Arkadaslar,
yaklasik bir hafta önce inanilmaz bir bas agrisi ile uyamdim. Is yerimde üst uste stresli vakitler gecirdigim icim oldugunu düşünüyorum. Kendimi biraz sıktığım icin o günüm aksaminda omzumdaki kulunclarım hemen sinyal verdiler. Dayanilmaz agrilarim icin doktorun verdigi kas gevseticiyi icip rahatlamaya calistim amcak yeterli gelmedi. Üzerine de o agrilar bütün vucuduma yayıldı. Eklemlerim ağrıyor tüm kemiklerim sizliyor resmen..
Bogaz enfeksiyonu mu acaba diye suphelendim çünkü vücudum bogazimdan rahatsiz olunca hep böyle yapar.
kbbye gittim doktor bir seyin yok senin dedi. yakin zamanda grip olmussan dinlenmediysen tam gecmemmistir dedi. ki tam olarak öyleydi. Yillar sonra ilk kez grip oldum onda da ayakta gecirmistim. Oylesine bir kac ilac verdi.
Ilaclari kullaniyorum 3-4 gün oldu. Hastalikla ne azalma ne artma var. Ayni agriyla ayni ateşle dolasiyorum. Yürürken bile canim aciyor. Gece atesten uyaniyorum. Hangi bölüme gorunmeliyim?
Valla heryerde domuz gribi salgını varken, bence hemen hastaneye gidip test yaptırın. Ofiste iki bayan çalışanım var, dün birinin çocuğu ateşlenmiş gelemedi, bugün sabah aradı kızında domuz gribi çıkmış. Düşmeyen ateş sanırım en belirgin belirtisi. Dikkat edin ve doktora gidin. Çok geçmiş olsun.
Hem özele hem devlete gittim. Sabahta aile hekimime gittim. Sadik yarim :) sağolsun. Bohaz enfeksiyonu ve grip baslangici. Streslendigin icin agrilarinda dedi. iğne ilac verdi. Ilk dozdan sonra bile daha iyi olmaya basladm.