- 17 Aralık 2015
- 27.154
- 49.681
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #16.341
Kesinlikle. Eşit bir toplum. Kadın erkek bir oturur, bir yer içer. Kahkahalarla gülerler. Çok sıcaklar.
Aynen. Babaannem ve dedem Romanya doğma büyüme benim. Kırım’dan önce Romanya’ya gidilmiş 93 harbi zamanı. Atatürk zamanı da Türkiyeye göç edilmiş.Kesinlikle. Eşit bir toplum. Kadın erkek bir oturur, bir yer içer. Kahkahalarla gülerler. Çok sıcaklar.
Sen Sivaslı değil miydin yahu:)yoksa bizde mi tatarız
biz azerbaycan göcmeniyiz aslinda didimin didilari tarafindanSen Sivaslı değil miydin yahu:)
Valla ben Azerileri severim:)biz azerbaycan göcmeniyiz aslinda didimin didilari tarafindan
neyse bunu yazmayim vazgectimValla ben Azerileri severim:)
benim aslımda türkmenbiz azerbaycan göcmeniyiz aslinda didimin didilari tarafindan
seninle akraba olma ihtimalimiz çok yuksek o durumdabenim aslımda türkmen
kısa boyumuzdan belli zatennnseninle akraba olma ihtimalimiz çok yuksek o durumda
Benim boyum 174, 38 yaşındayım, bu yaşa kadar hiç bir faydasını görmedim. Aksine mini etek veya topuklu ayakkabı giyince travesti gibi oluyorumkısa boyumuzdan belli zatennn
ben 1.65 civarı kadınları çok beğeniyorum.uzun boy da sorunlu haklısın.ama ben de çok kısayım yahuu 1.57.ne alsam paça boyu kol boyu tadilat yaptırmaktan bıktım.Benim boyum 174, 38 yaşındayım, bu yaşa kadar hiç bir faydasını görmedim. Aksine mini etek veya topuklu ayakkabı giyince travesti gibi oluyorumMinyon olmak her zaman iyidir.
bence gayet guzel oluyor uzun boylulara etek ve topukluBenim boyum 174, 38 yaşındayım, bu yaşa kadar hiç bir faydasını görmedim. Aksine mini etek veya topuklu ayakkabı giyince travesti gibi oluyorumMinyon olmak her zaman iyidir.
Bence de 1,65 ideal. Benim kardeşim o boyda. Ne giyse yakışıyor.ben 1.65 civarı kadınları çok beğeniyorum.uzun boy da sorunlu haklısın.ama ben de çok kısayım yahuu 1.57.ne alsam paça boyu kol boyu tadilat yaptırmaktan bıktım.
kısa boyda 5 kilo alsak top gibi oluyoruz maalesef bir de o varbence gayet guzel oluyor uzun boylulara etek ve topuklu
minyonlukta ayrı guzel ama uzun olmayi yeglerdim :)
tamda aklimdan geçen şeykısa boyda 5 kilo alsak top gibi oluyoruz maalesef bir de o var
Ben çok uzun zamandır topuklu giymiyorum. Hem işyerime uygun değil, hem de dikkat çekiyor, rahatsız oluyorum. Etek sadece uzun bileklere kadar olanları giyerim, altına bot veya çizme ile.bence gayet guzel oluyor uzun boylulara etek ve topuklu
minyonlukta ayrı guzel ama uzun olmayi yeglerdim :)
İnsan isterken utanır biraz.Ya canım veriyordu tamam ama kızla kapıma gelmesi onu bindirip gezmesi canımı sıktı. İşi varsa halletsin yakın arkadaşı Bi nebze uygun Bi yanı var ama haftanın 4 günü onda 3 günü bizde üstüne bide kızla gezmek için
Ben de 174ümBen çok uzun zamandır topuklu giymiyorum. Hem işyerime uygun değil, hem de dikkat çekiyor, rahatsız oluyorum. Etek sadece uzun bileklere kadar olanları giyerim, altına bot veya çizme ile.
Uzun boyun avantajı tulum giyebilmek bence. Ben çok severim tulum giymeyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?