Geçinemeyenler kulübü

euromu paketli kuruyemis yesinler
babam ben ölursem yemek falan vermeyin, hem yemegi yiyolar hemde begenmeyip kufur ediyolar derdi
Tabii benimki 30 euroydu, o zaman işte ne kadara tekabül ediyorsa kişi başı 85 tl ye indirmeye çalıştık, araya kaç adam koyduk falan
Düğün yemeği severim ben, en azından dışarıda yemek yedim altının karşılığını aldım derim ahahahahs pintilik

bizimkilerde yemekli dugune gidince aç giderler o kadar taktik karsiligini alalim diye
hic icmeyen bile icer yani

bizimkilerde yemekli dugune gidince aç giderler o kadar taktik karsiligini alalim diye
hic icmeyen bile icer yani
Ahahahah aynı ben
Hatta mekanların yemeklerini bilirim, sevmediğim bir yerse tok giderim.
Sevdiğim bir yerse bildiğin aç giderim, tatlıları favorim olan mekan var
Kendim kategorilere ayırdım onları, hiç şaşmaz tavrım.
Nere olduğuna bakıp ona göre plan yaparım

bizde yemekli dugun olayi cok az olur, bizimkiler salon bakmaya gidince once pistin genisligine bakarlar
yemeklerin tadi lezzeti onemli degil, o her turlu yenir ama pist darsa vay dugun sahibinin haline

bende de var ama evde giyiyorum balkonda banyoda.gezer pijamam da var.ama ben devamlı gezere mahkum olmaktan bahsettim.birken lerin sana gucci kadar uzak kalacak onu kastettim
Kaldı zaten, alamıyorum yenisini, bebelerime para yetiştiremiyorum ki ayağıma birken alayım

bende de var ama evde giyiyorum balkonda banyoda.gezer pijamam da var.ama ben devamlı gezere mahkum olmaktan bahsettim.birken lerin sana gucci kadar uzak kalacak onu kastettim
allahtan terlik giymiyorum da birken derdim yok onlar nasil fiyatlar ya

bizde yemekli dugun olayi cok az olur, bizimkiler salon bakmaya gidince once pistin genisligine bakarlar
yemeklerin tadi lezzeti onemli degil, o her turlu yenir ama pist darsa vay dugun sahibinin haline
şöyle geniş geniş tokat sarması oynanacak biz de.siz de hangi oyunlar meşhur?

Aaa çok önemli.
Yemek, organizasyon, süsleme, sandalye, işletme hizmeti, menü seçimi
Ben bile incelerim, alışkanlık olmuş herhalde.
Bir düğün mekanına girdiğimde anında bütçe çıkarabiliyorum

Aaa çok önemli.
sizin gibi sosyetiklerin düğününe davet alınca beni bir sıkıntı basıyor film.elbisesi kuaförü takma kirpiği takısı derken batıyorum o ay.ama anadolu usulü öyle mi giy 100 tl lik elbiseni saçını topla bas git ayol.parfüm yerine kolonya bile oluyor missss

Bacım o markadan dolayı alınmıyor ki, rahatlıkta zirve.
Yoksa verilir mi 5 katı para, veriliyor işte o rahatlık için.
alternatif üretiyorum işte.bu arada ben de gerçeği var ama hiç rahat edemedim.parmak arası terlik benim işim değil.gezerler daha rahatt

Aaa çok önemli.
bizde daha yeni yeni boyle farkli yerlerde dugun yapilmaya falan baslandi.
3 4 sene once bir kuzenim, bize gore godomanmi diyeyim elitin elitimi diyeyim bir beyle evlendi.
kiz halay cektirmeyecegim diye incekte bir yer tuttu.
ben hamileydim instadan takip ediyordum dugunu gidemedim.
en son bir videoya tikladim damadin annesinin sac bas dagilmis bizimkiler zorla iclerine almis kadina halay cektirmeye calisiyolar
bize gitmiyor oyle yerler

yer en lüks kır düğünü mekanı da olsa hilton da olsasonu hep erik dalıyla bitiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…