Kızlar merhaba, uzun zamandır yoktum burda ama ara ara girip okuyor takip ediyordum konuları. Sorunum geçinememek, biliyorum bi çoğumuzun durumu böyle

bir kızım var boşandım eski eşimin maddi durumu çok iyi olmasına rağmen hiç bir destekte bulunmadı bugüne kadar, nafaka vermeyi de redetti sadece kızımın eğitim masraflarını karşılamasını istedim fakat yardımcı olmadı. mahkemede anlaşmalı olarak boşandık bu sürecin uzamasını istemediğim için ve vermemekte ısrar edeceğini bildiğim için nafaka konusunda ısrar edemedim ailem de nafaka almama izin vermedi ve şuan kendileri de maddi olarak hiç bir yardım yapmıyor bana. Bazen kızımın ihtiyaçlarını karşılayamadığım için babasına göndermek zorunda kalıyorum, bulunduğum yer çok küçük bir ilçe ve iş bulmak çok zor neredeyse imkansız ve verilen maaş 1500-1000 tl arası. Bi şeyler yapıp satmak istedim penye iplerden alıp çanta yapıp satmak istedim ilk defa örgü tarzı bir şey yapmaya çalıştım, youtube tan videolar açtım günlerce uğraştım yapabilmek için defalarca yanlış yaptım çözdüm hepsini tekrar ördüm tekrar tekrar ama bir türlü o video fotoğraflarda ki gibi düzgün örülmüş çantalardan yapamadım

makyaj satışı yapan yerlere kayıt oldum, satmak için elimden geleni yaptım ama çevrem olmadığı için ve kimse almadığı için bir kaç defa satış yapabildim sadece. size danışmak istediğim şu nasıl işler yapabilirim nerden başlamalıyım? evde ya da dışarda her işi yaparım el işi şeyler yapabiliyorum ama örgü işinde pek iyi olamadım. Sadece kızıma bakabilmek ihtiyaçlarını karşılayabilmek istiyorum. Kızım küçük bir şey istediğin de bile alamamak onun için ağlaması beni çok üzüyor. anne bizim evimiz neden boş hiç eşyamız yok demesi beni çok üzüyor. Bir şeyler yapmam lazım günlerce düşünüyorum bazen geceleri uyuyamıyorum ne yapabilirim diye düşünmekten. Bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var

[/QUOTE/]
İş imkanı yoksa büyükşehire taşınsanız?