Geçinemeyenler kulübü

Bizim eşimle izin günümüz bugün. Geçende bir arkadaşında dinozor görmüştü. Böyle yapışkan gibi tuhaf bir şey. Allahım onla yattı onla kalktı mecburen gittik aldık. İlla t rex aradı fln. Bu oğlanların da oyuncak zevkleri bana hiiç hitap etmiyor. Abuk subuk hayvanlara canavarlara para döküyoruz
Üç tane pis yapışkan dinozora 60 tl bayıldık çıktık. Arabada da diplodocus yoktu asıl nen onu istemiştim diyor bir de

donemsel birseyler olabilir mi ya benim kiz da bu ara dinozorlara takmis durumda.

donemsel birseyler olabilir mi ya benim kiz da bu ara dinozorlara takmis durumda.
Bizimki 4 yaş ama olabilir belki de arkadaşları da öyle çünkü. Dört tane dinozorlu kitabıvar. Cinslerini ezberletti. Şaka gibi ya. Hepsinin özelliklerini ezberledim

A senin kız da gezegenlere uzaya fln taktıysa kafayı netflixte storybot var. İkinci bölümü gezegenlerin oluşumu üzerine benim deniz ona bayılıyor. Sen de izletebilirsin. Bir de denizi mta müzesine götürebilirsin bak büyük dinozor iskeleyi varmış. Biz bu yaz götüreceğiz

mta muzesi benimde aklimda aslinda bu 10 gun babasi sizi gezdireyim diye izin aldi ama maalesef hava kotu soguk yani.
onumuzdeki gunlerde biraz daha sicak olacak sanirim o ara goturecegim.
mta dedikcede cigerim sizliyor ya neyse

bir bayan koviti evde agir gecirenler diye konu acmisti.
bayanin biri eve saturasyon cihazi alin demis,
ne yapsamki de hastanede bile bu durumdakileri cihaza baglamiyorlar demis.
sonra iste diger payan pardon nerenin bilim kurulu uyesisiniz diyince bizimki pandemi basindan beri covit servisi sorumluyum problem ne yazmis ondan gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…