• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmeyen acı var mı?

Geçmese de unutulur yavaş yavaş yani... Peki yaşadığımız büyük olaylar (çok acı vermese de kötü şeylerse) zamanla silinir mi aklımızdan, akıllardan?... Biliyorum geçmişe bakınca çoğu şey silindi gitti. Dertlendim işte, birilerinden duymak istiyor insan bazen ikna olabilmek için...

Zamanla geçer dedikleri , ne zaman geçer??? Bi yakınımi 4sene önce kaybettik kanserden 24yasindaydi daha. Ablası geçenlerde whatsapp durumunda paylaşmıştı.. gerçekten zamanla geçer dedikleri ne zaman geçer..???

Geçmese de unutulur yavaş yavaş yani... Peki yaşadığımız büyük olaylar (çok acı vermese de kötü şeylerse) zamanla silinir mi aklımızdan, akıllardan?... Biliyorum geçmişe bakınca çoğu şey silindi gitti. Dertlendim işte, birilerinden duymak istiyor insan bazen ikna olabilmek için...
Anket mi yapıyorsun ? Derdin varsa anlat yardımcı olmaya çalışalım ..

Acı geçmez ,sadece artık alışırsın ..Çok kayıp verdim ..İki ay önce de babamı kaybettim ..dünyanın bütün suyu içime aksa yanginim sönmez ..

Anket mi yapıyorsun ? Derdin varsa anlat yardımcı olmaya çalışalım ..

Acı geçmez ,sadece artık alışırsın ..Çok kayıp verdim ..İki ay önce de babamı kaybettim ..dünyanın bütün suyu içime aksa yanginim sönmez ..
Başın sağolsun...
Bende 8 ay oldu babamı kaybedeli. Hiç geçmicek hissediyorum. Gözlerimin dolmasına, kulaklarımın uğurlamasını, boğazımın düğümlenmesine engel olamıyorum. Ama alışıyor insan ister istemez...

Başın sağolsun...
Bende 8 ay oldu babamı kaybedeli. Hiç geçmicek hissediyorum. Gözlerimin dolmasına, kulaklarımın uğurlamasını, boğazımın düğümlenmesine engel olamıyorum. Ama alışıyor insan ister istemez...
Teşekkür ederim, senin de basın sağolsun :/

Bende böyleyim ,aile ortamlarına giremiyorum hala ..kaç aydır kayinpederimi ziyaret etmiyorum ,oysa ki çok severim ..birilerinin ona baba demesi çok canımı yakacakmis gibi geliyor ..

Bilmiyorum alisabilir miyim ...uzman yardımı alıyorum ama hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor ..

Back
X