- 8 Mart 2015
- 25.155
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.414
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #16.501
Ne sosyetiği, onlar arkadaşlarım olur.sizin gibi sosyetiklerin düğününe davet alınca beni bir sıkıntı basıyor film.elbisesi kuaförü takma kirpiği takısı derken batıyorum o ay.ama anadolu usulü öyle mi giy 100 tl lik elbiseni saçını topla bas git ayol.parfüm yerine kolonya bile oluyor missss
asker protokolundan öyle alışmış napsınnNe sosyetiği, onlar arkadaşlarım olur.
Biz gayet sıradan insanlar olarak maliyet hesabı yapıyoruz
Annemden kaynaklı herhalde ya, ister köy düğünü olsun ister otel, daima şık, kırmızı halı galası şeklinde hazırlanıyoruz biz niyeyse.
Öyle öğretti bize
Bu gözler four seasonsda halaya şahit, her düğün halaya, erik dalına bağlanır, netbizde daha yeni yeni boyle farkli yerlerde dugun yapilmaya falan baslandi.
3 4 sene once bir kuzenim, bize gore godomanmi diyeyim elitin elitimi diyeyim bir beyle evlendi.
kiz halay cektirmeyecegim diye incekte bir yer tuttu.
ben hamileydim instadan takip ediyordum dugunu gidemedim.
en son bir videoya tikladim damadin annesinin sac bas dagilmis bizimkiler zorla iclerine almis kadina halay cektirmeye calisiyolar
bize gitmiyor oyle yerler
yok bizde oyle havalar sadece dinlenmek icin oynaniryer en lüks kır düğünü mekanı da olsa hilton da olsasonu hep erik dalıyla bitiyor
Sadece halay mı?yok bizde oyle havalar sadece dinlenmek icin oynanir
bazen orkestradan biri seslenir, sayin misafirlerimiz sanatcimiz cikacak lutfen pisti bosaltalim vs diye
bosaltmiyolar tabiki belki sanatci cikip farkli bisey soyleyecek ona bile zorla caney caney soyletir yine halay cekerler
dinlenmek icin oynarlar onuSadece halay mı?
Ankara havası falan?
ben gençken- arabada beş evde onbeş hoşuna da giderse bedava-şarkısında en mütaasıp kadınlar bile şakır şakır oynardı.bu ikilemi bu yaşıma geldim çözemedim yahuuSadece halay mı?
Ankara havası falan?
Bizde de halay yoktur neredeyse, ank havaları, niğde bağları, cart curt.dinlenmek icin oynarlar onu
nigdeliler birde karsilikli oynarlar bildigim kadariyla.Bizde de halay yoktur neredeyse, ank havaları, niğde bağları, cart curt.
Hiç de sevmem oynamayı, beceremem de zaten.
Alkış tayfayım ben.
ben de sevmem oynamayı ama izlemeyi severim.eşim sen tam bir gazino insanısın der.yerinden kalkmadan yer içer sanatçı dinler.işte o benimm bayılırımm ama fakirim gazino müşterisi olmak içinde.yanar döner meyve nasıl söyleyeyim assoliste en pahalı şampanya nasıl açtırayım?Bizde de halay yoktur neredeyse, ank havaları, niğde bağları, cart curt.
Hiç de sevmem oynamayı, beceremem de zaten.
Alkış tayfayım ben.
Hatırlatma....nigdeliler birde karsilikli oynarlar bildigim kadariyla.
Ahahaha bak ben de öyleyim.ben de sevmem oynamayı ama izlemeyi severim.eşim sen tam bir gazino insanısın der.yerinden kalkmadan yer içer sanatçı dinler.işte o benimm bayılırımm ama fakirim gazino müşterisi olmak içinde.yanar döner meyve nasıl söyleyeyim assoliste en pahalı şampanya nasıl açtırayım?
ahahahaHatırlatma....
Oynama değil o resmen sevişme, kucak dansı vari bir şey.
İç içe giriyorlar adeta ıykkk.
Kocamı gülmek için oynatır dururlar, böyle kıvırma yok kimsede.
Bizim düğünde onu tüm misafirlerim zil zurna sarhoş zannetti, çünkü ancak sarhoşken öyle oynanabilir
Oynadığına bizim nişanda şahit olmuştum.ahahahabende oynayan erkek sevmiyorum ya
Vilayetler evini diyorsun değil mi?vilayetler konağı açıktır değil mi film?aylardır eve tıkıldım havalar düzelsin kahvaltıya gideyim oraya diyorum.açık hava risk de olmaz çocuk da hava alır seviyor orayı.incekte ki bahçelerde masalar dip dibe riskli gibi oralar
benim kayin babam dugunlere elinde zille gider öyle civitarakta oynamaz kaynanamin iki gun sekeri dusmuyo kayin babam oynayinca, yaşıtlarin hacca gitti diye diye soylenir dugunlerdeOynadığına bizim nişanda şahit olmuştum.
Düğünde ise ‘eyvah ben ne yaptım’ diye yüzümü kapatma görüntülerim mevcut, kocam dayısıyla sevişirken.
evet orası.aylardır hiç yemeğe vs.gitmedik.hava düzelsin hemen kahvaltıya gideceğim valla çok bunaldık evdeVilayetler evini diyorsun değil mi?
Açıktır mekan o da sonuçta.
İncekte eğriçimen rahat olur büyük mekan.
haftaya kar var yineevet orası.aylardır hiç yemeğe vs.gitmedik.hava düzelsin hemen kahvaltıya gideceğim valla çok bunaldık evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?