Geçinemeyenler kulübü

Benim sipsip konu açmış ikinci el alışveriş hastalığına yakalanmış bunun yüzünden gigglese rezil olmuştum nevresimleri yüzünden

H Heytttt be ne yaptın sen, öğretmen 7 8 bin mi kazanıyor, keşke

Elbet bazı branşlar örneğin matematik gibi diğerlerine nazaran çok daha iyi ama standart 4 civarı.
Ek dersi cartı curtu eklenince 5 olan şanslı sayıyor kendini.

Kaç aylık denemeyle olmadığını düşündüğünüzde verdi ki doktor .
Bir yıl diyorlar galiba genelde
ben zaten polikistik oldugum icin
kontrol amacli gitmistim aslinda tedavi dusunmuyordum.
yani gebelik dusunmeye baslayinca kalmadan bir hormon falan baktirayim folik asit yazdirayim vs. diye.
tedavi olmadan zor dediler cunku cok sayida yumurta vardi.
olusmus ama catlamamis regl olamadigim icin.
cocuk dusunuyorsan tedavi uygulayalim dusunmuyorsan dogum kontrol hapi verecegim dedi.
tedavi olmadan zor diyince is cocuk tedavisine dondu.
normalde 1 yil ama benim nikah 4 ay onceden oldugu icin 1 senelik evli gibi gorunuyordum zaten.

Gece yemeklerim ya da sadece gece yemeğim vardır ama sabah 5 te uyuyan insan için şuan akşam öğünü aslında.
Film gerçekten çok esrarengizsin o saate kadar napıyosun yanlış anlamazsan

benim gözlerim kapanmaya başladı bile şu saatte

cıks film.7 bine çok yaklaşık alıyorlar benim tanıdığım herkes.annem yüz yıllık emekli onun maaşı bile 3800 yahu.4 bin civarı maaş falan yokkk emin ol

ciddimisiniz ya devlette işci olan eşim bile daha fazla aliyor ya

Film gerçekten çok esrarengizsin o saate kadar napıyosun yanlış anlamazsan

benim gözlerim kapanmaya başladı bile şu saatte
Sen çok sıradansın aksjsjdjdjd
Ben çocukluğumdan beri ters yaşarım, gündüzü sevmem zaten.
Güneş battıktan sonra enerjik olurum, sabahlarım.
Ne yapacaksam gece yapmayı yeğelerim daima, sen gündüz ne yapıyorsan ben onları gece yapıyorum, öyle düşün.
En verimli ve keyifli saatler benim için.

cıks film.7 bine çok yaklaşık alıyorlar benim tanıdığım herkes.annem yüz yıllık emekli onun maaşı bile 3800 yahu.4 bin civarı maaş falan yokkk emin ol
Aile yardımı, çocuk yardımını düş, ilk başlangıç 4500. On senede 5000 alıyorsun

E peki cocuklar erken kalkmiyor mu? Nasil dayaniyorsun? Ben 3 4 saatlik uykuyla zor dayaniyorum

E var, arkadaşım var işte.
Resim öğretmeni, beden eğitimi, coğrafya vs imkanı yok 7 bine ulaşamaz.
Sınıf öğretmenleri, okul öncesi vs de öyle.
Sayısal ders öğretmenleri görür onu, o da ek ders ve normalde de ders yoğunluğunun yani saatinin fazla oluşundan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…