- 14 Eylül 2014
- 21.346
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.910
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #16.221
Yarıyor yaramaz mıYarasinnnn.
Biz de Yok kiiii
Stoklayamiyoruz desemYarıyor yaramaz mı
Çocuktan önce bizde de olmazdı da çocuk sevince alıp stokluyoruz
yokmu dolapta ?Aciktir sen beni aciktir
bende bi ara yapsam mi dedim sonra baktim 2 poset kalmis deniz hanima ayirdim.Biz derindondurucudan çıkardık pişirdik valla canımı mantı çektirdiniz
bir kayseri mantisi lafi aksam aksam kac kisinin gunahina girdiYarıyor yaramaz mı
Çocuktan önce bizde de olmazdı da çocuk sevince alıp stokluyoruz
benim buzlukta a101 mantısı kaldı sadece.onun da adı mantııbir kayseri mantisi lafi aksam aksam kac kisinin gunahina girdi
Ne demek o?Stoklayamiyoruz desem
Ganara lafını bilir misin
hic hazir manti yemedim ama herkes aynı şeyi söyluyo hazir mantilar icin.benim buzlukta a101 mantısı kaldı sadece.onun da adı mantıı
hayirli kandiller ceyceyherkese hayırlı kandiller.bugün virüsten bir an önce kurtulmayı dileyeceğim
evde yapıp satanlardan alıyordum.onlar lezzetliydi.ama a101 mantısı makarnadan bile kötü.kız arada yiyor diye alıyorum sadecehic hazir manti yemedim ama herkes aynı şeyi söyluyo hazir mantilar icin.
mithat pasa koprusune gelmeden ssk ishaninin arkasinda kucuk bir dukkanda bir kac teyze acip acip yapiyordu.
hazir olarak yedigim tek mantiydi ama oda ev yapiminin aynisiydi zaten.
Çok yiyenlere bizim orada ganara derler .Ne demek o?
Anneannem de agop un kör kazı gibi yiyorsun derdiÇok yiyenlere bizim orada ganara derler .
Bizde çok yiyoruz bişey kalmıyor stoklayamiyoruz .
Güya işkembe stokladik o da bitti gitti elimize geçen bı ay dayaniyo
Hakkını helal et Khomyuk yaBiz derindondurucudan çıkardık pişirdik valla canımı mantı çektirdiniz
Oğlana yaradı, her gün versen yerHakkını helal et Khomyuk yaafiyet bal şeker olsun
İyi bariOğlana yaradı, her gün versen yertam bir Eskişehirli, en sevdiği şey çiğbörek mantı
Biz gene evdeyiz istediğimiz zaman vakit ayırabiliyoruz ama çalışanlar için tam Bi kurtarıcıOğlana yaradı, her gün versen yertam bir Eskişehirli, en sevdiği şey çiğbörek mantı
Aaa benimkide öyle diyo agop kimmiş acaba ayAnneannem de agop un kör kazı gibi yiyorsun derdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?