Geçinemeyenler kulübü

sen mi götürüp getireceksin?

Suluk bizim başımıza bela oldu. Hangi suluk olsa 2 gun sonra damlatiyor diye geliyor çünkü ters koyuyor çantaya. 350 ml lik güzel bir suluk ariyorum denk gelirsen haber verirsen sevinirim.

Suluk bizim başımıza bela oldu. Hangi suluk olsa 2 gun sonra damlatiyor diye geliyor çünkü ters koyuyor çantaya. 350 ml lik güzel bir suluk ariyorum denk gelirsen haber verirsen sevinirim.
Benim en memnun kaldığım aventin yeşilidir de okula olmaz diye almıyorum onu.
Çelik, kapaklı vs daha denemem olmadı, aslında var skip hoplar ama 300 tl olmuş

Kızlar nasılsınız? Ben bu en küçüğün ne derdi var anlamadim. Bir ayar tutturamadım. Emiyor,kusuyor. Emmiyor ağlıyor. Bana yapışık ya kucağımda, ya omzumda, ya dizimde. Digerleri çok bağımsızdı anlayamıyorum galiba. Var mi bir öneriniz?

Kusması sıkıntı, kaç aylık küçük?

Benim en memnun kaldığım aventin yeşilidir de okula olmaz diye almıyorum onu.
Çelik, kapaklı vs daha denemem olmadı, aslında var skip hoplar ama 300 tl olmuş
Sulugu kendi doldurup giderse inatla hepsini iciyor sonra ha bire çişe gidecek ben de kucuk ve çantanın icine sigdirabilecegim bir sey olsun istiyorum. Ama biraz büyüdüğünde iyisi çelik gibi geliyor. Yalnız cocuklar derste yere düşürünce aklım çıkıyor.

O zaman aventi tek geçerim.
Senelerce kullandım, damlatmaz, akmaz, pipetli, zararlı madde içermez ve kırılmaz.
Benimkiler pipetleri kemirdikleri için kullanılmaz hale geldi.

O zaman aventi tek geçerim.
Senelerce kullandım, damlatmaz, akmaz, pipetli, zararlı madde içermez ve kırılmaz.
Benimkiler pipetleri kemirdikleri için kullanılmaz hale geldi.
Benimki de küçük fare. Itinayla kemirir. Bakayım denemekten ne çıkar..

8 aylık. Akşamları daha cok emiyor. Gündüz aralıkları gayet iyi. Koyup yatakta mi yuvarlasam cok gazli benimkiler, ondan mı acaba?
Emzik niyetine emiyor o zaman, kusma sıkıntısı bu.
Valla bu konuda danışılacak en son insanım, benim daha 4 ve 3 yaşındaki bebem, kucağımdan inmiş sayılmazlar.
Gaz 8 aya kadar sürmez, büyüme atağında şuan.
Her şeyi sıfırlayıp yeni bir düzen kurma zamanı aynı zamanda diş sancıları başlamış olabilir.

Tam olarak kac ay var sizinkilerin arasinda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…