Merhaba benim çene altımda küçüklüğümden beri var hastalanınca ağrıyor ağrısı baya sürüyor sonra ağrı geçiyor ama kendi hiç geçmiyor Rabbim hepimize şifa versinArkadaşlar bu konu 50 kere falan açılmış biliyorum ama kafamı netleştirmek istiyorum biraz evhamlıyım.
Benim 6 7 ay önce çene altımda şişlik oluştu, ultrason ile reaktif lenf bezi dendi ve antibiyotik başlandı. Tekrar kontrole gittiğimde küçülmüş 1 cm altına inmiş takibe gerek yok dendi.
Daha sonra kbb ile görüştüm o da önemsiz olduğunu ve bazen kaybolmayabildiğini söyledi.
Hala ağri yapiyor ve kaybolmadı.
Bu kadar zaman sonra bile ağrı yaşayan var mi? Kaybolduysa ne kadar sürede geçti? Yardımcı olur musunuz.
Allah şifa versin ya bayadır geçmeyince endişelendim ağri da yapiyor sık sıkMerhaba benim çene altımda küçüklüğümden beri var hastalanınca ağrıyor ağrısı baya sürüyor sonra ağrı geçiyor ama kendi hiç geçmiyor Rabbim hepimize şifa versin
evet daha önce sizinle konuşmuştuk, benim de hala geçmedi. ara ara korku atakları yasiyorumBenm büyüklüğü 8 aydır aynı hafif soğukta ağrır hemen dokununca uğraşınca ağrır ilk farkettiğimde de ağrı yoktu
Sizin yine küçülüyor ben ki hep aynıevet daha önce sizinle konuşmuştuk, benim de hala geçmedi. ara ara korku atakları yasiyorum
Soğukalgınlığı olduğunda hemen ağrı oluyor bende deAllah şifa versin ya bayadır geçmeyince endişelendim ağri da yapiyor sık sık
tirsmiyor musun bacımSizin yine küçülüyor ben ki hep aynı
8 aydır 1 pet 1 tomografi 3 hematoloji dr’u 28 usg 9 radyolog gördü daha ne yapayımtirsmiyor musun bacım
küçüldü ama suan ne durumda bilmiyorum sanki yine genişledi gibi tövbe estağfurullah
Kendiniz mi gittiniz bu kadar yoksa yönlendirdiler mi?8 aydır 1 pet 1 tomografi 3 hematoloji dr’u 28 usg 9 radyolog gördü daha ne yapayım
Ara sıra saliyorum ara sira böyle panik dalgası geliyor vallahi çok geçmiş olsun size deBenımde ensemde var ıkı yıldır lenf bezi antıbıyotık vs verıldı ama gecmedi bazen büyüyor bazen küçülüyor arada ağrıyor ama sen onu ne kadar takıntı halıne getirirsen o kadar geçmez bazıları boyle kalıcı alıyor ama genelde zararsızlar endişelenmeyın
Kendim gittim onlar beni umursamadıkça daha çok gittim doktora yalvardım pet çektirdim çünkü akıl sağlığım gitti. Hala daha iyi olamadım Allah kimseyi sağlıkla imtihan etmesinKendiniz mi gittiniz bu kadar yoksa yönlendirdiler mi?
Ah kıyamam sizde epey etkilenmişsinizKendim gittim onlar beni umursamadıkça daha çok gittim doktora yalvardım pet çektirdim çünkü akıl sağlığım gitti. Hala daha iyi olamadım Allah kimseyi sağlıkla imtihan etmesin
Bazen kalıcı olabiliyorlarmis. Bir arkadasima bahsettim, gülerek çene altını gösterdi ‘bende 7 8 yildir var hiç doktora gitmedim ne olcak ki’ dedi.Ama o zaman neden küçülmüyor 8 ay oldu
Zamanla unutursun bile varlığını emin ol dert etmeAra sıra saliyorum ara sira böyle panik dalgası geliyor vallahi çok geçmiş olsun size de
Bacı nasılsın nasıl gidiyor uzun zaman oldu görüşemedikMerhaba benim çene altımda küçüklüğümden beri var hastalanınca ağrıyor ağrısı baya sürüyor sonra ağrı geçiyor ama kendi hiç geçmiyor Rabbim hepimize şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?