geçmeyen güneş lekeleri

Rahil Dua

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2015
4
0
1
32
Merhaba kızlar benim yüzümden birkaç yıllık güneş lekeleri ve kararmalar var ve nerdeyse denemedigim birsey kalmadı ama yüzüm hiçbir şeye tepki vermedi onerebileceginiz birsey var

Merhaba kızlar benim yüzümden birkaç yıllık güneş lekeleri ve kararmalar var ve nerdeyse denemedigim birsey kalmadı ama yüzüm hiçbir şeye tepki vermedi onerebileceginiz birsey var
Aynı sorun bende de var ..... Ya ayındayız renk açıcı kremler sakıncalı olur diye düşünüyorum yardımcı olursanız sevınırım

Yüz bölgesine özel güneş kremi kullanıyor musunuz? Solante kahverengi olan ve Ducray markalarını öneririm. Düzenli kullanımda bende renk açılması yaptı. Zaten yüz için güneş kremi kullanmanız gerekiyor. Ama ilaç türü olarak tavsiye ile değil doktor önerisiyle ürün kullanmalısınız.

Evet kış aylarında exsigment lucoid vb ... Kremler kullandım ... Ama yine tekrarladı ve suan çok net bıyık lekelerim var onlardan kurtulmak istıyorum ducry güneş kremi kullanıuorm evet yaz kış bana şimdilik bişe Lazım ..... Spot peeling duydum acaba yaptıran varmı

Vichy'nin leke ürünü vardı, ismini hatırlayamadım. KilicBaligi KilicBaligi Vichy ürünlerine güveniyor. Bu tarz başka ürünler de var ama uygun fiyatlı olanı bu söylediğim.

Back
X