Geçinemeyenler kulübü

Denize ac değilken zorluyor musun. Benim annem Allah aşkına ye bak .arkandan ağlar diye diye yedirmeye çalışıyor herkese
denizle butun yemek kavgalarimiz bundan zaten cocuga karnin actir sen anlamiyosundur diyip esimin deyimiyle agzina surekli bişeyler yosuyorum
gunde 3 ogun 2 ogun atistirmaliga dusurdum.
ne yerse artik keyfi bilir ugrasmiyorum.
ugrasmadigim surec icerisinde ana yemeklerini daha istahli yemeye basladi

bebeklinick bir suredir uyanip ruyalarini anlatiyordu geceleri, ozellikle lol bebek, niloya parki ve dondurma cogunluktaydi.
digerleri kolayda dondurma yaza kadar olmaz diyordum.
az once markete gittik dondurma dolabini gordu aaa ruyamdakilerden heeep dedi
yazin belki iyisidir diye pahaliligina guvenip mangum alirdim cocuklarin elindeki meybuza heves eder caanim magnumlari yemezdi.
sadece magnum alirim yiyeceksen dedim tamam tamam ben zaten onu istiyodum diyip marketten cikar cikmaz arabada eve gelmeden yuttu hepsini görmemiş gibi
burdan yola cikarsak cocuga alamam yapamam yiyemezsin olmaz dedigin seyler hep cazip geliyor.
ayni yontemi sebze icinde deneyecegim bu sana gore degil sakin yeme diyip mutfaga masanin ustune birakip gidecegim bakalim napacak

Khomyuk senin oğlan seni eşinden kiskaniyor mu .
Olmaz mı
Akşamları yatırınca hepimiz birbirimizi öperiz. Biz oğlanı öpüyoruz, sonra eşim beni öpüyor. Bizimki dudaktan olunca illa sonunda ben de öyle öpeceğim annemi diye bitiyor Yan yana oturtmaz illa ortamıza girer oturur

bebeklinick
burdan yola cikarsak cocuga alamam yapamam yiyemezsin olmaz dedigin seyler hep cazip geliyor.
ayni yontemi sebze icinde deneyecegim bu sana gore degil sakin yeme diyip mutfaga masanin ustune birakip gidecegim bakalim napacak
Sadece çocuğa mi

Bana da oyleeeee.

Eyvah eyvah

Valla Khomyuk ufak çaplı delirdim haklımıyım değil mi bilmiyorum
Eşimin Bi yakın arkadaşı var bekar ya 1 aydır burnumuzundan getirdi sürekli x arabayı bana versene işim ver eşim veriyo aradan 1 gün geçiyo ertesi gün gene aynı ya x beni Bi şuraya götürsene neyse ben tamam olabilir arkadaşı dedim bugün kapı çaldı ben mutfaktayım kim dedim arkadaşım geldi arabayı istedi dedi neyse iyi hoş alıştık zaten yanında Bi kız kapıya dikilmiş yüzsüz bide kızı görsen meraba falan gibisinden yapıyo eşime
bende bastım yaygarayı benim arabamla kız gezdirecek kapıma geliyo bide araba bizden çok onda duruyo maşallah öyle işte

Umarım uslanir.
Ablamın eşi sağa sola araba vermekten 16 yıldır vazgeçmedi .

Sen dişini göster
Ya canım veriyordu tamam ama kızla kapıma gelmesi onu bindirip gezmesi canımı sıktı. İşi varsa halletsin yakın arkadaşı Bi nebze uygun Bi yanı var ama haftanın 4 günü onda 3 günü bizde üstüne bide kızla gezmek için

Haklısın canım. Hayır diyemeyen yumuşak yüzlü bir eşte bende var. Seni iyi anlıyorum

arabayı kırklat pandemi var malum ev niyetine kullaniyolar ellam tenhalarda menhalarda

brc de yazik arabada masum masum gidecekleri yere gidiyolar falan saniyo muhtemelen
simdi bu mesajlari okuyunca vay kocişin haline
brcnin hormonlari halay cekmeye baslamis gibi geliyo bana ama hadi hayirlisi

brc de yazik arabada masum masum gidecekleri yere gidiyolar falan saniyo muhtemelen
Aa bebk mi geliyor diyosunnn

Benim de aklıma gelmedi valla
Yaşlanmışım, gençken bizde tenha arardık, ama aklıma bile gelmediğine göre yeterince yaşlanmışım evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…