- 17 Aralık 2015
- 27.156
- 49.681
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #15.301
baya oynadı gezdi yoruldu ama değdi.Ohh ne güzel deniz sevinmiştir nasıl eğlendi mi
Kırşehir'de kimsem yok ki kuzum bı amcamla halam var onları da sevmem.Kırsehire de gelecekmisin yada ne zaman dönüyorsun İzmire
Yozgat'tan pazar döneceğim muhtemelennKırsehire de gelecekmisin yada ne zaman dönüyorsun İzmire
evet ama sokun urunude ucuz değil bence 29.90 kar oranı daha yuksektır mıs ın belkıdeher pahali iyi olacak diye bir sey yok bence bu tamamen algi ama bildigin guvendigin marka olayi var iste.
hangisinin ambalaji cezbediyorsa ona gidiyoruz sanirim
a101 bazı urunlerı cok guzel evet..Kaşar da a101de aoç güzel digerleri lastik gibi geliyor
annemde hep bımın alırdı...aynenTiona eğer sütaş içim gibi marka değil de marketin kendi kaşarını alacaksan bimin kendi kaşarını tavsiye ederim gene en iyisi o gibi geliyo bana
ızmır tulumu guzel evet....cogu bılmez ızmır tulumunu bende balıkesırde duymustumIzmir tulumunu seviyorum misin.
oo cok ıyıymıs tamam canımKaşar oeyniri yerine kolot peyniri al 15 TL .
Ben onu alıyorum .
Üstelik yüz gram fazla 34 TL lik kaşardan
yozgat genelde dındarmı oluyor sankı..nelerı meshur yozgatınKaşar oeyniri yerine kolot peyniri al 15 TL .
Ben onu alıyorum .
Üstelik yüz gram fazla 34 TL lik kaşardan
aoç nin günlük şişe sütleride güzelKaşar da a101de aoç güzel digerleri lastik gibi geliyor
Valla dindarlar. Ama dinci değiller .yozgat genelde dındarmı oluyor sankı..nelerı meshur yozgatın
He bide onların iki oğluKırsehire de gelecekmisin yada ne zaman dönüyorsun İzmire
Hiç hiç yiyemem .ızmır tulumu guzel evet....cogu bılmez ızmır tulumunu bende balıkesırde duymustum
evet demek ıstedıgını anladım canım..Valla dindarlar. Ama dinci değiller .
:) Nasıl anlatsammm...dinciler bağnaz oluyor dindarlar kendi halinde dinî yaşayan insanlar :)
Yozgat'ın arabaşısı ve madımak yemeği meşhur
:)
Cokkkk severim.tattin mi sen hiç ?
yenmezmı ızmır tulumu sen ızmırlısın bılırsın tabııHiç hiç yiyemem .
İğnenin 5.günü daha çook var canımAy tenli anne nasil hissediyorsun, var mi bir değişiklik
Yapan yok ki. Normalde ne yiyossk buraya gelince de onu yiyoruz artık. Gelenek bozulduevet demek ıstedıgını anladım canım..
ıkı yemeyıde duydum ama yemedım..bol bol ye bızım yerımızede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?