Geciyor hayat

Allah bozmasın inşallah

Dün bu konuyu açmış çok huzurlu olduğunu hissettiriyorsun, yaklaşık 1 saat önce 'cahil insanla nasıl baş edilir' konusunu açıp hala görümcenin seninle uğraştığını söylüyorsun. Hangisine inanalım?

Ay masallah masallah diyeyim vallahi seni kafama cok takiyordum,numaran olsa kesin arardim iyimisin diyezAllah a cok sukur mutlusun, insallah hep boyle devam eder,icim rahstladi yeminle. Cok sevindim.

Yorumn icin tesekkur ederim basta konum soyle esimle ailesi yusunden cok sorun yasadim 2 yil once ozman da buraya konu actim simdi Allaha sukur esimle aram cok iyi huzurum var ama pusada bekleyen esimin ailesi var bu durumu sindiremiyorlar iyi olmamizi aylar sonra gelio laf soyleyip gidiyorlar nasil davranayim dedim 2 konumda yani ikisinede inanin

Ay masallah masallah diyeyim vallahi seni kafama cok takiyordum,numaran olsa kesin arardim iyimisin diyezAllah a cok sukur mutlusun, insallah hep boyle devam eder,icim rahstladi yeminle. Cok sevindim.
Saolasin canim Allah razi olsun gercekten cok zor gunler gwcirdim buraya yazdikkarim neki daha agir seyler ozman lar herkes bana sirtini donmus tu ailem bile sonra iate esimle baristik iyi olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…