- 17 Aralık 2015
- 27.156
- 49.681
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #15.341
Bugün demi çıktınızbenim bugun dışarda işim uzun sürdü kahvaltilik la hallettik o işi :)
yok bugün dişçideydim, denizi anneme biraktim işim uzun surecek perişan olmasin diye.Bugün demi çıktınız
sızede afıyet olsun canımbenim bugun dışarda işim uzun sürdü kahvaltilik la hallettik o işi :)
Geçmiş olsun naptın yapıldı mı dişinyok bugün dişçideydim, denizi anneme biraktim işim uzun surecek perişan olmasin diye.
disciden cikip anneme ugradim denizi almaya markete ugramamiz lazimdi markete gittik geldik derken aksam 7.30 da ancak eve girebildik.
market kac para tuttu kımbılır..sesu agdaya baktım dun sokda turuncu olan 9.90 olmus..6. 7 tl ydıyok bugün dişçideydim, denizi anneme biraktim işim uzun surecek perişan olmasin diye.
disciden cikip anneme ugradim denizi almaya markete ugramamiz lazimdi markete gittik geldik derken aksam 7.30 da ancak eve girebildik.
allah bugunumuzu aratmasın canım..yuvarlanıp gıdıyoruzteşekkür ederim
nasılsın ?
kaplamalara başladık bugun, dişim oyuldu gecici kaplamasi takildi haftaya persembe normal kaplamam takilacak. dün akşamda bir dişim şişti yine onu söyledim çekilecekmiş o onu kurtaramiyoruzGeçmiş olsun naptın yapıldı mı dişin
saol canım bu gunumuze sukur sen ne yemek yaptın buguntiona sen nasılsın
amin canımallah bugunumuzu aratmasın canım..yuvarlanıp gıdıyoruz
denızcım gecmıs olsun..uc kaplama porselen 1200 e yaparım demıstı..sana kaç dedı tanesıkaplamalara başladık bugun, dişim oyuldu gecici kaplamasi takildi haftaya persembe normal kaplamam takilacak. dün akşamda bir dişim şişti yine onu söyledim çekilecekmiş o onu kurtaramiyoruz
Hayırlısı olsun diş işi gerçekten zor tez vakitte biter umarımkaplamalara başladık bugun, dişim oyuldu gecici kaplamasi takildi haftaya persembe normal kaplamam takilacak. dün akşamda bir dişim şişti yine onu söyledim çekilecekmiş o onu kurtaramiyoruz
canim benim 1 kanalli dolgu 2 kaplama 2.500 diger cekilecek olan disin yerine ne yapacak belli degil onun fiyatini konusmadik dahadenızcım gecmıs olsun..uc kaplama porselen 1200 e yaparım demıstı..sana kaç dedı tanesı
Ben bugün kendimi çarşıya attım evin Bi kaç eksiği vardı onları aldım sabahtan da Bi kaç temizlik yemeğe hiç vaktim olmadısaol canım bu gunumuze sukur sen ne yemek yaptın bugun
elimi verdim kolumu kaptirdim sanki yaHayırlısı olsun diş işi gerçekten zor tez vakitte biter umarım
denizin peyniri bitmisti onu aldim, domates salatalik birer kilo kadar 50 küsür lira tuttumarket kac para tuttu kımbılır..sesu agdaya baktım dun sokda turuncu olan 9.90 olmus..6. 7 tl ydı
Maalesef öyle oluyo yaşında halbuki daha ufak ama genetik vs olabiliyor işteelimi verdim kolumu kaptirdim sanki yaher gün bir dişim cortluyo resmen.
benımde cekılen dıs var ıkı dısın arasında kopru olur herhalde usenıyorumda gıtmeyec
canim benim 1 kanalli dolgu 2 kaplama 2.500 diger cekilecek olan disin yerine ne yapacak belli degil onun fiyatini konusmadik daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?