Geçinemeyenler kulübü

Tatarlık diyince aklıma ne geldi. Bekarken inşaat firmasında denetçi olarak çalışıyordum. Beni Rusya ve Kazakistan’a denetime gönderdiler. Kimse İngilizce bilmiyor doğru düzgün. Bütün işimi tatar bulup, tatarca kullanmak suretiyle çözmüştüm:))

Sonra ne oldu, sen rahat yapıyorsun denetimi diyip beni her ay 15 gün Rusya’ya göndermeye başladılar

Benim boyum 174, 38 yaşındayım, bu yaşa kadar hiç bir faydasını görmedim. Aksine mini etek veya topuklu ayakkabı giyince travesti gibi oluyorum Minyon olmak her zaman iyidir.
ben 1.65 civarı kadınları çok beğeniyorum.uzun boy da sorunlu haklısın.ama ben de çok kısayım yahuu 1.57.ne alsam paça boyu kol boyu tadilat yaptırmaktan bıktım.

Benim boyum 174, 38 yaşındayım, bu yaşa kadar hiç bir faydasını görmedim. Aksine mini etek veya topuklu ayakkabı giyince travesti gibi oluyorum Minyon olmak her zaman iyidir.
bence gayet guzel oluyor uzun boylulara etek ve topuklu
minyonlukta ayrı guzel ama uzun olmayi yeglerdim :)

bence gayet guzel oluyor uzun boylulara etek ve topuklu
minyonlukta ayrı guzel ama uzun olmayi yeglerdim :)
Ben çok uzun zamandır topuklu giymiyorum. Hem işyerime uygun değil, hem de dikkat çekiyor, rahatsız oluyorum. Etek sadece uzun bileklere kadar olanları giyerim, altına bot veya çizme ile.
Uzun boyun avantajı tulum giyebilmek bence. Ben çok severim tulum giymeyi.

İnsan isterken utanır biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…