Geçinemeyenler kulübü

İyi bari çiğbörek duydum Bi çok kez ama hiç denemedim
O kadar ama o kadar güzel ki .
İlk kez geçen yıl yedim Eskişehirde.
Artık kaynanam yapiyor yiyorum.
Ay çok canım çekti of ya ama
Ciborekci olsa isterdim eve şimdi

O kadar ama o kadar güzel ki .
İlk kez geçen yıl yedim Eskişehirde.
Artık kaynanam yapiyor yiyorum.
Ay çok canım çekti of ya ama
Ciborekci olsa isterdim eve şimdi
adini cok duymustum ama ne olduguma hic bakmamistim.
simdi bakinca bu bizim evde pişi hamurundan yaptigimiz ici peynirli seyin kiymalisimi
kayseride yağ mantisi da derler buna

simdi bakinca bu bizim evde pişi hamurundan yaptigimiz ici peynirli seyin kiymalisimi
Hayır hayır .tam onu yazacaktim pırasa kavurmaya kalktım.
Pisi hamurundan yapılanla karıştırılıyor diyecektim tam

Benim Eskişehir'deki tabagimi atıyorum sana bak.

Ben pişi sevmem hiç .. bu gerçekten başka bişey bence

bu azıcık sekillisi olmuş sanırım
yufkadan mi oluyo bu
Khomyuk yetiş neyden oluyor bu nurdan mi oluyor, şol cennetin ırmaklarından mi oluyir neyden oluyorda böyle güzel oluyor bu çabuk söyle elim ayağım titriyor

Khomyuk yetiş neyden oluyor bu nurdan mi oluyor, şol cennetin ırmaklarından mi oluyir neyden oluyorda böyle güzel oluyor bu çabuk söyle elim ayağım titriyor
Normal düz hamura çiğ kıyma soğan karabiber tuz konuyor, aşırı kızgın yağa atılıyor. İçi o kısacasık sürede pişiyor çok da güzel oluyor. Eskişehire giden gidecek arkadaşlar papağana gitmesinler. Asıl güzel yapan yerler sazova ve kent parktaki kırım çiğbörek bence bir de çarşıda temel var o iyi yapar. Sanılanın aksine ilk çiğböreği papağan yapmadı zaten temel çiğbörekin ustası çetin çiğbörek vardı kapandı. Güzel yapanlarda kırım ve temel

tamam iste benim peynirlisini yaptigim seyin kiymalisi bu
yarin kiymali yapayim bide

Biz sazovada yedik.
Bide böyle küçük nostaljik bı dükkan vardı .tren garinin olduğu yerde hemen altında .
Kahverengi loş bı dukkandi . Adını bilmem.

Biz sazovada yedik.
Bide böyle küçük nostaljik bı dükkan vardı .tren garinin olduğu yerde hemen altında .
Doğru yerde yemişsin küçüğü bilmem de bizde sazovada yeriz genelde. Orda hatta tatar çorbası sorpa var. Kuzu kemik suyuna yaparlar, çok güzel olur. Seviyorsan dene bi

Biz sazovada yedik.
2 ekmek hamurundan pısırılse yerımde sonra hazımsızlıktan dr a gıderım herhalde hamur bagımlısyım aslında

Doğru yerde yemişsin küçüğü bilmem de bizde sazovada yeriz genelde. Orda hatta tatar çorbası sorpa var. Kuzu kemik suyuna yaparlar, çok güzel olur. Seviyorsan dene bi
eskısehırlı komsumuz vardı mantıyı bıraz buyuk ve patateslı yapıslardı çok guzeldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…