- Emoji Skoru
- 0
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi memedeseroma
-
Biraz karışık anlatmışsınız ameliyat sonrası görünen o delik olan yerde kist gibi şişlik mi oldu da orayı açtılar,kendinden açılmadı yani anladığım ,birde neden ıslak orası asla su değdirmemek gerekli , benimde aynı yerden dikiş açılmıştı 1 hafta antibiyotik tedavisi görüp hastanede tekrar tek memeden revizyon olmuştum ve sonrası iyileştim zaten .
Biraz karışık anlatmışsınız ameliyat sonrası görünen o delik olan yerde kist gibi şişlik mi oldu da orayı açtılar,kendinden açılmadı yani anladığım ,birde neden ıslak orası asla su değdirmemek gerekli , benimde aynı yerden dikiş açılmıştı 1 hafta antibiyotik tedavisi görüp hastanede tekrar tek memeden revizyon olmuştum ve sonrası iyileştim
Yani bir kaç kez dikişe rağmen yine seroma devam etti ve dikiş açıldı sanırım dimi ,bende açıldıktan sonra kültür testi alındı sonra 7 gün hastanede damardan antibiyotik tedavisi ve pansuman derken 7 günün sonunda tek meme tekrar revizyon aynı protez temizlenip geri koyulup dikildi sonrası iyileştim ,acaba vücut protezi mi kabul etmiyor ,kendi Dr unun yanında bir uzman Dr bana demişti ki vücut kabul etmiyor bazen biz tekrar tekrar deneriz koymayı gibi ,yani vücut kendi üretiyor anladığım ,hatta revizyon yapıldıktan sonra da 3 gün boyunca ameliyatta bir cihaz takıldı adını unuttum şimdi hem ödem oluşumunu engelliyor hemde sıvıyı çekiyormuş memenin hemen içine ince hortum gibi yerleştirmişler yerde kare bir cihazdı 3 günde onunla kaldım hastanede tabi aneliyattan çıkınca feci bir ağrı ile meğer cihaz vakumluyor sıvıyı diye ,ama böyle kendi halinizde biraz daha zor anlatilanlar hep burada aylarca sürüyormuş.
Neden kapsül yırtılmış ve hangi marka protez? Özel hastanede mi ameliyat oldunuz?
Kendi dikkatsizlikleri gene tekrar revizyon olmaya sebep, başka dr a görünün evet böyle açık yaralar gördüm burada belki zamana ihtiyacı var diyecek ama 3 ay fazla gibi bu halde enfeksiyon riski olmasın,takibe alıp hastanede yatırmaları bence daha uygun olurdu ,bu halde tabiki insanın psikolojisi bozulurdevlet hastanesinde oldum nagor marka silikon kondu ilk sıvı bosaltılırken bistüri kullanıldı doktor ona sebep buldu silikonu o kesmiş dedi ama beni hiç tatmin etmediçünkü sıkıtı hala devam ediyor yarın farklı bir doktorada gidicem Rabbim herkese şifa versin benim gibi olan varmı nasıl olacak merak ediyorum
Kendi dikkatsizlikleri gene tekrar revizyon olmaya sebep, başka dr a görünün evet böyle açık yaralar gördüm burada belki zamana ihtiyacı var diyecek ama 3 ay fazla gibi bu halde enfeksiyon riski olmasın,takibe alıp hastanede yatırmaları bence daha uygun olurdu ,bu halde tabiki insanın psikolojisi bozulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?