Insallah canim herkes mutlu olsun cok cektim biliyorumMasaAllah Rabbim daim etsin darısı sıkıntı çekenlerin başına
Ayne oyle ben bu kelimeyi cok duyardm basima gelince ne kadar dogru anladim hakeden aliyor cevabini er yada gec cok tesekkur ediyorumÇektirenler birgün hak ettiği cevabı alıyormuş muhakkak geç de olsa.
Herşey güzel olur inşallah bundan sonra adınıza sevindim mutluluklar...
Rica ederim.Ayne oyle ben bu kelimeyi cok duyardm basima gelince ne kadar dogru anladim hakeden aliyor cevabini er yada gec cok tesekkur ediyorum
Benim tek soylememk istedigim evliliklerimizi tek zedeleyen 3 sahislardir. Kv gorrumce vb. Bunlara firsat vermeyin Allah cezalari veriyor elbet bir gun.
Evet canim ikizlerim var sukurler olsunEn son hamileydin sanırım, yanlış mu hatırlıyorum. Doğdu mu ikizler?
Sevindim sonunda birşeylerin yoluna girmesine.
Neden acaba ama sende haklisin uzunca bir sure yazamiyorďum malum ikizlerim var teli elime almam cok nadirBazen de acaba hiç varoldun mu diyorum,sorma,çok karmaşık duygulardayım
☺hayir canim sigirli degnek deymedi tabi gercekci olalim kendisi gormek istemedikleri ama hep bildigi gercekleri gordu.kendi annesi ve kardeslerinin yuvasini dagitmak istedigini gordu .yalanlarina sahit olduvb.Visne27 eşine sihirli değnek mi değdi,nereden geldi bu aydınlanma,ben senden ümidimi kesmiştim.
Çok doluyum bu konuda o yüzden bunu okuyunca gözüm doldu... Bana da dua eder misinöyle bekliyorum o günü, bana da nasip olsun 3. kişilerin o halini görmek yoksa içim hep yanacak gibi geliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?