- 17 Aralık 2015
- 27.154
- 49.681
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #16.321
yakalarlarsa film izlemeni beklemeyip cikariyolar sinemadanSinema benim idealimdi izleyen olmuş mudurr kameradan
sira sendedir belkideHerkes teker teker hamile kalıp yada ise girip gidiyo
Konuşacak kafadar kalmayacak böyle giderse
Bizi izlememisler demekyakalarlarsa film izlemeni beklemeyip cikariyolar sinemadan
Hamileyken miden bulanıyor muydu senin ?sira sendedir belkide
Ooo sinemalar bizim mekanlarBizi izlememisler demek
Doğru valla şimdi elimin altında hiç kıymeti yokyok o yasliliktan degilo heyecana ihtiyac duymadigindan suan bence
yok anlatmistim ya sana, hamile kalana kadar her ay psikolojik kusuyodum hamile kalinca bir kez bile kusmadim diyeHamileyken miden bulanıyor muydu senin ?
insan neye hasretse akli ona calisiyo iste.Doğru valla şimdi elimin altında hiç kıymeti yok
ah ören in dili olsada konuşsaOoo sinemalar bizim mekanlar
Bir de bizim apartmanın kapalı garajı vardı
Ne cesaretmiş yaaa
Arkadaş arabası benim bile arkadaşıma gelmemişti
Araba işini denemedil ama şimdi bu cüsseyle hiç olmaz ahahaha
ayrancida tenha nere var ki yaBenim de ayrancı
Eski otogarın orada Kırım Derneği yakınında Has Kırım Çibörek var. Orası çok iyidir, tavsiye ederim. Ben de Kırım tatarıyım:)Normal düz hamura çiğ kıyma soğan karabiber tuz konuyor, aşırı kızgın yağa atılıyor. İçi o kısacasık sürede pişiyor çok da güzel oluyor. Eskişehire giden gidecek arkadaşlar papağana gitmesinler. Asıl güzel yapan yerler sazova ve kent parktaki kırım çiğbörek bence bir de çarşıda temel var o iyi yapar. Sanılanın aksine ilk çiğböreği papağan yapmadı zaten temel çiğbörekin ustası çetin çiğbörek vardı kapandı. Güzel yapanlarda kırım ve temel
oo ozaman güzel bir kadınsın sen.yengem de tatar bütün kadınları güzel onların nedenseEski otogarın orada Kırım Derneği yakınında Has Kırım Çibörek var. Orası çok iyidir, tavsiye ederim. Ben de Kırım tatarıyım:)
Valla güzellik göreceli bir kavram, bilemedim:) Uzun boyluyuz genelde ama bie de gözümüz kirpiğimiz pek yokoo ozaman güzel bir kadınsın sen.yengem de tatar bütün kadınları güzel onların nedense
benim dayıma yengemi göstermişler o kadar beğenmiş ki aralarında çok fazla eğitim farkı olmasına rağmen 4 ay içinde evlenmiş.hatta 5 yıl önce oğlu da tatar bir kadınla evlendi.bizim ailede sevilirler.kibardırlar temizlerdir görgülülerdir eğitimlisinden eğitimsizineValla güzellik göreceli bir kavram, bilemedim:) Uzun boyluyuz genelde ama bie de gözümüz kirpiğimiz pek yok
aa benim de annemler kırım göçmeni tatarEski otogarın orada Kırım Derneği yakınında Has Kırım Çibörek var. Orası çok iyidir, tavsiye ederim. Ben de Kırım tatarıyım:)
Kadın erkekten daha fazla saygı görür bizde. Kız çocuklarını mutlaka okuturlar. Anaerkil bir toplumuz biz, yurdumun genel halinin aksine. Eskişehir’in bu kadar modern bir şehir olmasında göçmen halkların katkısının büyük olduğunu düşünüyorum. Tatar, Arnavut, Çerkez, Bulgaristan ve Yugoslavya göçmeni çoktur Eskişehir’de.benim dayıma yengemi göstermişler o kadar beğenmiş ki aralarında çok fazla eğitim farkı olmasına rağmen 4 ay içinde evlenmiş.hatta 5 yıl önce oğlu da tatar bir kadınla evlendi.bizim ailede sevilirler.kibardırlar temizlerdir görgülülerdir eğitimlisinden eğitimsizine
Eskişehir’de yediğim en iyi çiböreği orası yapıyor bence mutlaka git. Ben her geldiğimde mutlaka giderdim pandemiden önce.aa benim de annemler kırım göçmeni tatar
Oraya da gideceğim mutlaka
Kesinlikle. Eşit bir toplum. Kadın erkek bir oturur, bir yer içer. Kahkahalarla gülerler. Çok sıcaklar.Kadın erkekten daha fazla saygı görür bizde. Kız çocuklarını mutlaka okuturlar. Anaerkil bir toplumuz biz, yurdumun genel halinin aksine. Eskişehir’in bu kadar modern bir şehir olmasında göçmen halkların katkısının büyük olduğunu düşünüyorum. Tatar, Arnavut, Çerkez, Bulgaristan ve Yugoslavya göçmeni çoktur Eskişehir’de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?