Geçinemeyenler kulübü

kısayım ama ben de tuluma bayılırım.hem rahat hem de genç fresh gösteriyor.

mini etek giyip altina cokta topuklu olmayan cizmeler falanda giyebilirsin bence yakişır
ben uzun boylu olsam her gün havuç pantolon yada bilek boy bol pantolonlar giyerdim

mini etek giyip altina cokta topuklu olmayan cizmeler falanda giyebilirsin bence yakişır
ben uzun boylu olsam her gün havuç pantolon yada bilek boy bol pantolonlar giyerdim
Bilek boy pantolon ben de çok kullanıyorum altına oxford veya loafer tarzı ayakkabı ile. Kızım geçen gün “Sen niye hep babamın ayakkabılarını giyiyorsun” dedi gerçi:)))

Bilek boy pantolon ben de çok kullanıyorum altına oxford veya loafer tarzı ayakkabı ile. Kızım geçen gün “Sen niye hep babamın ayakkabılarını giyiyorsun” dedi gerçi:)))
ahahaha bende evde esimin kazaklarini giyerim tayt ustune tunik niyetine benimki de bana babamin kazagi o diyip baba baba diye sesleniyor

ahahaha bende evde esimin kazaklarini giyerim tayt ustune tunik niyetine benimki de bana babamin kazagi o diyip baba baba diye sesleniyor
Gerçi benim kız beni değiştirecekmiş. Arkadaşının annesini düşünüyormuş yeni annesi olarak. Çünkü hem saçları sarıymış, hem kırmızı oje sürüyormuş hem de topuklu ayakkabı giyiyormuş

ilk okul çağindamiydi?
o donemlerde cocuklar annelerini babalarini kiyaslar genelde.

biraz daha büyüyünce de şöyle oluyor:hep kendine alıyorsun bana al .kendi parfümleri kremleri dudak parlatıcıları oluyor .az önce dolap indiriminden spor ayakkabı aldım kendime.yırtınıyor bi sürü ayakkabın var niye bana almadın diye ha ha ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…