- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
Anket mi yapıyorsun ? Derdin varsa anlat yardımcı olmaya çalışalım ..
Acı geçmez ,sadece artık alışırsın ..Çok kayıp verdim ..İki ay önce de babamı kaybettim ..dünyanın bütün suyu içime aksa yanginim sönmez ..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acı geçmez ,sadece artık alışırsın ..Çok kayıp verdim ..İki ay önce de babamı kaybettim ..dünyanın bütün suyu içime aksa yanginim sönmez ..
Çok teşekkür ederim :/icim sizladiii basiniz sagolsun....
Başın sağolsun...
Bende 8 ay oldu babamı kaybedeli. Hiç geçmicek hissediyorum. Gözlerimin dolmasına, kulaklarımın uğurlamasını, boğazımın düğümlenmesine engel olamıyorum. Ama alışıyor insan ister istemez...
Çok yeni daha... Geçmeyecek ama alışıcaz.Teşekkür ederim, senin de basın sağolsun :/
Bende böyleyim ,aile ortamlarına giremiyorum hala ..kaç aydır kayinpederimi ziyaret etmiyorum ,oysa ki çok severim ..birilerinin ona baba demesi çok canımı yakacakmis gibi geliyor ..
Bilmiyorum alisabilir miyim ...uzman yardımı alıyorum ama hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor ..
Teşekkür ederim :/başınız sağolsun
Haklisin ..Çok yeni daha... Geçmeyecek ama alışıcaz.
Anıları çok değerli...Annemle ve ablamla sürekli babamdan bahsetmek hem gözlerimi dolduruyor hem yüzümü güldürüyor. Memlekete gittiğimde onun son zamanlarda yattığı yatakta yatıyorum mesela. Onun mutlu olacağı şeyler yapmaya çalışıyorum kendimce.
Zaman zaman harlanan, zaman zaman da közlenen bi acı bu.
Şu yazdığınızı okuyunca gözlerimden yaşlar aktı . Allah sabır versin başınız sağolsun.Haklisin ..
Geçen anneme babamla olan bir anımı anlattım ,kahkaha attık dakikalarca. .hemen ardından bir ağlama krizi ..Çok berbat birşey ..bağımız çok kuvvetliydı , o sebeple alışmak biraz zor olacak ..kaybettiğim günden beri yastığımın altında tişörtüyle uyuyorum .inanmazsın ,hala o ,kokuyor :/
Değişik bir duygu ..
Üzgünüm üzdüğüm için ..Şu yazdığınızı okuyunca gözlerimden yaşlar aktı . Allah sabır versin başınız sağolsun.
Teşekkür ederim. .Daughter of your father
nempol
Saksi_Degilim_Ben
Başınız sağolsun.
Gece gece ne derin bir konu bu ah ah alışmak istemeyerek alışmak zorunda kalmak.
Alev aynı yerde hep yanıyor gümden güne o Alevi unuttuğunu sanıyorsun ama bir saniye tek bir saniye tek bir soru tek bir anı olduğun yere çivilenip kalıyorsun.
Ağlasan olmuyor içine atsan hiç olmuyor konuşsan olmuyor.
Olmuyor ya çok zor.
Benimde dolabımda son giydiği kıyafetler asılı. İlk zamanlar daha sık gidip gelip seviyordum öpüyordum. Canım benim. Aynı acıyı yaşıyoruz. Bi ağlayasım vardı kaç gündür aklımdaydı. bu gece....Haklisin ..
Geçen anneme babamla olan bir anımı anlattım ,kahkaha attık dakikalarca. .hemen ardından bir ağlama krizi ..Çok berbat birşey ..bağımız çok kuvvetliydı , o sebeple alışmak biraz zor olacak ..kaybettiğim günden beri yastığımın altında tişörtüyle uyuyorum .inanmazsın ,hala o ,kokuyor :/
Değişik bir duygu ..
Keşke bir yolu olsa ..ben hala dönecek diye bekliyorum :/Benimde dolabımda son giydiği kıyafetler asılı. İlk zamanlar daha sık gidip gelip seviyordum öpüyordum. Canım benim. Aynı acıyı yaşıyoruz. Bi ağlayasım vardı kaç gündür aklımdaydı. bu gece....
Acının geçmeyeceğine kanıt olsun tüm bunlar.