• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geçmeyen sol kol ağrısı

gossipgirl5

Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2024
999
404
18
arkadaslar merhaba 1 yıldır geçmeyen sol kol ağrım var kardiyolojiye gözüktüm bir sorun çıkmadı. fiziksel tıpa gitmiştim mr falan çekilde ama sonuçları için gidemedim henüz. tendinit yazıyordu iltihap yani. ama mr ı da birkaç ay önce çektirdim. her seferinde korkuyorum kalp krizidir diye. 21 yaşındayım. yaşauan var mı

arkadaslar merhaba 1 yıldır geçmeyen sol kol ağrım var kardiyolojiye gözüktüm bir sorun çıkmadı. fiziksel tıpa gitmiştim mr falan çekilde ama sonuçları için gidemedim henüz. tendinit yazıyordu iltihap yani. ama mr ı da birkaç ay önce çektirdim. her seferinde korkuyorum kalp krizidir diye. 21 yaşındayım. yaşauan var mı
Boyun fıtığı olabilir parmakta uyuşma var mı soğukluk oluyor mu kolda

Anksiyete panik atak varmı ?

Back
X