- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
- Konu Sahibi chamallows
-
- #15.601
bır ayda tukettıgınıze gore az az yıyorsunuz demekkı..maasallahBu kıyır kıyır, cafelerde çay yanına verilen bit kadar ama lezzeti olan kurabiye.
Tam mide, açlık, her türlü atıştırma isteğini bastıran cinsten.
Çocuklara faydalı olsun diye 2 yemek kaşığı falan labne de koyuyorum hamuruna ben bazenZ
Hafif tatlı pudra şekerli olduğundan ama tatlı niyetine değil.
Ne kadar küçük ya da ince çubuk yaparsan o kadar kıyır olur.
Kocaman bir kavazona doldurup, 1 ayda tüketiyoruz biz.
Normal ölçüde 2 tepsi çıkıyor.yarin denizle yapayim bunu
ama normal olculeri cok fazla cidden
kiyafetleri giyerken gelen buhranin yaninda o kucuk zararli mutlulugun hesamesi okunmazbı rahatlama gelıyo kahve cay yanında bırseyler yıyınce vallahı mutluluk hormanı ha dıyım
gerci bunun bir tepsisini esim bir oturusta yer sanirimNormal ölçüde 2 tepsi çıkıyor.
180 adet üzüm tanesi kadar falan oluyor.
Yarım ölçüde tam bür tepsi, küçücük misket gibi yaparsan 80, erik kadar 60 adet çıkar.
Yarısını misket yarısını çubuk kraker formunda da yapabilirsin.
Nescafe yanına 3 tane falan yiyorum ben, yetiyor.bır ayda tukettıgınıze gore az az yıyorsunuz demekkı..maasallah
yokluktan ziyade, azicikda diş fircalama aliskanligimiz olmadigindan fazla alinmiyor sanirim.turkıyede olan evlerın yarısındaa dıs macunu yokmusEvlerin yarısına diş macunu girmiyor
Türkiye’de hanelerin yüzde 50’sine diş macunu girmezken, 4 kişiye 1 adet diş fırçası düşüyor. Yıllık diş macunu tüketimi ise 100 gram ile sınırlı. Ağız ve diş sağlığında dışa bağımlılık da yüzde 80’i buluyor.www.sozcu.com.tr
hıc sorma kızkardesım gelmıs..40 beden olmus..38 e dusmeye calısıyo..kot almıstı bu gecen sene darlardan ıkı tane gıremıyo korona kılosu yuzundenkiyafetleri giyerken gelen buhranin yaninda o kucuk zararli mutlulugun hesamesi okunmaz
yapacam yarınNescafe yanına 3 tane falan yiyorum ben, yetiyor.
Maksimum 10 tane yenir, keser iştahı.
İçi bol çörek otlu olduğundan tokluk hissi veriyor
Ay ne övdüm kurabiyeyi
Ama benim hiçbir şey yemez sıpalarım bunlara bayılıyor, o kadar eminim tariften.
ben daha 1 ay once aldigim pantolona giremiyorum birak gecen seneyihıc sorma kızkardesım gelmıs..40 beden olmus..38 e dusmeye calısıyo..kot almıstı bu gecen sene darlardan ıkı tane gıremıyo korona kılosu yuzunden
yapacam yarın
saol arkadasım
ıste bunlar hep koronaben daha 1 ay once aldigim pantolona giremiyorum birak gecen seneyi
Bebeler haftaya başlıyor.ben daha 1 ay once aldigim pantolona giremiyorum birak gecen seneyi
erıyo dımı hamurun ıcınde kapatıp yatsı yapıcazStarbucks Misto Cookie (videolu) - Nefis Yemek Tarifleri
Starbucks Misto Cookie (videolu) Tarifi nasıl yapılır? On binlerce kişinin defterindeki bu tarifin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.www.nefisyemektarifleri.com
Bu tarif de çok iyi.
Damla çikolataya falan gerek yok.
Hamurun içine evdeki çokokremi sürüp kapatsan ve biraz evde ne çikolata varsa bıçakla kesip küçültüp içine atsan kafi.
buldunmu canım anasınıfı uygundur nıspeten ..nekadar sorması ayıpBebeler haftaya başlıyor.
Ben doğru spor ve diyete.
Gidişatım gidişat değil, son 1 ayda 4 kilo almışım.
Sinirden şişiyorum artık buna inandım.
Yok yok, kreşe başlıyorlar.buldunmu canım anasınıfı uygundur nıspeten ..nekadar sorması ayıp
ne koronasi bunlar hep pis boğazıste bunlar hep korona
Çok yassı değil, top yapıp hafif bastırsan yeter.erıyo dımı hamurun ıcınde kapatıp yatsı yapıcaz
ay o pıs bogazlık değil vallahı sıkıntı..ıyı bas ettık maasallah koronayla kazasız belasız..otur otur evdene koronasi bunlar hep pis boğaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?