- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.393
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #18.561
Kış gelememişti, şimdi de bahar gelemiyor.
meyve sebze fiyatlarina çok yansir buKış gelememişti, şimdi de bahar gelemiyor.
Sonbahar kasım Aralık ocak oldu resmen.
simdi alsan yine kâra gecmezmisin?param fazla altın alacaktım ama bittimayısa kadar.artık ta kaçtı alım fırsatları zaten
alamazsın bankalarda da yükseldi.euro 9.74 civarı şu ansimdi alsan yine kâra gecmezmisin?
Meyve sebzeye havada toz olsa yansıyor zaten.meyve sebze fiyatlarina çok yansir bu
ne diyosun kiz ne 9.74 üalamazsın bankalarda da yükseldi.euro 9.74 civarı şu an
Alış öyle ama satışlar oldukça düşükte.alamazsın bankalarda da yükseldi.euro 9.74 civarı şu an
Onu da geçtim dolar avro altın uctuuuu
aynen.4 liraya pırasa bulunca ucuz diye sevinerek aldım.halbuki kış sebzesi en fazla 3 tl olmalıydıMeyve sebzeye havada toz olsa yansıyor zaten.
Uygun fiyatlı bir şey olmamasına mevsiminde bile o kadar alıştık ki dikkatimizi çekmiyor artık.
Merkez bankası başkanı görevden alındı.ne diyosun kiz ne 9.74 ü
boyle firlamasina sebep olan sey ne
nerden bakiyorsunuz ?Onu da geçtim dolar avro altın uctuuuu
çıktı bile film.haftasonu olduğundan güncellenmedi.sabaha gör senAlış öyle ama satışlar oldukça düşükte.
Altın çıkacak, hayırlısı.
Big para, altınkaynak vb siteler.nerden bakiyorsunuz ?
gorevden alindi tamam da ben hic anlamam gorevden alindi diye bu kadar hizli mi yukselir?Merkez bankası başkanı görevden alındı.
Adam faiz yükselterek kura tampon yapıyordu, şuan faizle baskılanmıyor.
altinkaynakta da hala dusuk ektan goruntusu attik ya az onceBig para, altınkaynak vb siteler.
Ama bankalarda hala satış çok düşükte.
Şuan alabildiğin yerler yükseltti ama alışı yükseltti.çıktı bile film.haftasonu olduğundan güncellenmedi.sabaha gör sen
Dün güncellenmiş altınkaynak en son.altinkaynakta da hala dusuk ektan goruntusu attik ya az once
allah sonumuzu hayir etsin.Meyve sebzeye havada toz olsa yansıyor zaten.
Uygun fiyatlı bir şey olmamasına mevsiminde bile o kadar alıştık ki dikkatimizi çekmiyor artık.
atayım dur benim bankamın şu anki verisiniBig para, altınkaynak vb siteler.
Ama bankalarda hala satış çok düşükte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?