- 17 Aralık 2015
- 27.154
- 49.681
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #16.581
sabah ilk idrarla bir daha yapEki Görüntüle 2800832 şimdi çift çizgi dedim bu muydu diyeceksinizama zaten çok erken daha bu bile mutlu etti beni
Bak böyle deyince olmuyo deniz şiiit sus kesyap yap sende yap herkes cocuk yapmali
salinan haci yatmazŞöyle bi salinarak yürü dusmanda catlatir üzerine toprak atarsın seeen
o tek atista yakalar kesin bak dunya yansa umrunda degil onunBak böyle deyince olmuyo deniz şiiit sus kes
Napıyım valla deniz Bi umut diyorum belki daha net olur gördün mü hayalet çizgisabah ilk idrarla bir daha yap
ay benim gibi birde kasetin her yerini acmia didik didik etmisduygulandirdin beni aklima neler neler getirdin
Valla yapcaksan gazla yapcaksın. Biz seneye yaparız diyorduk, o sene de benim çin takvimim hep erkekti. İki ay peşpeşe kız gördük e hadi yapalım dedilBak böyle deyince olmuyo deniz şiiit sus kes
Kız sebep mi denirEşimde bana dün gece bebeğimiz olsun mu dedi
Dedim ki 'SEBEP ? '
O nasıl oluyo nasıl biliyosun yani Khomyuk takvime ilgili birsey bilmiyor m benValla yapcaksan gazla yapcaksın. Biz seneye yaparız diyorduk, o sene de benim çin takvimim hep erkekti. İki ay peşpeşe kız gördük e hadi yapalım dediltuttu ama oğlan
evet gordum iki çentigin ortasinda kalan kisimda degil mi ?Napıyım valla deniz Bi umut diyorum belki daha net olur gördün mü hayalet çizgi
Çünkü neden olmasın
Karantinada sıkılıyordur belki de
Aman yalan dolan zaten, tutmuyor boşverO nasıl oluyo nasıl biliyosun yani Khomyuk takvime ilgili birsey bilmiyor m ben
evet gordum iki çentigin ortasinda kalan kisimda degil mi ?
Kim yaaa benim mi, niyeymiiiiso tek atista yakalar kesin bak dunya yansa umrunda degil onun
kizmi istiyordunValla yapcaksan gazla yapcaksın. Biz seneye yaparız diyorduk, o sene de benim çin takvimim hep erkekti. İki ay peşpeşe kız gördük e hadi yapalım dediltuttu ama oğlan
Ciddi ciddi dedi yaKız sebep mi denirAaa ciddi ciddi mi öyle şaka mı yaptı
yuzunde parlama varmi :)Kız amaaan en doğrusu kan zaten o zaman vericem inş müjdeyi ama gögüs hassasiyetim var dün akşamdan beri oh oh diyorum memesi ağrıyo diye sevinen mi olur ya
Allahım yaCiddi ciddi dedi ya
Aman Ali Rıza bey tadımız kaçmasın dedim bende artık
evet senin.Kim yaaa benim mi, niyeymiiiis
bdv de bir konu var khomyuk .kadın öğretmenmiş eşi vefat etmiş biri 7 yaşında biri karnında 2 çocuğu varmış.eşi de öğretmenmiş en az 8 9 yıllık.konuya yorumlar yazmışlar şaşırdım.nerdeyse asgari ücretli muamelesi yapmışlar kadına.bir öğretmen üye de öğretmen maaşını ne sanıyorsun sen dedi bana.birikimleri vardır o kadar senede dediğim için.tmm memur maaşı az ama bu kadar da abartı ajitasyon da doğru mu sence?ders ücretleriyle 2 öğretmen maaşı en az 14 bin yapar değil mi?kirasını nasıl ödeyemez.nasıl 5 kuruşu olmaz yahuu?kimsenin bir dengesi yok bu bdv de.ya 3 kuruşluk gelire çok şükür diyorlar ya da yetecek gelire acınacak haldeyiz diyorlarValla yapcaksan gazla yapcaksın. Biz seneye yaparız diyorduk, o sene de benim çin takvimim hep erkekti. İki ay peşpeşe kız gördük e hadi yapalım dediltuttu ama oğlan
Onun üstüne de bir yıl daha ekleyelim pleaseAllahım yaama bence de evine geçince daha iyi olur sanki hem ne kaldı ki demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?