- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
- Konu Sahibi chamallows
-
- #16.621
Erken bile yedimAaa film bu saatte
Afiyet olsunErken bile yedim
Benim ana öğün saatim bu yahu.
ben zaten polikistik oldugum icinKaç aylık denemeyle olmadığını düşündüğünüzde verdi ki doktor .
Bir yıl diyorlar galiba genelde
Gece yemeklerim ya da sadece gece yemeğim vardır ama sabah 5 te uyuyan insan için şuan akşam öğünü aslında.Afiyet olsungenelde bu saatte mi yiyosun
Film gerçekten çok esrarengizsinGece yemeklerim ya da sadece gece yemeğim vardır ama sabah 5 te uyuyan insan için şuan akşam öğünü aslında.
cıks film.7 bine çok yaklaşık alıyorlar benim tanıdığım herkes.annem yüz yıllık emekli onun maaşı bile 3800 yahu.4 bin civarı maaş falan yokkk emin olH Heytttt be ne yaptın sen, öğretmen 7 8 bin mi kazanıyor, keşke
Elbet bazı branşlar örneğin matematik gibi diğerlerine nazaran çok daha iyi ama standart 4 civarı.
Ek dersi cartı curtu eklenince 5 olan şanslı sayıyor kendini.
ciddimisiniz yaH Heytttt be ne yaptın sen, öğretmen 7 8 bin mi kazanıyor, keşke
Elbet bazı branşlar örneğin matematik gibi diğerlerine nazaran çok daha iyi ama standart 4 civarı.
Ek dersi cartı curtu eklenince 5 olan şanslı sayıyor kendini.
Nasi yok yaaa ???cıks film.7 bine çok yaklaşık alıyorlar benim tanıdığım herkes.annem yüz yıllık emekli onun maaşı bile 3800 yahu.4 bin civarı maaş falan yokkk emin ol
bebeleri bekliyor napacak analiğı ne sandin senFilm gerçekten çok esrarengizsino saate kadar napıyosun yanlış anlamazsan
benim gözlerim kapanmaya başladı bile şu saatte
Sen çok sıradansın aksjsjdjdjdFilm gerçekten çok esrarengizsino saate kadar napıyosun yanlış anlamazsan
benim gözlerim kapanmaya başladı bile şu saatte
Aile yardımı, çocuk yardımını düş, ilk başlangıç 4500. On senede 5000 alıyorsuncıks film.7 bine çok yaklaşık alıyorlar benim tanıdığım herkes.annem yüz yıllık emekli onun maaşı bile 3800 yahu.4 bin civarı maaş falan yokkk emin ol
bende az once 4 tane kuru biber dolmasi gomdum allah affetsinGece yemeklerim ya da sadece gece yemeğim vardır ama sabah 5 te uyuyan insan için şuan akşam öğünü aslında.
Ah deniz ahbebeleri bekliyor napacak analiğı ne sandin sen
özel sektörde var hatta daha azı var.ama ailemde o kadar çok öğretmen var ki maaşlarını gözümle gördüm defalarca.2. seneden sonra 4000 falan alan yok.hademe bile ondan yüksek alıyor artıkNasi yok yaaa ???
E peki cocuklar erken kalkmiyor mu? Nasil dayaniyorsun? Ben 3 4 saatlik uykuyla zor dayaniyorumSen çok sıradansın aksjsjdjdjd
Ben çocukluğumdan beri ters yaşarım, gündüzü sevmem zaten.
Güneş battıktan sonra enerjik olurum, sabahlarım.
Ne yapacaksam gece yapmayı yeğelerim daima, sen gündüz ne yapıyorsan ben onları gece yapıyorum, öyle düşün.
En verimli ve keyifli saatler benim için.
E var, arkadaşım var işte.cıks film.7 bine çok yaklaşık alıyorlar benim tanıdığım herkes.annem yüz yıllık emekli onun maaşı bile 3800 yahu.4 bin civarı maaş falan yokkk emin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?