- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
- Konu Sahibi chamallows
-
- #15.641
resmındekı kadın sensın sanıyorum hep:)Kabuklusuna aslaaa bulaşmayım.
Biz deniz seviyor diye bulunduruyoruz evde. Gün içinde o yerken yemem, haftada bir iki şarap içelim, ceviz kaju badem yiyoruö. En yağlı da onlar. Sonra neden ben tombul kaldım
Yaa çok lezzetli.Kuruyemişten ne anlıyorsunuz yahu?
Gerçi ben karnımı doyurmayan her şey için aynı şeyi düşünüyorum, tost yapar yerim niye yiyeyim bunu derim
Yok ben kumral ve tombulumresmındekı kadın sensın sanıyorum hep:)
ya ben her aynaya baktigimda aklima senin blup karikatürü geliyoKabuklusuna aslaaa bulaşmayım.
Biz deniz seviyor diye bulunduruyoruz evde. Gün içinde o yerken yemem, haftada bir iki şarap içelim, ceviz kaju badem yiyoruö. En yağlı da onlar. Sonra neden ben tombul kaldım
Iyhh, hayatta yemem.Yaa çok lezzetli.
Tost deme bana şu lavaştan yapılan tosta taktım bu ara hayatımda yemediğim tostu yiyorum. Kendime sosyal medya yasağı koydum.
Çekirdek sokmuyorum artık. Kabak çekirdeği var biraz, denize çitliyorum ya güya. Bir sağlam çıksa iki kırık çıkıyor. E kırıkları yiyince ne anladım bu işten. Ceviz badem zaten severim kajuya dadandık bu ara Allah affetsin. İlk hafta bir arkadaş bile dedi karantinada kilo almışsın diyeya ben her aynaya baktigimda aklima senin blup karikatürü geliyo
bizde kuruyemişi çok tuketiriz.
ayin 15 inde aldiklarim bitti
tekrar alacağim yarin
bu sefer sadece denize alacagim aylardir koronaydi bagisiklikti dadandik kuruyemis kilo kilo gidiyo resmen, gerci gitmiyo yağ olarak geri dönuyo
Şişmanların yüz karasasın benceIyhh, hayatta yemem.
O lavaşlar kokuyor ya.
Bildiğin ham ham kokuyor hazır lavaşlar, asla ağzıma sürmem.
O tostu yapacağım diye çiğ köfte söyleyip, onun lavaşına yapar, yanında da köftemi yerim o derece yemeğe hasta insanım
Sadece lezzetli yerim, açlık için değil.
nasil anlatayim mesela kimisi temizlik yaparak rahatlar, kimisi çop biriktirir vs benimkide su içerek sıkıntidan kurtuldugumu sanmak gibi bir sey diyeyim sanaEski hayatında su aygırı mıydın, deniz kızı mıydın, nasıl psikolojik?
aisksksjsj
Kabuğuyla mi yeniyor ? Yer fıstığı gibi kahverengi kabuğu ufalanarak mi yeniyorYaaa çayı kuru içiyorum da beni mahveden peynir tabağı
Eşimle yarın izin günümüz diye şarap içtik, yanına peynir kuruyemiş gömdüm yine. Kabuklu kajuya sardık bu ara. Allahım normal kajudan daha lezzetli
Eski giysilerime giremiyorum iyice şiştim. Yarın diyete gireyim ben en iyisi
50 sene kaveden cıkmayan dedelere bır sey olmuyo..annem rahmetlı cumlesıde..her yedıgını gr la yerdı..yuksek tanyon dan rahmetlı oldu....bayaga para dokenler var vıtamın vb..hastalık gelıyo yınede..acaba bu yapımıya ben her aynaya baktigimda aklima senin blup karikatürü geliyo
bizde kuruyemişi çok tuketiriz.
ayin 15 inde aldiklarim bitti
tekrar alacağim yarin
bu sefer sadece denize alacagim aylardir koronaydi bagisiklikti dadandik kuruyemis kilo kilo gidiyo resmen, gerci gitmiyo yağ olarak geri dönuyo
Bu akşam tatlı yerken görmeliydin, uzaydan bakıyordum dünyaya.Şişmanların yüz karasasın bence
Ben en azından yedim de şiştim
Yadaa şişman değilsin
ıyımıs..denızcım..anacıgımın mesanesı buyumustu..3 lt gecıyıodu ıctıgı su ..ondan sen onu bı 2 bucuk lıtreye cek canımnasil anlatayim mesela kimisi temizlik yaparak rahatlar, kimisi çop biriktirir vs benimkide su içerek sıkıntidan kurtuldugumu sanmak gibi bir sey diyeyim sana
bende kabak cekirdegi alirim, hem bagirsak calistirdigi icin hemde ay cekirdeginden daha masum sanirimÇekirdek sokmuyorum artık. Kabak çekirdeği var biraz, denize çitliyorum ya güya. Bir sağlam çıksa iki kırık çıkıyor. E kırıkları yiyince ne anladım bu işten. Ceviz badem zaten severim kajuya dadandık bu ara Allah affetsin. İlk hafta bir arkadaş bile dedi karantinada kilo almışsın diye
Ay sakın merak edip alma zorKabuğuyla mi yeniyor ? Yer fıstığı gibi kahverengi kabuğu ufalanarak mi yeniyor
aksam çay kahve vb var dıye yapılan ısler hevesle yapılır bızdeBu akşam tatlı yerken görmeliydin, uzaydan bakıyordum dünyaya.
Ben yemek yerken ağzım burnum değişir, yüzüm kayar yahu.
Yemek için değil adeta yaşamak zevk almak için yerim
ahahaha yemek yerken gozlerinde kalp olusan emoji temsilleri gibiyiz hep birlikteBu akşam tatlı yerken görmeliydin, uzaydan bakıyordum dünyaya.
Ya yemeğe bayılıyorum. Ablamla annem gibiahahaha yemek yerken gozlerinde kalp olusan emoji temsilleri gibiyiz hep birlikte
genetik sanirim boyle rahatsizliklar.50 sene kaveden cıkmayan dedelere bır sey olmuyo..annem rahmetlı cumlesıde..her yedıgını gr la yerdı..yuksek tanyon dan rahmetlı oldu....bayaga para dokenler var vıtamın vb..hastalık gelıyo yınede..acaba bu yapımı
Tatlimsiysa yiyemem o zamannn.Ay sakın merak edip alma zor
Fıstık gibi soyup yiyorsun ama nedense daha şekerli gibi tatlı gibi geldi bize. Boyutu da iri.
Şifa olsunnnBu akşam tatlı yerken görmeliydin, uzaydan bakıyordum dünyaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?