- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.745
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #16.361
kısayım ama ben de tuluma bayılırım.hem rahat hem de genç fresh gösteriyor.Ben çok uzun zamandır topuklu giymiyorum. Hem işyerime uygun değil, hem de dikkat çekiyor, rahatsız oluyorum. Etek sadece uzun bileklere kadar olanları giyerim, altına bot veya çizme ile.
Uzun boyun avantajı tulum giyebilmek bence. Ben çok severim tulum giymeyi.
mini etek giyip altina cokta topuklu olmayan cizmeler falanda giyebilirsin bence yakişırBen çok uzun zamandır topuklu giymiyorum. Hem işyerime uygun değil, hem de dikkat çekiyor, rahatsız oluyorum. Etek sadece uzun bileklere kadar olanları giyerim, altına bot veya çizme ile.
Uzun boyun avantajı tulum giyebilmek bence. Ben çok severim tulum giymeyi.
Ben de çok iri bir insan oluyorum kilo alınca:) Geçen yaz 63 kiloya kadar inmiştim. Gayet iyiydi. Şimdi 69 oldum ve kendimi kocaman hissediyorumkısa boyda 5 kilo alsak top gibi oluyoruz maalesef bir de o var
ben hafta da 1 gün anca arabamı kullanırım pandemi de.hiç isteyen olmadı yahuu.beğenmiyorlar arabamı demek kiİnsan isterken utanır biraz.
ben tulum giyince super mario gibi oluyorum elbise giyincede hafize ana gibi oluyorumkısayım ama ben de tuluma bayılırım.hem rahat hem de genç fresh gösteriyor.
Bilek boy pantolon ben de çok kullanıyorum altına oxford veya loafer tarzı ayakkabı ile. Kızım geçen gün “Sen niye hep babamın ayakkabılarını giyiyorsun” dedi gerçi:)))mini etek giyip altina cokta topuklu olmayan cizmeler falanda giyebilirsin bence yakişır
ben uzun boylu olsam her gün havuç pantolon yada bilek boy bol pantolonlar giyerdim
Aksine pandemi döneminde daha çok kullanılır oldu. Ankara da şuan trafik var, 10 dakikalık yol 30 dakika olduben hafta da 1 gün anca arabamı kullanırım pandemi de.hiç isteyen olmadı yahuu.beğenmiyorlar arabamı demek ki
abartıyorsun bence hiç sanmıyorum öyle duracağınıben tulum giyince super mario gibi oluyorum elbise giyincede hafize ana gibi oluyorum
ahahaha bende evde esimin kazaklarini giyerim tayt ustune tunik niyetine benimki de bana babamin kazagi o diyip baba baba diye sesleniyorBilek boy pantolon ben de çok kullanıyorum altına oxford veya loafer tarzı ayakkabı ile. Kızım geçen gün “Sen niye hep babamın ayakkabılarını giyiyorsun” dedi gerçi:)))
sen de mi ankaradasın ?Aksine pandemi döneminde daha çok kullanılır oldu. Ankara da şuan trafik var, 10 dakikalık yol 30 dakika oldu
şuan sokaga cikma yasagi yokmu ne trafigiAksine pandemi döneminde daha çok kullanılır oldu. Ankara da şuan trafik var, 10 dakikalık yol 30 dakika oldu
bende direk oyle duruyor çunku ben hem kiloluyum hemde iri kemiğım.abartıyorsun bence hiç sanmıyorum öyle duracağını
benim kemikler ince ama üzeri et doldu son bir yıldır maşallahım varbende direk oyle duruyor çunku ben hem kiloluyum hemde iri kemiğım.
Gerçi benim kız beni değiştirecekmiş. Arkadaşının annesini düşünüyormuş yeni annesi olarak. Çünkü hem saçları sarıymış, hem kırmızı oje sürüyormuş hem de topuklu ayakkabı giyiyormuşahahaha bende evde esimin kazaklarini giyerim tayt ustune tunik niyetine benimki de bana babamin kazagi o diyip baba baba diye sesleniyor
ilk okul çağindamiydi?Gerçi benim kız beni değiştirecekmiş. Arkadaşının annesini düşünüyormuş yeni annesi olarak. Çünkü hem saçları sarıymış, hem kırmızı oje sürüyormuş hem de topuklu ayakkabı giyiyormuş
yav öyle düşünüyorum tabi ki genç kadınsın.adile naşit mi canlansın gözümde seni düşününce tövbe tövbe
Şimdi değil gün içinde Eskişehir yolunu geçtim Angora bulvarında bile trafik oluyorşuan sokaga cikma yasagi yokmu ne trafigi
vallahi ince kemik ince belli degilim yayav öyle düşünüyorum tabi ki genç kadınsın.adile naşit mi canlansın gözümde seni düşününce tövbe tövbe
biraz daha büyüyünce de şöyle oluyor:hep kendine alıyorsun bana al .kendi parfümleri kremleri dudak parlatıcıları oluyor .az önce dolap indiriminden spor ayakkabı aldım kendime.yırtınıyor bi sürü ayakkabın var niye bana almadın diye ha ha haGerçi benim kız beni değiştirecekmiş. Arkadaşının annesini düşünüyormuş yeni annesi olarak. Çünkü hem saçları sarıymış, hem kırmızı oje sürüyormuş hem de topuklu ayakkabı giyiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?