Geçinemeyenler kulübü

sabah ilk idrarla bir daha yap
ay benim gibi birde kasetin her yerini acmia didik didik etmis duygulandirdin beni aklima neler neler getirdin
Napıyım valla deniz Bi umut diyorum belki daha net olur gördün mü hayalet çizgi

Valla yapcaksan gazla yapcaksın. Biz seneye yaparız diyorduk, o sene de benim çin takvimim hep erkekti. İki ay peşpeşe kız gördük e hadi yapalım dedil tuttu ama oğlan
O nasıl oluyo nasıl biliyosun yani Khomyuk takvime ilgili birsey bilmiyor m ben

Valla yapcaksan gazla yapcaksın. Biz seneye yaparız diyorduk, o sene de benim çin takvimim hep erkekti. İki ay peşpeşe kız gördük e hadi yapalım dedil tuttu ama oğlan
kizmi istiyordun banada hoca secme sansin olsa ne isterdin dedi kizim olsun isterdim dedim

bdv de bir konu var khomyuk .kadın öğretmenmiş eşi vefat etmiş biri 7 yaşında biri karnında 2 çocuğu varmış.eşi de öğretmenmiş en az 8 9 yıllık.konuya yorumlar yazmışlar şaşırdım.nerdeyse asgari ücretli muamelesi yapmışlar kadına.bir öğretmen üye de öğretmen maaşını ne sanıyorsun sen dedi bana.birikimleri vardır o kadar senede dediğim için.tmm memur maaşı az ama bu kadar da abartı ajitasyon da doğru mu sence?ders ücretleriyle 2 öğretmen maaşı en az 14 bin yapar değil mi?kirasını nasıl ödeyemez.nasıl 5 kuruşu olmaz yahuu?kimsenin bir dengesi yok bu bdv de.ya 3 kuruşluk gelire çok şükür diyorlar ya da yetecek gelire acınacak haldeyiz diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…