 tl..pınarda 34 lıra..ısın garıbı..şokun kendı kasarı aynı boyuttakı..29.90 yanı 4 tl fark varÇok çok çok hemde
her pahali iyi olacak diye bir sey yok bence bu tamamen algi ama bildigin guvendigin marka olayi var iste.yanı sokun mıs peynırı 29.90 pahalı bence ıyısı 34 tl ıse
Kaşar oeyniri yerine kolot peyniri al 15 TL .kasar peynırı 34 tl..pınarda 34 lıra..ısın garıbı..şokun kendı kasarı aynı boyuttakı..29.90 yanı 4 tl fark var
Izmir tulumunu seviyorum misin.kızkardesımde 4 lırayada baska sey alınır dıyo..ama bence sokun 29.90 olan peynırın kalıtesı okadar ıyı olmayabılır
Tiona eğer sütaş içim gibi marka değil de marketin kendi kaşarını alacaksan bimin kendi kaşarını tavsiye ederim gene en iyisi o gibi geliyo banakasar peynırı 34 tl..pınarda 34 lıra..ısın garıbı..şokun kendı kasarı aynı boyuttakı..29.90 yanı 4 tl fark var
Ohh ne güzel deniz sevinmiştir nasıl eğlendi mibugun sabah 10 da sokaktaydık da
anca gelebildik
Kaşar da a101de aoç güzel digerleri lastik gibi geliyorTiona eğer sütaş içim gibi marka değil de marketin kendi kaşarını alacaksan bimin kendi kaşarını tavsiye ederim gene en iyisi o gibi geliyo bana
Kırsehire de gelecekmisin yada ne zaman dönüyorsun İzmireEvet dünden beri burdayım hunharca eğleniyorummmmm.
Ama bu tempoya alışık değilim galiba popom filan ağrıyor ay
Poposu ağrır mı insanın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?