- 15 Temmuz 2013
- 4.617
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.858
- 358
- Konu Sahibi chamallows
-
- #18.541
Insallah. Evimizde yemek olmazsa olmazimiz. Esim de öğlenleri yemeğe gelir. Sürekli bir yemek sirkülasyonu var. Yaparken toplarken yerken o kadar cok zamanımı alıyor ki2 sene sonra bir nebze rahatlarsin sanirim hepsinin okul kreş yaşı gelmiş olur
100 liracikk.kac liralik oynadin.
bizimki ben takip edemeyim diye yeni hesap almis heralde goremiyorum
Bu hesapta il şehir isim bilgisi verilmemektedirHangi il o?
benimde mutfakta hic isim bitmiyor neden anlamadim amaInsallah. Evimizde yemek olmazsa olmazimiz. Esim de öğlenleri yemeğe gelir. Sürekli bir yemek sirkülasyonu var. Yaparken toplarken yerken o kadar cok zamanımı alıyor kialıştım ama. Seviyorum mutfağı. Ortanca 3 yasini bitirsin kreş istiyorum, güvenebileceğim bir yer bulursam. Ufaklık da büyümüş olur. Bu kadar bize bağımlı olmadiklarinda biraz daha rahatlarız. Is yaparken de sürekli bölünüyorum çünkü.
yooo hic karismam oynamasina, bizimki para kaciriyo100 liracikk.
Yaaa kızar misin çok ?
Eniştem benim yayooo hic karismam oynamasina, bizimki para kaciriyo
Yaaaa korkuyor muubenimde mutfakta hic isim bitmiyor neden anlamadim ama
bende surekli bolunurum, çunku kucuk hanimda mutfaga merakli.
bazen bunalirsam isim olmasa da duduklu tencereyi cikarip ocagin ustune koyuyorum onu gorunce hemen gidiyo
cötüne tekmeyi yediginde bir enisten kalmayacak ama yanlis topa oynamaEniştem benim ya
korkmuyo, ben duduklu calisirken iceri sokmuyordum öğrenilmiş çaresizlik tarzi bisey olmuş heraldeYaaaa korkuyor muu
daha da ilgimi çekiyor ama böyleBu hesapta il şehir isim bilgisi verilmemektedir
ne güzel gene eve hapisiz yani.psikolojiler bozuklukta tavan yapacak.kasvetli havalarda yatıp uyumak isterim sadece
ben şu smile gibi kafami duvarlara vurmak istiyorumne güzel gene eve hapisiz yani.psikolojiler bozuklukta tavan yapacak.kasvetli havalarda yatıp uyumak isterim sadece
dolar 8.20 ye dayandı deniz altında 460 larda haberin olaben şu smile gibi kafami duvarlara vurmak istiyorum
daha sabah 430 alıştidolar 8.20 ye dayandı deniz altında 460 larda haberin ola
şu an 8.20 sabah gör bak.güncellenmedi henüz haftasonu olduğu içindaha sabah 430 alışti
şu an 8.20 sabah gör bak.güncellenmedi henüz haftasonu olduğu için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?