Geçinemiyorum

Nafaka davası açarsanz alabilirsinz diye biliyrm bence bir araştrn. Tavsiyem ev yapımı yemek satabilirsniz mantı tarhana vs burada ev hanımları herkes çok rahat satar. İlla ki alan oluyor memuru dr vb.

Benimde anne babam boşandı babam olan pislik nafaka ödemek istemezdi.Annem dava açar icra yoluyla alırdı.Annem çalıştığı için kendisi için almazdı nafaka.siz hem kendiniz hem çocuğunuz için dava açın.kaymakamligin yardımları var.çesitli partilerin ve sivil kuruluşların maddi yada yiyecek gıda yardımları var.belediyelerin giysi ve ev eşyası yaptığını biliyorum.Allah aşkına pes etmeyin.Mutlaka bir çıkış vardır.Faydasiz aile ve olumsuz insanlari takmayın hiç.ptt yardım parası dağıtıyordu 1500Tl geçenlerde ptt nin yanından geçerken gördüm.kaymakamliklar maddi durumu kötü sosyal güvencesi olmayanlara yardım ediyor

Ben sizin yerinizde olsam twitterdan tweet atarım.
Ekşisozlukte başlık acarım veya hesabı olan birinden rica ederim.
Tv kanallarına gider haber yaptırırım.
Ondan sonra bakalım veriyor mu vermiyor mu!

Sosyal medyanın inanılmaz bir gücü var.
Illa ki bir kanalda haberde o eski vicdansız eşinizin bir yakını görecek.
Is yaptığı insanlar görecek.
Akrabaları görecek.
Kendisi görecek.
Bakalım nafakayı hala veriyor mu vermiyor mu!

Ayrıca size eminim bir sürü avukat ulaşabilir.
Sivil toplum örgütlerinin avukatları ulaşabilir.
Davayı da açarsınız.
O paşa paşa verecek o parayı.

Babanız içinde tek diyeceğim öyle baba olmaz olsun.
Ben olsam ilişiğimi keserdim.
Kızımın rızkını alana babam demezdim.

Mutlaka sosyal medyayı kullanın.
Ajitasyon yapın. Ağlayın.
Haberlere çıkın. Orada tüm üst düzey devlet yetkililerine seslenin. Yardim isteyin.
Tweeterda en üst düzey devlet yetkililerini etiketleyin.
Sosyal medyada sesinizi duyurmaya çalışın.
Bunu kızınıza borclusunuz.
Gururun sırası değil.
Kızınızın sizin üzerinizde hakkı var.
Kızınızın gelişimi gerilerse bu vebalden çıkamazsınız.

Hemen harekete geçin!!!

Son düzenleme:
Allah'ım Allah'ım yahu o istemesede mecbur vermeye hatta her yıl Üfe Tüfe ye göre nafakanin artması için madde koydur oraya bunu unutma hadi hayırlı olsun

Benim bir arkadaşım letgodan birşeyler alıp satıyor ikinci el. Mesela 60 a aldıysa oda koyup 80 e satıyor çok bir getirisi olur mu bilmiyorum ama harcligim çıkıyor diyor

Böyle zorlukları göze alamayıp boşanmayan çok kadın var, böyle zorluk çekip güçlü anne olan kadınlarda var. Neden nafaka vermiyor şam babası

Allah belasını versin

Pislik

Siz sosyal yardımlaşma derneklerine başvurun.

Marketlerde ya da çağrı merkezinde iş arasanız ?
En azından asgari ücret alırsınız.

Ayrıca nafaka davası açın mutlaka

Şu an hangi evde kalıyorsunuz ?

Ailenizle beraber mi

Burda bir bayan var 3 cocugu var esı hapıshanedeymıs kımsesız aılesı de reddetmıs. Kadın cocuklwrı ufak oldugu ıcın calısamıyor.Bızler ona evımjzde cocujlara bızlere olmayan ya da kullanmadıgmjz kıyafet ayakabı ne varsa verıyoruz. O da bunları yıkayıp utuleyıp ıkıncı el sitelere satıyor bu şekilde ayda 300 400 lıra kazanıyor. Evınde tarhana recel gıbı seyler yapıp satıyor patik vs örüyor. Ayda bir ya da ıkı gün cocukları halası alıyor o gunlerde temızlıge gidiyor. Zor ama bi şekilde cabalıyor.Sız de hem evde cocuk bakıp hem de bu tarz seyler yaoabılırsınız.

Şerefsiz herif ya Allah’ından bulsun inşallah. Siz de inşallah tez zamanda güzel yollardan geçersiniz

Anlamadım, nafaka vermek istiyor musun diye soruyor mu hakim? Onun keyfine mi kalmış?
Çocuğunun ihtiyaçlarını karşılamak zorunda nasıl vermiyor gerçekten anlamadım.

En başta nafaka davası açın eski eşiniz olan dangoza
Ne demek kızının eğitim masraflarını karşılamayı reddediyor.
Ailenize ise ben nafaka isterken beni engellediniz şimdi niye yardımcı olmuyorsunuz diye hesap sorun.

Aynı şey aklıma geldi.
Sosyal medyada adamın iş yaptığı kişileri tanıdıklarını etiketleyerek yardım istemek gerekli
Adamı tanısınlar kendi kızına 100 Llira vermekten aciz adamın orada burada caka sattığını öğrensinler.

Yeniden nafaka davası aç ne biçim adam üstelik parası da varken insan neden kızının sürünmesini ister anlayamıyorum ya

geçmişe takılmak doğru değil de tamam kadının nafaka alması ayrı konu ama çocuğun nafaka almaması gibi durum söz konusu olamaz olmamalı.

Ilinizdeki aile ve sosyal politikalar müdürlüğüne de mutlaka müracaat edip maddi yetersizliginizi, çocuğun tam ihtiyaçlarını iş bulup calisamadigizdan karsilayamadiginizi anlatın. Yardımcı olurlar inşallah.

Nafaka konusunda elimden geleni yaptım sonra dan da istedim sen utanmıyormusum hala benden nafaka istemeye dedi. Hapis yatmayı bile göze almış vermem diyor.
Siz muhatap olmayacaksınız , avukatınız arayıp soracak. Ben niye utanayım, asıl sen bir erkek olarak çocuğunu ve ihtiyaçlarını nasıl görmezden geliyorsun? Sen nasıl bir babasın ve adamsın? İnsan erkeklik gururuna yedirmez, kendinin imkanı varken çocuğunu aç bırakıp süründürmeye. İşte bu yüzden senden boşandım. Demeniz yeterli.

Bu arada anne babanıza sesinizi çıkarmaktan korkmanız ve eski eşinizden de korktuğunuzu ve hala adama inandığınızı gördüm. Bakın sizin zincirleriniz bunlar. Gözünüzü karartın. Ailenize de resti çekin. Ya yardım edin ya karışmayın. Yeter diye. Aileniz de sizin onlara bağımlı olmanızı istiyor gibiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…