Geçinemeyenler kulübü

Eski otogarın orada Kırım Derneği yakınında Has Kırım Çibörek var. Orası çok iyidir, tavsiye ederim. Ben de Kırım tatarıyım:)

Valla güzellik göreceli bir kavram, bilemedim:) Uzun boyluyuz genelde ama bie de gözümüz kirpiğimiz pek yok
benim dayıma yengemi göstermişler o kadar beğenmiş ki aralarında çok fazla eğitim farkı olmasına rağmen 4 ay içinde evlenmiş.hatta 5 yıl önce oğlu da tatar bir kadınla evlendi.bizim ailede sevilirler.kibardırlar temizlerdir görgülülerdir eğitimlisinden eğitimsizine

Kadın erkekten daha fazla saygı görür bizde. Kız çocuklarını mutlaka okuturlar. Anaerkil bir toplumuz biz, yurdumun genel halinin aksine. Eskişehir’in bu kadar modern bir şehir olmasında göçmen halkların katkısının büyük olduğunu düşünüyorum. Tatar, Arnavut, Çerkez, Bulgaristan ve Yugoslavya göçmeni çoktur Eskişehir’de.

Kesinlikle. Eşit bir toplum. Kadın erkek bir oturur, bir yer içer. Kahkahalarla gülerler. Çok sıcaklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…