Geçinemeyenler kulübü

Kabuklusuna aslaaa bulaşmayım.
Biz deniz seviyor diye bulunduruyoruz evde. Gün içinde o yerken yemem, haftada bir iki şarap içelim, ceviz kaju badem yiyoruö. En yağlı da onlar. Sonra neden ben tombul kaldım
resmındekı kadın sensın sanıyorum hep:)

Kuruyemişten ne anlıyorsunuz yahu?
Gerçi ben karnımı doyurmayan her şey için aynı şeyi düşünüyorum, tost yapar yerim niye yiyeyim bunu derim
Yaa çok lezzetli.
Tost deme bana şu lavaştan yapılan tosta taktım bu ara hayatımda yemediğim tostu yiyorum. Kendime sosyal medya yasağı koydum.

Kabuklusuna aslaaa bulaşmayım.
Biz deniz seviyor diye bulunduruyoruz evde. Gün içinde o yerken yemem, haftada bir iki şarap içelim, ceviz kaju badem yiyoruö. En yağlı da onlar. Sonra neden ben tombul kaldım
ya ben her aynaya baktigimda aklima senin blup karikatürü geliyo
bizde kuruyemişi çok tuketiriz.
ayin 15 inde aldiklarim bitti
tekrar alacağim yarin
bu sefer sadece denize alacagim aylardir koronaydi bagisiklikti dadandik kuruyemis kilo kilo gidiyo resmen, gerci gitmiyo yağ olarak geri dönuyo

Yaa çok lezzetli.
Tost deme bana şu lavaştan yapılan tosta taktım bu ara hayatımda yemediğim tostu yiyorum. Kendime sosyal medya yasağı koydum.
Iyhh, hayatta yemem.
O lavaşlar kokuyor ya.
Bildiğin ham ham kokuyor hazır lavaşlar, asla ağzıma sürmem.
O tostu yapacağım diye çiğ köfte söyleyip, onun lavaşına yapar, yanında da köftemi yerim o derece yemeğe hasta insanım
Sadece lezzetli yerim, açlık için değil.

Çekirdek sokmuyorum artık. Kabak çekirdeği var biraz, denize çitliyorum ya güya. Bir sağlam çıksa iki kırık çıkıyor. E kırıkları yiyince ne anladım bu işten. Ceviz badem zaten severim kajuya dadandık bu ara Allah affetsin. İlk hafta bir arkadaş bile dedi karantinada kilo almışsın diye

Şişmanların yüz karasasın bence
Ben en azından yedim de şiştim
Yadaa şişman değilsin

Kabuğuyla mi yeniyor ? Yer fıstığı gibi kahverengi kabuğu ufalanarak mi yeniyor

50 sene kaveden cıkmayan dedelere bır sey olmuyo..annem rahmetlı cumlesıde..her yedıgını gr la yerdı..yuksek tanyon dan rahmetlı oldu....bayaga para dokenler var vıtamın vb..hastalık gelıyo yınede..acaba bu yapımı

Şişmanların yüz karasasın bence
Ben en azından yedim de şiştim
Yadaa şişman değilsin
Bu akşam tatlı yerken görmeliydin, uzaydan bakıyordum dünyaya.
Ben yemek yerken ağzım burnum değişir, yüzüm kayar yahu.
Yemek için değil adeta yaşamak zevk almak için yerim

nasil anlatayim mesela kimisi temizlik yaparak rahatlar, kimisi çop biriktirir vs benimkide su içerek sıkıntidan kurtuldugumu sanmak gibi bir sey diyeyim sana
ıyımıs..denızcım..anacıgımın mesanesı buyumustu..3 lt gecıyıodu ıctıgı su ..ondan sen onu bı 2 bucuk lıtreye cek canım

bende kabak cekirdegi alirim, hem bagirsak calistirdigi icin hemde ay cekirdeginden daha masum sanirim yani insallah oyledir
bizdede badem, findik, antep fistigi beyaz leblebi dayanmiyor
anteple badem denize gerisi bize

Bu akşam tatlı yerken görmeliydin, uzaydan bakıyordum dünyaya.
Ben yemek yerken ağzım burnum değişir, yüzüm kayar yahu.
Yemek için değil adeta yaşamak zevk almak için yerim
ahahaha yemek yerken gozlerinde kalp olusan emoji temsilleri gibiyiz hep birlikte

genetik sanirim boyle rahatsizliklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…