geçmeyen vajinal enfeksiyon

rainmistik

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2008
862
682
648
Nevşehir
merhaba,bebek yapmaya karar verdiğim ilk ay gebelik gerçekleşmedi.sonraki ay yani bu ay e.coli kaynalı vajinal enfeksiyon teşhisi konuldu yaklaşık 1 aydır çeşitli antibiyotik tedavisi uygulandı .ama ilaçlar bitince 2 gün sonra tekrrar ediyor.bu ay hamile kalmak istiyorum.şu an adetliyim.Tekrar edeceğinden çok korkuyorum ayrıca küçük bir yaram olduğunu söyledi dr.bu tür sorun yaşayan ve hamile kalan varmı.tüplerin tıkanmasından endişeliyim

hanımlar yardımcı olan yokmu bu ay yine aynı serüven bu ay bebek için umutluyken yine aynı ağrı kasıklarımda bu şekilde olan ,böyleyken hamile kalabilen varmı aranızda?

ben sanmıorum tupplerle alkalı olacagını
akıntı bendede kendımı bıldım bılelı var
rahım fılmı cektırmedım ama :(
kafama takarım sımdı ben bunu

ayrıca gebelıklen ıltıhabın hıc bır alakası oldugunuda sanmıorum cunkuuuuuu
benım arkadasım artık sistit olmustu kanlı gelıordu ıltıhabı bıle aynı ay hamıle kaldı

uzun süreli enfeksiyonlar tüplerde yapışıklık,tıkanma vs yaptığını bir çok yerde okudum,ve bir tanıdığım sadece bir kez enfeksiyon geçirdikten sonra tüplerde sorun oluştu.ama bu demek değildirki herkesin öyle olacak.neredeyse her kadın enfeksiyon geçiriyor.benim korkum çok küçüklüğümden beri mantar rahatsızlığım var akıntım bildim bileli var.bide üzerine nerdeyse 2 aydır süren enfeksiyon çıktı ondan tırsıyom yani.neyse arkadaşını duyunca sevindim.sabahtan beri kaç dr sordum internetten bi buna cevap veremediler.he birde akıntı çok önemli değil benim iki aydır kasıklarımda ağrı ve şişkinlik var enfeksiyon tekrarlıyo yani.sizde öle bişi yokmuşl ki hoşçakalın

benımde bıldım bılelı akıntım var
mantar rahatszlıgı ıse oranın ıslak yada kırlı kalmasından kaynaklanan bır sey
yada kokulu gunluk ped kullanıo olman
pamuk ıc camasırı gıymemen
asıtlı ıcecekler cok ıcmenden kaynaklanan sebeplerden dolayı olur
bır kac gun krem kullandıgın zamn bişi olmaz

benim mantarım antibiyotik içince başlıyor.kadınların birçoğunun öyle oluyor.küçüklüğümden beri antibiyotik içince mantar oluyorum.diğer şeyler zaten hep dikkat ettiğim şeyler.

canım benim bendede vardı aynı sorun ilaçlar bilmem neler geçmedi korunmadığım halde 8 ay hamile kalmadım papatya ve soğan kürü ii geldi sonra hamile kaldım şimdi 3.5 aylık bi kızım var ama ağrılarım iltihabım tam gaz devam ilişki esnasında ağrım çok oluyo oda iltihaptanmış tekrar başlayacam ilaçlara çünkü eşim yanıma yaklaşacak diye korkar oldum bide papatya falan dene baya etkili... bu arada doktorumkesinlikle günlük ped kullanma mantara sebep oluyo demişti bana ütülü pamuklu bez kullan demişti

canım yaa öle özel bişey yok papatyayı ya çaydanlıkta kaynatıyorum yada bi bardağa iki tane atıp üzerini kapatıp demlendiriyorum

bendede sürekli devam eden vajınal akıntı var.ama doktorum kaşıntı ve koku yoksa korkulacak bişey olmadığını söylemişti.kanalların tıkanması PID adı verilen yumurtalıklarda iltihap olduğu zaman oluyomuş.ben daha önce geçirmiştim iğne ve fitille geçmişti.hayırlısı olsun inşallah gebe kalabilirsiniz......

oenmlı bır sorun deılkı kızlar
kadın olupta akıntısız ınsanmı var
yesıl vede kahverengı gelmıorsa akıntı vede cok kokulu deılse endıselenmeyın bnce

slm arkadaşım sık sık devam eden enfeksiyonun varsa gideceğin yer direeeek NEFROLOJİ çünkü 1 yılda fazla sayıda enfeksiyon geçiriyorsan bu tüpleride geç, böbreklere zarar verir. bende çok sorun yaşadım gittiğim son dr bunları söyledi ama ben kullandıım son ilaçtan sonra aynı sorunu yaşamadım bidaha. Tekrarlasaydı nefrolojiydi gideceğim adres. çok geçmiş olsun. Sevgilerle

herkese teşekkürler.konu yarım kalmasın diye söyleyim ddim.10 gün soğan kürü yaptım ve enfeksiyondn kurtuldum.onca ilaç içtim fayda etmedi.taavsiye ederim.bide benim öyle sadece akıntı felan değildi PID tanısı konmuştu 2 aya yakın sürdü.şimdi sıra bebişte bakalım inşallah bir tıkanma felan olmamıştırda uğraşmayız fazla

bende de enfeksiyon var 1 haftadır gecmedı sag alt yumurtalıgımada agrı gırıyıor sureklı yarın tekrar dr a gidicem bakalım bilmiyorumkismile

aynı benimde öyleydi.3 kez antibiyotik tedavisi gördüm hemde serumla verildi ilaçlar ona rağmen geçmemişti. size geçmiş olsun .geçmezse deneyin derim

Back
X