Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acılar hiç bir zaman geçmez sadece zamanla unutulur en ufak bir çıngıda yeniden alevlenir.Geçmeyen, atlatılmayan acılar, sıkıntılar var mı?...
Anket mi yapıyorsun ? Derdin varsa anlat yardımcı olmaya çalışalım ..Geçmese de unutulur yavaş yavaş yani... Peki yaşadığımız büyük olaylar (çok acı vermese de kötü şeylerse) zamanla silinir mi aklımızdan, akıllardan?... Biliyorum geçmişe bakınca çoğu şey silindi gitti. Dertlendim işte, birilerinden duymak istiyor insan bazen ikna olabilmek için...
Başınız sağolsun.Anket mi yapıyorsun ? Derdin varsa anlat yardımcı olmaya çalışalım ..
Acı geçmez ,sadece artık alışırsın ..Çok kayıp verdim ..İki ay önce de babamı kaybettim ..dünyanın bütün suyu içime aksa yanginim sönmez ..
Teşekkür ederim.Başınız sağolsun.
Başın sağolsun...Anket mi yapıyorsun ? Derdin varsa anlat yardımcı olmaya çalışalım ..
Acı geçmez ,sadece artık alışırsın ..Çok kayıp verdim ..İki ay önce de babamı kaybettim ..dünyanın bütün suyu içime aksa yanginim sönmez ..
Var mutlaka zaman geçtikçe unutuldu sandığın ama en ufak bir hatırlamada ilk günkü gibi için yanarGeçmeyen, atlatılmayan acılar, sıkıntılar var mı?...
Teşekkür ederim, senin de basın sağolsun :/Başın sağolsun...
Bende 8 ay oldu babamı kaybedeli. Hiç geçmicek hissediyorum. Gözlerimin dolmasına, kulaklarımın uğurlamasını, boğazımın düğümlenmesine engel olamıyorum. Ama alışıyor insan ister istemez...