- 17 Aralık 2015
- 27.154
- 49.681
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #16.301
denizle butun yemek kavgalarimiz bundan zatenDenize ac değilken zorluyor musun. Benim annem Allah aşkına ye bak .arkandan ağlar diye diye yedirmeye çalışıyor herkese
Olmaz mıKhomyuk senin oğlan seni eşinden kiskaniyor mu .
Sadece çocuğa mibebeklinick
burdan yola cikarsak cocuga alamam yapamam yiyemezsin olmaz dedigin seyler hep cazip geliyor.
ayni yontemi sebze icinde deneyecegim bu sana gore degil sakin yeme diyip mutfaga masanin ustune birakip gidecegim bakalim napacak
Eyvah eyvahOlmaz mı
Akşamları yatırınca hepimiz birbirimizi öperiz. Biz oğlanı öpüyoruz, sonra eşim beni öpüyor. Bizimki dudaktan olunca illa sonunda ben de öyle öpeceğim annemi diye bitiyorYan yana oturtmaz illa ortamıza girer oturur
Valla Khomyuk ufak çaplı delirdim haklımıyım değil mi bilmiyorumHayırdır?
Bu sıra pek bağlanmaz aklını başına alması lazım fork forkYaa . Hemen tatlıya bağlanır inşallah .
Umarım uslanir.Bu sıra pek bağlanmaz aklını başına alması lazım fork fork
Ya canım veriyordu tamam ama kızla kapıma gelmesi onu bindirip gezmesi canımı sıktı. İşi varsa halletsin yakın arkadaşı Bi nebze uygun Bi yanı var ama haftanın 4 günü onda 3 günü bizde üstüne bide kızla gezmek içinUmarım uslanir.
Ablamın eşi sağa sola araba vermekten 16 yıldır vazgeçmedi .
Sen dişini göster
Haklısın canım. Hayır diyemeyen yumuşak yüzlü bir eşte bende var. Seni iyi anlıyorumYa canım veriyordu tamam ama kızla kapıma gelmesi onu bindirip gezmesi canımı sıktı. İşi varsa halletsin yakın arkadaşı Bi nebze uygun Bi yanı var ama haftanın 4 günü onda 3 günü bizde üstüne bide kızla gezmek için
arabayı kırklat pandemi var malum ev niyetine kullaniyolar ellam tenhalarda menhalardaValla Khomyuk ufak çaplı delirdim haklımıyım değil mi bilmiyorum
Eşimin Bi yakın arkadaşı var bekar ya 1 aydır burnumuzundan getirdi sürekli x arabayı bana versene işim ver eşim veriyo aradan 1 gün geçiyo ertesi gün gene aynı ya x beni Bi şuraya götürsene neyse ben tamam olabilir arkadaşı dedim bugün kapı çaldı ben mutfaktayım kim dedim arkadaşım geldi arabayı istedi dedi neyse iyi hoş alıştık zaten yanında Bi kız kapıya dikilmiş yüzsüz bide kızı görsen meraba falan gibisinden yapıyo eşime
bende bastım yaygarayı benim arabamla kız gezdirecek kapıma geliyo bide araba bizden çok onda duruyo maşallah öyle işte
Çok heyecanlıarabayı kırklat pandemi var malum ev niyetine kullaniyolar ellam tenhalarda menhalarda
heyacanli olur tabi olmazmiÇok heyecanlı
Aa bebk mi geliyor diyosunnnbrc de yazik arabada masum masum gidecekleri yere gidiyolar falan saniyo muhtemelen
simdi bu mesajlari okuyunca vay kocişin haline
brcnin hormonlari halay cekmeye baslamis gibi geliyo bana ama hadi hayirlisi
Benim de aklıma gelmedi vallabrc de yazik arabada masum masum gidecekleri yere gidiyolar falan saniyo muhtemelen
simdi bu mesajlari okuyunca vay kocişin haline
brcnin hormonlari halay cekmeye baslamis gibi geliyo bana ama hadi hayirlisi
bilmem icimden oyle bir his gectiAa bebk mi geliyor diyosunnn
yok o yasliliktan degilBenim de aklıma gelmedi valla
Yaşlanmışım, gençken bizde tenha arardık, ama aklıma bile gelmediğine göre yeterince yaşlanmışım evet
Herkes teker teker hamile kalıp yada ise girip gidiyobilmem icimden oyle bir his gecti
Sinema benim idealimdi izleyen olmuş mudurr kameradanBenim de aklıma gelmedi valla
Yaşlanmışım, gençken bizde tenha arardık, ama aklıma bile gelmediğine göre yeterince yaşlanmışım evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?