Geçinemeyenler kulübü

iste onu anlatmaya calisiyorum havyar yemiyorum ama asgari ucret civaridir yani herseyi hesaplasam, 650 ye ne yiyolarda geciniyorlar birde bizi mustiflikle sucluyolar

Ya seninki tek
Kardeş mardeş düşünüyorsan bekle büyüsün ki aynı şeyler kardeşe kalsın.
Aynı anda 2 tane alıyorum ben, oyuncak dahil her şeyin aynısından iki tane.
Tahayyül edebiliyor musun?
aman yok ya ne kardeşi
bir taneye zor yetiyorum ben maddiyi gectim manen

benim ev benim bile değil satamam onu geçeyim.dedemin babasından bir tarlam var onu satacağım bahar sonu.dedemin babasıı nurlarda yat.torununun çocuğu 5 kuruş kazanamıyorr.sen olmasan napardımm
Valla adıma fatura bile yok.
10 yaşındaki çocuktan farksızım
Ablam buraya dönüyor, ev bakıyoruz ona bir haftadır.
2+1 ev bile zorlayacak, ne olmuş gayrimenkuller öyle, eskiden almamış olsak evimiz falan olamazdı.
Dehşet paralardan bahsediyorlar.

iste onu anlatmaya calisiyorum havyar yemiyorum ama asgari ucret civaridir yani herseyi hesaplasam, 650 ye ne yiyolarda geciniyorlar birde bizi mustiflikle sucluyolar
evde yaptığım basit bir sigara böreği en az 35 tl ye maloluyor bana elektrik hariç.peynir yufka maydonoz yumurta yağ yağlı kağıt baharat derken.yarım kilodan fazla peynir yiyor yufkalar

tek yaşayacaksa 1+1 lüks evlerden alsın ya da kiralasın.evlenirse kiraya verir başka ev alır

tek yaşayacaksa 1+1 lüks evlerden alsın ya da kiralasın.evlenirse kiraya verir başka ev alır
Kaç para haberin var mı o evler
1+1 deyip geçme, güç yetmiyor.

Sığmaz ablam, eşyası var ve bir de evden çalışacak, ofis odası şart.
Ondan 2 oda bakıyoruz ama artık 1 oda olsun iyi proje olsun, parasını katlasın mı deriz bilmiyorum.

komşum kardeşi için açık hava düğün salonu kiralamış.vilayetler konağından bilirsin.110 bin tl ye anlaşmış yahuu.110 bin tl yüzonbinteleeee.her şey ateş pahası son 2 yılda

komşum kardeşi için açık hava düğün salonu kiralamış.vilayetler konağından bilirsin.110 bin tl ye anlaşmış yahuu.110 bin tl yüzonbinteleeee.her şey ateş pahası son 2 yılda
ustune az daha koysa bizim buralardan giris kat daire alir kirasini yerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…