- Konu Sahibi encokkendimiseverim
-
Merhaba,
Arkadaşlar parayı yetiştiremiyoruz. Kamuda çalışıyorum. Maaşım 2300, iş değiştirdim başka şehre geldik. Yeni taşındığım evin kirası 550. kredi çekmiştik evlenince eşya almak için. Toplamda 17 bin kredi borcum var. Ayda 500.
4 bin de kredi kartı. Onlara da ayda 600 gidiyor. Eşim çalışmıyor şu an, zaten 3 ay sonra askere gidecek. Faturalar vs. derken hiç yemez içmez isek aylık giderimiz de 2200.
E bunun işe gitmesi, öğle yemeği, kıyafet harcaması, pazar parası vs. var. Parayı nasıl yetiştireceğimi bulamıyorum. Fikri olan var mı?
Mesela kredi kartlarının asgarilerini ödesem borca çok faiz gelir mi? Off...
Çıkmam gerekiyor ama fikri olan yazsın lütfen. Gelince okuyacağım, okuyanlara şimdiden teşekkürler...
canım öncelikle geçmiş olsun geçmiş olsun diyorum çünkü kredi çekenlerin yüzde yüzü bu şekilde ya yetiştiremiyor ya krediyi krediyle kapatmaya çalışırken daha çok açılıyor. Ama sana acizane tavsiyem maaşın az değil biraz dişini sıkıp şu krediden kurtul emin ol sonrasında alllah bereketini veriyor o paraya 1000 tl ile çok rahat geçinen insanlar var bereket ayrı bi şey gerçektenmerhaba,
arkadaşlar parayı yetiştiremiyoruz. Kamuda çalışıyorum. Maaşım 2300, iş değiştirdim başka şehre geldik. Yeni taşındığım evin kirası 550. Kredi çekmiştik evlenince eşya almak için. Toplamda 17 bin kredi borcum var. Ayda 500.
4 bin de kredi kartı. Onlara da ayda 600 gidiyor. Eşim çalışmıyor şu an, zaten 3 ay sonra askere gidecek. Faturalar vs. Derken hiç yemez içmez isek aylık giderimiz de 2200.
E bunun işe gitmesi, öğle yemeği, kıyafet harcaması, pazar parası vs. Var. Parayı nasıl yetiştireceğimi bulamıyorum. Fikri olan var mı?
Mesela kredi kartlarının asgarilerini ödesem borca çok faiz gelir mi? Off...
çıkmam gerekiyor ama fikri olan yazsın lütfen. Gelince okuyacağım, okuyanlara şimdiden teşekkürler...
kusura bakma ama ben buna şımarıklıktan başka bişey demem hem aylık gelirim 2200 diyosun hemde 4000 kredi kartı borcu diyosun eşin çalışmıyo maaşın 2200 niye o kadar kartı kullanma gereği duydun sende her ay ayakkabı kıyafet alma biraz idareli harcama yap sen 2200 lirayla geçinemiyoruz diyosun ama millet 700-800 lirayla hem ev kirası ödüyo hem faturaları ödüyo çocuklarına bakıyo onlarında kart borcu taksitleri vs oluyo ihtiyaçları oluyo ama sizin kadar ağlananı görmedim
konu sahibinin her ay kıyafet ayakkabı aldığını nereden biliyorsunuz? kaldı ki memur, çalışan bir bayanın her zaman dış görünüşüne özen göstermesi gerekir bu da yeme içme gibi bir ihtiyaç. insanları ne kadar acımasızca yargılıyorsunuz.
Yanlış anlamayın da eşiniz çalışmıyorken bu derece açılmanızın mantığı neydi,çözemedim.:44:
kusura bakma ama ben buna şımarıklıktan başka bişey demem hem aylık gelirim 2200 diyosun hemde 4000 kredi kartı borcu diyosun eşin çalışmıyo maaşın 2200 niye o kadar kartı kullanma gereği duydun sende her ay ayakkabı kıyafet alma biraz idareli harcama yap sen 2200 lirayla geçinemiyoruz diyosun ama millet 700-800 lirayla hem ev kirası ödüyo hem faturaları ödüyo çocuklarına bakıyo onlarında kart borcu taksitleri vs oluyo ihtiyaçları oluyo ama sizin kadar ağlananı görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?