• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmeyen ishal cıvık dışkı

Enfeksiyon hastalıkları bölümüne gitmen lazım. İlçede zaten yapılan testler kısıtlı. Yani senden kaka testi alıp bakmaları bir fayda sağlamayacaktır bakılacak olan test şeylerine ilçe Hastanesi'nin laboratuvarında bakılmıyordur. Senin daha büyük bir hastaneye ve enfeksiyon hastalıkları bölümüne gitmen lazım.
Bu arada enfeksiyon hastalıklarının ishale baktığını ilk defa duydum araştırdım biraz ama gastroya git dedi doktor da geçmese

Nasıl fayda sağlamayacaktır zaten önemli şeylerin yüzde 80 gaitada çıkıyor tabi ishal sorunu olduğu için farklı hastalıklar değil enfeksiyon ayrı kısım e 😅 gastroentrlojiye sevk açtı geçmese git dedi ilçe de evet çoğu müdahale baya kısıtlı ama hiç değilse bakıp o şekilde yönlendirme yapmaları mantıklı olur. Kanımda vs herhangi bir enfeksiyon çıkmıyor işte gaitaya bakılırsa ona göre sevk verilmesi mantıklı olur onu demek istedim teşekkür ederim ☺️
Yazdığımda açıklayıcı olmuştum ama tekrar yazayım. İlçe Hastanesi'nde bakılan gayta testi detaylı olmayabilir büyük hastanelerde var bu imkan. Yapılmasın demedim yapılsa bile bakılacak olanlar bakılamaz gereksiz olur dedim. Aynı şeyleri yazdım nasıl anlayacaksınız bu defa bakalım

Back
X