Geçinemeyenler kulübü

ama neden ahiret sorusu gibi soruyorum ama cidden anlamiyorum bu islerden.
anlamak icin soruyorum
Piyasa sıfırdı.
Çok yüksek faizle hiçbir iş dönmüyor, kimse kredi çekemiyor ve her sektör durma noktasındaydı.
Şuan kuru saldılar, döviz zirve yaptı ama faizler düşecek.
Bizlere girecek her şey.
Asgari ücrete gelen zammın bedelini, 4 liraya aldığın pırasa haftaya 6 olarak yansıyacak.
Tl ile yaşayan insanlar bitti, yatırımcı kazandı.
Piyasalar hareketlenir artık.
Gayrimenkul, otomotiv, inşaat, tarım vs en azından iş döner.

benimde mutfakta hic isim bitmiyor neden anlamadim ama
bende surekli bolunurum, çunku kucuk hanimda mutfaga merakli.
bazen bunalirsa isim olmasada suduklu tencereyi cikarip ocagin ustune koyuyorum onu gorunce hemen gidiyo
Valla pandemiden biraz da böyle olduk çok çıkamayınca evde yiyip icmeye devam.. gerçi 3 çocukla yemege gitsek napariz bilmiyorum

Daha dün yazdım ya bir konuda mart sonu deniyor aylardır diye, en azından bahar sonuna kadar bekleyin demiştim bir altın yatırımcısına.
İşte şuan bu kurla kimse piyasaya yüklenemiyor, haftasonu alış satış sıkıntı, ani uçuş olmadan ve kimse müdahale edemeden saldılar artık.

sen ben battiktan sonra onlarin işi donse ne donmese ne

sen ben battiktan sonra onlarin işi donse ne donmese ne
Öyle düşünme.
En basiti gıda alıcısıyız.
Çiftçi ürün alamıyor, ekemiyor, mazotu karşılayamıyordu yüksek faizle.
Adam kredi çekecek, çekemiyor, üretim durmuştu.
Bu her sektörde böyle, tıkandı kaldı.
Yoksula her zaman giriyor, onun karına bir şey yok da en azından iş olacak.
İş oldukça piyasada yelpaze olacak, her alı gücüne göre şekillenecek.

soylemek istedigim eskiden yarim kilo aldigim seyi simdi 100 gr alabileceksem urettigide bir sekilde elinde kalmaz mi?
veya ariyorum ev kredisi cekecektim ama benim maas yerinde duruyor hersey zamlandi e maasim eridi halk sefalete suruklenirken o sektorun hizlanmasi bir seyi degistirir mi?
3 5 zenginle dönecek çark mı bu yani ?

İşte kredi çekeceksin.
Faizlerden haberin var mıydı?
Biz ablama ev alacağımız için şu 2 haftadır banka faizleri ile uğraşıyoruz.
1.70 e dayanmıştı.
Ne demek bu, çok çok yüksek bir rakam.
3 5 zengin dediğin ülkenin 30 milyonu.
Onların alım gücü, ellerindeki parayı, yatırımı piyasaya salması ancak zaten kuru düşürür.
Çark ne zaman dönerse, piyasada para akışı ne kadar hızlanırsa, her şeyin fiyatı o kadar geriler.
Yarın da piyasaya biraz nakit sokarlar dövizin pik yapmaması adına, bir set çekilir illa sınırı vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…