Geçinemeyenler kulübü

Kirpiklerime bakıyorum karışmış mı diye ama sen demiştin ya kusuyordum psikolojik deniz de hiç kusmadim diye aynen öyle çok etkiliyo
kusma hemen baslamaz zaten biz turk filmlerinde atisi yapip kusan insanlar izledigimiz icin 15.gun tuvalete kosup kusacagiz saniyoruz

Zaten görmeden etmeden nasıl alacaktı iyi olmuş niye anguttur dedin
Canım ev çok iyi yerde Tamam ama yine de 900 milyar olabilir mi 2+1 bı ev , küçücük.
900 milyar diyorlarmis

Bana çok anlamsız geliyor , şaka gibi ya.

Ay tenli anne benim 12.gun falandi esimle bir yere giderken selfie cekmistim, resimde anaa nolduki ya bana dedim burnum findik ama bi degisik cikmis yuzum bir degisik tuttumu ne dedim icimden ama test yapmadim tutmus megerse
Hadi ya dur Bi resim çekiniyim ama deniz bu ilaçlar zaten şişkinlik yapıyo biliyomusun tartıda aynıyım ama kıyafetlerimin bazıları olmuyo yanaklarım ellerim falan değişiklik olabilir her halükarda zaten

Hadi ya dur Bi resim çekiniyim ama deniz bu ilaçlar zaten şişkinlik yapıyo biliyomusun tartıda aynıyım ama kıyafetlerimin bazıları olmuyo yanaklarım ellerim falan değişiklik olabilir her halükarda zaten
yok oyle bir degisiklik sislik degil.
yani daha oncede o igneleri vurulmus zamanda cekilmis resimlerim var ama o farkli geldi

Çokmuş gerçekten 900 milyar hemde 2+1. Mevkiden dolayı öyle sanırım
Evi görsen bı numarası yok ya .
Salonum mutfagim geniş epey.
İki oda küçük . ölü oda adeta.
Zaten görse de almazdı bence adam, görmeden vazgeçmesi de isabet oldu.
Bide evi görmeye gelecek evi kim toplucsk diye stres olmuştum

benim klomen degil pregon igne ile oldu tedavim.
2 yumurta gelisti biri tuttu.
Kaç aylık denemeyle olmadığını düşündüğünüzde verdi ki doktor .
Bir yıl diyorlar galiba genelde

Branşına göre değişir. Net maaşımız çok düşük. Ortalama 5 bin fln ancak alır. Ekderste 1000 alan da var 3000 alan da. Asıl kazandıran kurslar. Benim eşşm hem nöbet hem kurs çift maaş gibi alıyor. Ben onun yarısını anca görüyorum. Bana da düşük geliyor maaşlarımız açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…