Geçmeyen akıntıya yapılacak testler ve tedaviler

Giddoist

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2015
389
103
103
33
Günaydın kızlar,
Maalesef geçmeyen vajinal akıntım var. Beyaz beyaz geliyor sürekli ve partnerimde kaşıntıya sebep oluyor. Doktorlar malumunuz ilaç yaz gönder tarzı çalıştığından ekstra ne yapılmalı diye kendimiz araştırıyoruz.

Geçmeyen vajinal akıntısı olan hangi testlere baktirabilir.
- smear
- kültür
- kan testi ( şeker vs var mı diye )
- cinsel hastalıklar testi. Std10 gibi ayrıntılı
- hpv testi

Std10 hariç ben bunlara baktırdım lakin geçmek bilmiyor. Başka hangi testi isteyebilirim

Günaydın kızlar,
Maalesef geçmeyen vajinal akıntım var. Beyaz beyaz geliyor sürekli ve partnerimde kaşıntıya sebep oluyor. Doktorlar malumunuz ilaç yaz gönder tarzı çalıştığından ekstra ne yapılmalı diye kendimiz araştırıyoruz.

Geçmeyen vajinal akıntısı olan hangi testlere baktirabilir.
- smear
- kültür
- kan testi ( şeker vs var mı diye )
- cinsel hastalıklar testi. Std10 gibi ayrıntılı
- hpv testi

Std10 hariç ben bunlara baktırdım lakin geçmek bilmiyor. Başka hangi testi isteyebilirim
Hepsi yapıldı birsey bulunamadı bende delircem srtik hamile iken doktorum o bölgeye su degdirmememi sadece silmemi söylemişti dun aklima o geldi ıslak peçete ile siliyorum bakalım

Hepsi yapıldı birsey bulunamadı bende delircem srtik hamile iken doktorum o bölgeye su degdirmememi sadece silmemi söylemişti dun aklima o geldi ıslak peçete ile siliyorum bakalım
Valla ben hamilede kalamiyorum. Delirmek üzereyim. Takviye verdimi peki

Valla ben hamilede kalamiyorum. Delirmek üzereyim. Takviye verdimi peki
Bana 2 ay önce ni doktor proboyotik verdi bu bence vücudumuzun dogal hali cunku benimde testlerim hep temiz çıktı kulturlerim gebe kalmaya engel değildir diye düşünüyorum

Bana 2 ay önce ni doktor proboyotik verdi bu bence vücudumuzun dogal hali cunku benimde testlerim hep temiz çıktı kulturlerim gebe kalmaya engel değildir diye düşünüyorum
Probiyotik ben de alıyorum fakat bu yaşadığımız normal değil. Barışmak istemiyorum bu durumla savaşmak istiyorum

Probiyotik ben de alıyorum fakat bu yaşadığımız normal değil. Barışmak istemiyorum bu durumla savaşmak istiyorum
Yani kac tane profesör gordu hep aynı şeyler bazi kadınların akintilari olur koku kaşıntı yoksa bisey fayda etmiyor

Back
X