- 17 Ocak 2020
- 28.168
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.913
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #16.241
O kadar ama o kadar güzel ki .İyi bariçiğbörek duydum Bi çok kez ama hiç denemedim
agopun kazı gibi bakmak degilmi ya bunun normaliAnneannem de agop un kör kazı gibi yiyorsun derdi
adini cok duymustum ama ne olduguma hic bakmamistim.O kadar ama o kadar güzel ki .
İlk kez geçen yıl yedim Eskişehirde.
Artık kaynanam yapiyor yiyorum.
Ay çok canım çekti of ya ama
Ciborekci olsa isterdim eve şimdi
Hayır hayır .tam onu yazacaktim pırasa kavurmaya kalktım.adini cok duymustum ama ne olduguma hic bakmamistim.
simdi bakinca bu bizim evde pişi hamurundan yaptigimiz ici peynirli seyin kiymalisimi
kayseride yağ mantisi da derler buna
Akupunkturla baş ağrısı tedavisine gidip .geçiremeyen bı tanıdığım var .kızlar etrafınızda hiç akupunkturla zayıflayan oldumu ?
Benim Eskişehir'deki tabagimi atıyorum sana bak.adini cok duymustum ama ne olduguma hic bakmamistim.
simdi bakinca bu bizim evde pişi hamurundan yaptigimiz ici peynirli seyin kiymalisimi
adini cok duymustum ama ne olduguma hic bakmamistim.
Benim kuzen zayıfladı ama çıkarınca geri aldı canımkızlar etrafınızda hiç akupunkturla zayıflayan oldumu ?
yengemde de aynı oldu maalesef.belki de psikolojik zayıfladı sonra da geri aldı kilolarıBenim kuzen zayıfladı ama çıkarınca geri aldı canım
Benim kuzen zayıfladı ama çıkarınca geri aldı canım
bu azıcık sekillisi olmuş sanırım
bu azıcık sekillisi olmuş sanırım
yufkadan mi oluyo bu
Normal düz hamura çiğ kıyma soğan karabiber tuz konuyor, aşırı kızgın yağa atılıyor. İçi o kısacasık sürede pişiyor çok da güzel oluyor. Eskişehire giden gidecek arkadaşlar papağana gitmesinler. Asıl güzel yapan yerler sazova ve kent parktaki kırım çiğbörek bence bir de çarşıda temel var o iyi yapar. Sanılanın aksine ilk çiğböreği papağan yapmadı zaten temel çiğbörekin ustası çetin çiğbörek vardı kapandı. Güzel yapanlarda kırım ve temelKhomyuk yetiş neyden oluyor bu nurdan mi oluyor, şol cennetin ırmaklarından mi oluyir neyden oluyorda böyle güzel oluyor bu çabuk söyle elim ayağım titriyor
tamam iste benim peynirlisini yaptigim seyin kiymalisi buNormal düz hamura çiğ kıyma soğan karabiber tuz konuyor, aşırı kızgın yağa atılıyor. İçi o kısacasık sürede pişiyor çok da güzel oluyor. Eskişehire giden gidecek arkadaşlar papağana gitmesinler. Asıl güzel yapan yerler sazova ve kent parktaki kırım çiğbörek bence bir de çarşıda temel var o iyi yapar. Sanılanın aksine ilk çiğböreği papağan yapmadı zaten temel çiğbörekin ustası çetin çiğbörek vardı kapandı. Güzel yapanlarda kırım ve temel
Biz sazovada yedik.Normal düz hamura çiğ kıyma soğan karabiber tuz konuyor, aşırı kızgın yağa atılıyor. İçi o kısacasık sürede pişiyor çok da güzel oluyor. Eskişehire giden gidecek arkadaşlar papağana gitmesinler. Asıl güzel yapan yerler sazova ve kent parktaki kırım çiğbörek bence bir de çarşıda temel var o iyi yapar. Sanılanın aksine ilk çiğböreği papağan yapmadı zaten temel çiğbörekin ustası çetin çiğbörek vardı kapandı. Güzel yapanlarda kırım ve temel
pısı sevmeyen ılk defa duydumBenim Eskişehir'deki tabagimi atıyorum sana bak.
Ben pişi sevmem hiç .. bu gerçekten başka bişey bence
Doğru yerde yemişsinBiz sazovada yedik.
Bide böyle küçük nostaljik bı dükkan vardı .tren garinin olduğu yerde hemen altında .
Kahverengi loş bı dukkandi . Adını bilmem.
2 ekmek hamurundan pısırılse yerımde sonra hazımsızlıktan dr a gıderım herhalde hamur bagımlısyım aslındaBiz sazovada yedik.
Bide böyle küçük nostaljik bı dükkan vardı .tren garinin olduğu yerde hemen altında .
Kahverengi loş bı dukkandi . Adını bilmem.
eskısehırlı komsumuz vardı mantıyı bıraz buyuk ve patateslı yapıslardı çok guzeldıDoğru yerde yemişsinküçüğü bilmem de bizde sazovada yeriz genelde. Orda hatta tatar çorbası sorpa var. Kuzu kemik suyuna yaparlar, çok güzel olur. Seviyorsan dene bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?