Geçmeyen bunalmislik halı

Çok sağolun ya öyle bir şey ki geçen prezervatiflerin kutusunu bulmuş gelmiş misafirlerin yanına açmaya çalışıyor Allah'tan kadın kadinaydik ya dolapta o kadar yukarıdaki aslında o alamazsın diye koymuştu eşim sen git komodin oraya kadar Çek kurcala dolabı bir sürü vukuatumuz var böyle büyük oğlunda böyleydi ikinci de rahat ederim diye çok hayal kurmuştum ama maalesef daha da hareketli oldu bu

Kesinlikle çok haklısınız zaten sosyal medya hesaplarını kapattım beni iyice dibe çekiyorlardi diye oyun evi tarzı yer var yakınımda karaya götürmeye karar verdim haftaya yoksa her gün disardayiz gündüz uykusunda biraktirdim çocuk uykuyu sevmiyor mu anlamadım ki degerlerine de baktırdım bir sikintisi yok çok şükür

Tam kıpır kıpır zamanı şimdi.sizin için en uygunu oyun gurupları gibi görünüyor.hem yaşıtlarıyla oynaması hoşuna gidecektir.oyun guruplarının detaylarını bilmiyorum.ama oyunda kural, toplulukta disiplini yaşına uygun sekilde uygulayan guruplar cok avantajlı olabilir.

İnşallah o kadar bunaldım ki oturdum ağladım en azından iyi telkinler duyabilmek için açtım konuyu
sizi ne kadar teskin edecek bir telkin olur bilemiyorum ama
kalabalık ailede büyüdüm ben büyürken de etrafımda bol bol çocuk oldu,

sadece hareketli, bizdeki adıyla "duraksız" değil aynı zamanda yaramaz da olan böyle arkanı dönsen acillik olacak şekilde birşeyler karıştıran (hiç olmayacak bir yerlerden atlamak, alakasız biçimde yaralanmak kafasını yarmak, burnuna bişeyler sokmak vb. de dahil) kuzenlerim, komşu çocukları vb. hepsi büyüdü kocaman, yakışıklı, akıllı uslu delikanlılar oldular.

kız çocuklarından o kadar duraksız olan hatırlamıyorum şu anda açıkçası ama onlarda da asla susmayan sürekli ağlayan ve gece uyumayan model çoktu. o yüzden doktor doktor gezen ya da annesi hiç uyumayanlar olmuştur. onlar da büyüdü yine aşırı tatlı akıllı genç kadınlar oldular...

bazı çocuklar böyle büyüyor gerçekten.

Çok teşekkür ederim

36 aydan önce yasal olarak alamiyormus kreşler ama oyun grubuna goturecegim bu hafta yoksa kreşe gitse bende iş hayatıma donebilsem kafam rahatlar en azından
Nasıl almıyor ya gayet 0-24 bile var kreşlerde devlet almıyo olabilir sadece. Oyun grubuna yarım gün gitse enerjisini atar

Nasıl almıyor ya gayet 0-24 bile var kreşlerde devlet almıyo olabilir sadece. Oyun grubuna yarım gün gitse enerjisini atar
Oyun grubu değil kreş almıyor özel.kres birde ama kabul etmediler yasal olarak 36 ayı doldurması gerekiyor dedi ama oyun grubu için prosedürü nedir bilmiyorum ona pazartesi goturecegim

Oyun grubu değil kreş almıyor özel.kres birde ama kabul etmediler yasal olarak 36 ayı doldurması gerekiyor dedi ama oyun grubu için prosedürü nedir bilmiyorum ona pazartesi goturecegim
Benim çevremde kreşe giden bebe çok 0-3 kreş diye geçer anaokulu almaz

Of çok fena :)kardeşimde annemin pedini getirmişti erkek bir misafirin yanında anne bu senin diye:) çocuk bu yapar artık normal karşılıyorum ben bazı şeyleri boşuna yormuşum üzmüşüm kendimi ikincide çok daha rahatım tabiki kimsenin eşyasına zarar vermesin öyle alışmasın ama aklı erdikçe düzelecek büyük oğlum arkadaşımdı benm hiç kimseye ihtiyaç duymuyordum elinden tutup çarşı pazar geziyordum bir süre sizde o şekilde yapmaya çalışın sonra arkadaşta olacak komşuda

Oyun evleri güzel oluyor size de iyi gelir. Bazı çocuklar uykuyu sevmiyor gerçekten benimki de öyle parkta bazı anneler öğlen uykusunu bıraktı akşam sekizde yatıyor diyor ben sekizi hiç göremedim en erken 10 oluyor bizde

O kadar çok var ki şimdi gülüyorum ama çok utanmıştım gerçekten bu ara kulotlarim evin her yerinden çıkıyordu bütün çekmeceler dolaplar kilitli artık evde.

Aynen uykuyu sevmiyor büyüğü 9-10 gibi kendinuyutdu bunu hala ayağımda sallıyorum ona rağmen en erken 10 buçukta uyuyor sabahta 7-8 ayaktayiz

Allah razı olsun neselendirdiniz beni bende öyle diyorum arkadaşlarıma komsularima ama bir defa gelen 2 3 etmiyor onlarda haklı çocuk rahat vermiyor surekli bir yerleri karıştırıyor kırıyor bozuyor vs vs
Bebek sayılır daha biraz büyük olsa hadi yapma vs öğrenir öğretilir biraz dikkat ederse yakın arkadslar kırılacak şey vs kaldırılabilir .Yani sonuçta siz elinizden geleni yapınca miniklerin çok dağıtması o kadar da kötü gelmiyor bana . Sevimli oluyorlar böyle miss gibi Tabi çok arsız yaşı çok büyük çocuklar için değil yorumum .Sanırım bebeklere zaafım var objektif olamıyorum.

Ben forumda bazen sizin yorumlarınıza denk geliyorum çok hoşuma da gidiyor sizden güzel donut almak tabi sadece sizden değil yorum yapan herkesten donut almak özellikle bugün çok bitik haldeydim çok iyi geldi bana çok sağolun

Yok özellikle büyük oğlundan sonra biraktik onları aksine hurma kuru kayısı kuru üzüm falan yediririm her gün tatlı niyetine
2günde bir vermeyi deneyin onlar da doğal da olsa şeker kaynağı belki de dümdüz eskilerin tabiriyle kurtludur Allah yardımcın olsun.

Niye kötü yorum yapılsınki nazik nazik cevap verene üslubuna dikkat edene ayrı düşünsek bile kendini bilene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…