Geçmeyen Sarı Akıntı

Ben hic vajinal probiyotik kullanmadım. Siz bir fark görüyor musunuz acaba. Nasıl bir fark daha doğrusu.

İnanın bilmiyorum ama sanırım hormon dalgalanmaları ile alakalı bir durum. Ben buna inanmayan başladım. Çünkü genelde kan olsun kültür olsun smear olsun bilmediğim bir sürü tetkik daha yapıyorlar her seferinde . X hastalığı diye bir şey çıkmadı daha karşıma. Hormonal dalgalanmalar ile alakalı olduğunu düşünüyorum şuan. Zaten hassas bünyeli biriyim. Değişimlere de bu şekilde cevap veriyor olabilir. Ben hala niyeyse beslenmede de şeker ve süt ürününe de dikkat edersem biraz hafifleyeceği düşüncem var. Denemek istiyorum bakalım. Olumlu bir etki görürsem yazarım buraya da

Ben hic vajinal probiyotik kullanmadım. Siz bir fark görüyor musunuz acaba. Nasıl bir fark daha doğrusu.
Akıntım şeffafa dönmüştü o ara benim Vajinal florada da sorun vardı ya beyazımsı geliyordu ya şeffaf iyi gelmişti yani annem de kullandı ona da iyi gelmişti marka olarak hatırlamıyorum ama cranberry vs vs içeriği vardı

Bi kadın doğuma gidin isterseniz doktor da büyük ihtimalle onu yazar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…