- 14 Eylül 2014
- 21.357
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.997
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #15.681
donemsel birseyler olabilir mi ya benim kiz da bu ara dinozorlara takmis durumda.Bizim eşimle izin günümüz bugün. Geçende bir arkadaşında dinozor görmüştü. Böyle yapışkan gibi tuhaf bir şey. Allahım onla yattı onla kalktı mecburen gittik aldık. İlla t rex aradı fln. Bu oğlanların da oyuncak zevkleri bana hiiç hitap etmiyor. Abuk subuk hayvanlara canavarlara para döküyoruz
Üç tane pis yapışkan dinozora 60 tl bayıldık çıktık. Arabada da diplodocus yoktu asıl nen onu istemiştim diyor bir de
Bizimki 4 yaş ama olabilir belki de arkadaşları da öyle çünkü. Dört tane dinozorlu kitabıvar. Cinslerini ezberletti. Şaka gibi ya. Hepsinin özelliklerini ezberledimdonemsel birseyler olabilir mi ya benim kiz da bu ara dinozorlara takmis durumda.
A senin kız da gezegenlere uzaya fln taktıysa kafayı netflixte storybot var. İkinci bölümü gezegenlerin oluşumu üzerine benim deniz ona bayılıyor. Sen de izletebilirsin. Bir de denizi mta müzesine götürebilirsin bak büyük dinozor iskeleyi varmış. Biz bu yaz götüreceğizdonemsel birseyler olabilir mi ya benim kiz da bu ara dinozorlara takmis durumda.
mta muzesi benimde aklimda aslinda bu 10 gun babasi sizi gezdireyim diye izin aldi ama maalesef hava kotuA senin kız da gezegenlere uzaya fln taktıysa kafayı netflixte storybot var. İkinci bölümü gezegenlerin oluşumu üzerine benim deniz ona bayılıyor. Sen de izletebilirsin. Bir de denizi mta müzesine götürebilirsin bak büyük dinozor iskeleyi varmış. Biz bu yaz götüreceğiz
İyileştimmmmm .burun tikanikligim kalmıştı bı. Geçti o da çok şükür.Cevap vermedin zorunlu, iyileştin mi sen?
şimdi girdim siteye.açılmış banım.niye senin yüzünden olsun kuzum.şikayet etmiş bizi.kendi de banlanmış zaten.iyiyim teşekkürler.sen de iyisindir umarımm?
Nerde yedi yine? Bdv yi yasahlamıştım.
beni şikayet edeni bir yakalayayımmmmmNerde yedi yine? Bdv yi yasahlamıştım.
o günku mesajindan dolayi yemişNerde yedi yine? Bdv yi yasahlamıştım.
Ben bi konu silenleri, bi hakaret edenleri şikayet ediyom.beni şikayet edeni bir yakalayayımmmmmhemşire gene mi yolcu oldu tühhhhh
Hangi?o günku mesajindan dolayi yemiş
ben kimseye hakaret de etmem.ince ince laf sokarım sadeceBen bi konu silenleri, bi hakaret edenleri şikayet ediyom.
Hala girip okuyor, odur gibi geldi bana da elleme hiç boşverben kimseye hakaret de etmem.ince ince laf sokarım sadece
kim hala girip okuyorHala girip okuyor, odur gibi geldi bana da elleme hiç boşver
benim gel arkadaş olalım dediğim kadın galibaakim hala girip okuyor
bir bayan koviti evde agir gecirenler diye konu acmisti.Hangi?
hosgeldin cey.benim gel arkadaş olalım dediğim kadın galibaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?