geçmeyen acı, vajinal yanma, vulvar vestibülit

Çok geçmiş olsun öncelikle, yaşadığınız her şeyi anlıyorum ve çok zor olduğunu biliyorum. Umarım bir şekilde iyi oluruz. FTR için nereye gidiyorsunuz benim de almam gerekiyor sanırım , yogayla filan halletmeye çalıştım ama olmadı

Merhaba, şuan ne durumdasınız çok merak ettim, çok çok geçmiş olsun

Teşekkür ederim sağolun. O döneme göre çok çok daha iyiyim, ağrılarım baya azaldı , hayatım normale döndü en azından. ama ağrı tam geçmedi, ara ara çok arttığı da oluyor.
Rabbim tez zamanda kalıcı şifalar versin inşallah daha iyi olun. En azından hayatınızı idame ettirebildiğinize sevindim

Teşekkür ederim sağolun. O döneme göre çok çok daha iyiyim, ağrılarım baya azaldı , hayatım normale döndü en azından. ama ağrı tam geçmedi, ara ara çok arttığı da oluyor.
Merhaba acaba ne yaptınız? Ben daha çok yeniyim 1 aydır yanmalarım geçmiyor. Bakterim vardı ancak antibiyotik ile temizlendi buna rağmen yanma kaldı. Çok korkuyorum

merhaba , üsküdar ünalanda bir merkeze gidiyorum. Özelden mesaj atabilirseni cevaplarım. Benim , benden izinsiz yapılan oshot isimli uygulamadan sonra böyle oldugumu düşünüyorum. Klitoris üretra tarafında aşırı hassasiyet var, idrarda orayı yakıyor. Genel olarak başka problemim yok,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…