- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
- Konu Sahibi chamallows
-
- #16.601
Kirpiklerime bakıyorum karışmış mı diye ama sen demiştin ya kusuyordum psikolojik deniz de hiç kusmadim diye aynen öyle çok etkiliyoyuzunde parlama varmi :)
Evi alacak olan kişide vazgeçti bu arada.Allahım yaama bence de evine geçince daha iyi olur sanki hem ne kaldı ki demi
Aaa kendi evinde neden 1 yılOnun üstüne de bir yıl daha ekleyelim please
1 yılında üstüne +9 ay gebelik süreci
Zaten görmeden etmeden nasıl alacaktı iyi olmuş niye anguttur dedinEvi alacak olan kişide vazgeçti bu arada.
Zaten anguttur burayı alan
kusma hemen baslamaz zaten biz turk filmlerinde atisi yapip kusan insanlar izledigimiz icin 15.gun tuvalete kosup kusacagiz saniyoruzKirpiklerime bakıyorum karışmış mı diye ama sen demiştin ya kusuyordum psikolojik deniz de hiç kusmadim diye aynen öyle çok etkiliyo
Uykular haram mı olsun gençliğim talan mi olsun .Aaa kendi evinde neden 1 yılkeyfini mi çıkaracaksın
Nayırrrrr nolamazkusma hemen baslamaz zaten biz turk filmlerinde atisi yapip kusan insanlar izledigimiz icin 15.gun tuvalete kosup kusacagiz saniyoruz
En doğrusunu sen bilirsin arkadaşım hayırlısıUykular haram mı olsun gençliğim talan mi olsun .
Çok sevdim yalan mı olsun ?
O yüzden erteliyorum
Canım ev çok iyi yerde Tamam ama yine de 900 milyar olabilir mi 2+1 bı ev , küçücük.Zaten görmeden etmeden nasıl alacaktı iyi olmuş niye anguttur dedin
Ben 900 milyarlık evlere baktım Ankara'da. Ederi yine 900 milyar değil ama maşallahi var yine de.hem büyük hem şâşâlı. Hani onlara yine verirsinZaten görmeden etmeden nasıl alacaktı iyi olmuş niye anguttur dedin
Hadi yaAy tenli anne benim 12.gun falandi esimle bir yere giderken selfie cekmistim, resimde anaa nolduki ya bana dedim burnum findik ama bi degisik cikmis yuzum bir degisik tuttumu ne dedim icimden ama test yapmadim tutmus megerse
Çokmuş gerçekten 900 milyar hemde 2+1. Mevkiden dolayı öyle sanırımBen 900 milyarlık evlere baktım Ankara'da. Ederi yine 900 milyar değil ama maşallahi var yine de.hem büyük hem şâşâlı. Hani onlara yine verirsin
yok oyle bir degisiklik sislik degil.Hadi yadur Bi resim çekiniyim ama deniz bu ilaçlar zaten şişkinlik yapıyo biliyomusun tartıda aynıyım ama kıyafetlerimin bazıları olmuyo yanaklarım ellerim falan değişiklik olabilir her halükarda zaten
Evi görsen bı numarası yok ya .Çokmuş gerçekten 900 milyar hemde 2+1. Mevkiden dolayı öyle sanırım
Klomende ikiz gebelik çok tutuyor derleryok oyle bir degisiklik sislik degil.
yani daha oncede o igneleri vurulmus zamanda cekilmis resimlerim var ama o farkli geldi
benim klomen degil pregon igne ile oldu tedavim.Klomende ikiz gebelik çok tutuyor derler
Sende bitane olmuş
Bence Bi yandan öyle bi yandan değil evet çok yumurta gelişiyor ama sağlıklı yumurta az yada hiç olmuyo o da kötü sağlıklı olup tek yumurta daha iyi der doktorumKlomende ikiz gebelik çok tutuyor derler
Sende bitane olmuş
Kaç aylık denemeyle olmadığını düşündüğünüzde verdi ki doktor .benim klomen degil pregon igne ile oldu tedavim.
2 yumurta gelisti biri tuttu.
Branşına göre değişir. Net maaşımız çok düşük. Ortalama 5 bin fln ancak alır. Ekderste 1000 alan da var 3000 alan da. Asıl kazandıran kurslar. Benim eşşm hem nöbet hem kurs çift maaş gibi alıyor. Ben onun yarısını anca görüyorum. Bana da düşük geliyor maaşlarımız açıkçasıbdv de bir konu var khomyuk .kadın öğretmenmiş eşi vefat etmiş biri 7 yaşında biri karnında 2 çocuğu varmış.eşi de öğretmenmiş en az 8 9 yıllık.konuya yorumlar yazmışlar şaşırdım.nerdeyse asgari ücretli muamelesi yapmışlar kadına.bir öğretmen üye de öğretmen maaşını ne sanıyorsun sen dedi bana.birikimleri vardır o kadar senede dediğim için.tmm memur maaşı az ama bu kadar da abartı ajitasyon da doğru mu sence?ders ücretleriyle 2 öğretmen maaşı en az 14 bin yapar değil mi?kirasını nasıl ödeyemez.nasıl 5 kuruşu olmaz yahuu?kimsenin bir dengesi yok bu bdv de.ya 3 kuruşluk gelire çok şükür diyorlar ya da yetecek gelire acınacak haldeyiz diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?