Bazen sadece sebepsiz akintilarda olabiliyor. Jinekologa gorunmelisiniz.Merhaba, ben de geçmeyen geçse bile çok kısa süreli 4 5 gün geçen ve tekrarlayan sarı akıntı var. Kaşıntım yok , mantar gibi kesik tarzda da değil. Akışkan sarı bir akıntı. Beyaz ve sarı dönüşümlü. Ama sıklıkla sarı. Bu konuda bilgisi olan var mı. Süt ürünleri ve şeker yapabilir diye bir duyum aldım. Kesip gözlemlicem. Ama başka bir bilgisi olan varsa bu konuda deneyimlerini dinlemek isterim.
Aslında her gittiğimde dile getiriyorum. Kaşıntı ve koku olmadığı icin hiçbir şey demiyorlar. Hani belki beslenmede böyle bir şeye sebep olan besinleri bilen birileri varsa diye yine de sorayım dedim. Belki benim gibi olan vardi ve misal seker ve sut ürünlerini kesince düzeldi gibi. Bazı doktorlar bu tarz spesifik bilgiler verebiliyor ben daha karşılaşmadım. Belki karşılaşan vardır. Teşekkür ederim cevabınız içinBazen sadece sebepsiz akintilarda olabiliyor. Jinekologa gorunmelisiniz.
Hayir ayni akinti bendede var, ben donem donem vajinal probiyotik kullaniyorum, seker tuketmiyorum uzun yillardir ona ragmen akintim asla kesilmedi.Aslında her gittiğimde dile getiriyorum. Kaşıntı ve koku olmadığı icin hiçbir şey demiyorlar. Hani belki beslenmede böyle bir şeye sebep olan besinleri bilen birileri varsa diye yine de sorayım dedim. Belki benim gibi olan vardi ve misal seker ve sut ürünlerini kesince düzeldi gibi. Bazı doktorlar bu tarz spesifik bilgiler verebiliyor ben daha karşılaşmadım. Belki karşılaşan vardır. Teşekkür ederim cevabınız için
hpv ve sarı akıntı ne alaka?Smear veya hpv testi verdiniz mi hiç
İntim jeli ilk kez duydum.Hayir ayni akinti bendede var, ben donem donem vajinal probiyotik kullaniyorum, seker tuketmiyorum uzun yillardir ona ragmen akintim asla kesilmedi.
Buna ek olarak intim jelde kullaniyorum, etkisi oluyor mu hayir ama ben rahat hissediyorum en azindan.
Evet her kontrolünmde bakıyorlar normal sonuçlar.Smear veya hpv testi verdiniz mi hiç
Enfeksiyon dememişlerdi hiç. Değerlerimden belli olurdu sanırım. Dönem dönem çok hafif yüksek çıkıyor ama belirtilerini biliyor musunuz acabaSizde vajinal enfeksiyon var ve kronikleşmiş
Günlük çamaşır değiştiriyorum nerden baksanız işaret parmağının yarısı kadar bir akinti gelmiş oluyor. Rahatsız edici yoğun keskin bir koku ile karşılaşmadım. Kaşıntı hiç olmadı bu zamana kadar.Akıntınız çok mu fazla iç çamaşırınızı çok kirletiyor mu genelde koku ve kaşıntı yoksa çok takılmıyorlar
Koku var mı acaba
Hayır hiç olmadıPeki ilişkiye girerken yanma oluyor mu?
Yoğun keskin koku da hiç olmadı.kaşıntı yoksa Bakteriyel vajinozis olabilir kötü koku yapar
Kaşınma mantar enfeksiyonunda olur
Hamilelikte oldu bende yumurtlamadan bugüne kadar devam ediyor 7 haftalığımMerhaba, ben de geçmeyen geçse bile çok kısa süreli 4 5 gün geçen ve tekrarlayan sarı akıntı var. Kaşıntım yok , mantar gibi kesik tarzda da değil. Akışkan sarı bir akıntı. Beyaz ve sarı dönüşümlü. Ama sıklıkla sarı. Bu konuda bilgisi olan var mı. Süt ürünleri ve şeker yapabilir diye bir duyum aldım. Kesip gözlemlicem. Ama başka bir bilgisi olan varsa bu konuda deneyimlerini dinlemek isterim.
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin. Benim şuan öyle bir ihtimalim yok maalesef ki. Ama belki hormon değişikliğinden oluyordur bende de. Dalgalanan bir yapım vardır belki. Tekrardan sağlıkla güzellikle gelsin yavrunuzHamilelikte oldu bende yumurtlamadan bugüne kadar devam ediyor 7 haftalığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?