- 17 Aralık 2015
- 27.153
- 49.680
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #18.581
yok onu biliyorum da altinkaynaktan takip ediyorum diyince ben mi bir seyi yanlis yapiyorum acaba dedimDün güncellenmiş altınkaynak en son.
Devalüasyon yaptılar bile bile işte.allah sonumuzu hayir etsin.
basima agri girdi valla dolari euroyu duyunca
o twitterdan hic anlamiyorum ben yaTvitterdan
Asya borsasindan filan
ama nedenDevalüasyon yaptılar bile bile işte.
Piyasa sıfırdı.ama nedenahiret sorusu gibi soruyorum ama cidden anlamiyorum bu islerden.
anlamak icin soruyorum
Valla pandemiden biraz da böyle olduk çok çıkamayınca evde yiyip icmeye devam.. gerçi 3 çocukla yemege gitsek napariz bilmiyorumbenimde mutfakta hic isim bitmiyor neden anlamadim ama
bende surekli bolunurum, çunku kucuk hanimda mutfaga merakli.
bazen bunalirsa isim olmasada suduklu tencereyi cikarip ocagin ustune koyuyorum onu gorunce hemen gidiyo
Anamız ağlayacak yineMerkez bankası başkanı görevden alındı.
Adam faiz yükselterek kura tampon yapıyordu, şuan faizle baskılanmıyor.
sen ben battiktan sonra onlarin işi donse ne donmese nePiyasa sıfırdı.
Çok yüksek faizle hiçbir iş dönmüyor, kimse kredi çekemiyor ve her sektör durma noktasındaydı.
Şuan kuru saldılar, döviz zirve yaptı ama faizler düşecek.
Bizlere girecek her şey.
Asgari ücrete gelen zammın bedelini, 4 liraya aldığın pırasa haftaya 6 olarak yansıyacak.
Tl ile yaşayan insanlar bitti, yatırımcı kazandı.
Piyasalar hareketlenir artık.
Gayrimenkul, otomotiv, inşaat, tarım vs en azından iş döner.
10 liraya pazarda limon satiyorlar yazinnMeyve sebzeye havada toz olsa yansıyor zaten.
Uygun fiyatlı bir şey olmamasına mevsiminde bile o kadar alıştık ki dikkatimizi çekmiyor artık.
Öyle düşünme.sen ben battiktan sonra onlarin işi donse ne donmese ne
soylemek istedigim eskiden yarim kilo aldigim seyi simdi 100 gr alabileceksem urettigide bir sekilde elinde kalmaz mi?Öyle düşünme.
En basiti gıda alıcısıyız.
Çiftçi ürün alamıyor, ekemiyor, mazotu karşılayamıyordu yüksek faizle.
Adam kredi çekecek, çekemiyor, üretim durmuştu.
Bu her sektörde böyle, tıkandı kaldı.
Yoksula her zaman giriyor, onun karına bir şey yok da en azından iş olacak.
İş oldukça piyasada yelpaze olacak, her alı gücüne göre şekillenecek.
Peynir bile lüks. 1 ay önce aldığım 3 liralik poşet eldiven 10 lira olmus. Gerisini sen düşün
Haftaya raflarda hersey katlanmıs olucak hersey. Pf
eskiden babaannem boyle seyler olunca nohutu bulguru unu vs torba toeba alir eve istiflerdi ortalik iyice kizismadan.
tv telefon fiyatlarını gör asıl.Haftaya raflarda hersey katlanmıs olucak hersey. Pf
Katlana katlana yelpazeye döndük napalim.yazin kullanırızHaftaya raflarda hersey katlanmıs olucak hersey. Pf
İşte kredi çekeceksin.soylemek istedigim eskiden yarim kilo aldigim seyi simdi 100 gr alabileceksem urettigide bir sekilde elinde kalmaz mi?
veya ariyorum ev kredisi cekecektim ama benim maas yerinde duruyor hersey zamlandi e maasim eridi halk sefalete suruklenirken o sektorun hizlanmasi bir seyi degistirir mi?
3 5 zenginle dönecek çark mı bu yani ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?