Malesef hastalığım çocuk yapmaya engel..Allah im inşallah yüzünü güldürsün evlat kokusu tattirsin
Bir sorun mu var ? Olur belki
Düşünmez olur muyum hiç? Ama uzun bir süre beklemem gerek. O kadar ömrüm olur mu bilmiyorum..Ne kadar zor olduğunu tahmin etmeye çalışıyorum ama eminim ki sizinle aynı durumu paylaşmayan kimde bu hissi tam olarak anlayamaz.. fakat eğer olmuyorsa bir hayır muhakkak ki vardır.
Evlat edinmeyi düşünmez misiniz?
İki yıldır ama zaten hastalığım sebep olduğu için çocuk yapamıyoruz..Ne zamandır olmuyor?
Anne olmayı bu kadar isterken hayata yenik başlayan bir bebeğe annelik yapmak istemez misiniz?
İnşallah bir an önce dolar kucağınız..
kalp rahatsızlığın vardı galiba rabbim şifa versin inşallahİki yıldır ama zaten hastalığım sebep olduğu için çocuk yapamıyoruz..
Annelik kutsal değildir. Annelik en yüce duygu da değildir. Elbette ki çok özel ve güzel bir duygudur ama böyle medyanın pazarladığı eril akılla düşünmeyin lütfen. Çocuk yapabileceği halde (mutlu evlilik, para, sağlık vs olduğu halde) tercih etmeyenler var. Örneğin Gülse Birsel. Akıl da var kadında. "En yüce duygu"yu neden yaşamak istemesin?
Gerçekten egonuzdan vs arındığınızda hala çocuk istiyorsanız evlat edinirsiniz. Onla da gayet güzel bir şekilde anneliğinizi yaşarsınız.
Ben zaten kendi duygularımı ve düşüncelerimi ifade ettim. Elbette ki herkese göre değişir 'kutsal'değerler. Kimine göre paradır bu, kimine göre aşk, kimine göre aile, kimine göre aile. Herkes benim gibi düşünmek zorunda değil. Anlamadığım şey ise paragrafın sonunda ''egomdan'' bahsetmeniz. Burda egoyla alakalı ufacık bir şey göremiyorum ben.Annelik kutsal değildir. Annelik en yüce duygu da değildir. Elbette ki çok özel ve güzel bir duygudur ama böyle medyanın pazarladığı eril akılla düşünmeyin lütfen. Çocuk yapabileceği halde (mutlu evlilik, para, sağlık vs olduğu halde) tercih etmeyenler var. Örneğin Gülse Birsel. Akıl da var kadında. "En yüce duygu"yu neden yaşamak istemesin?
Gerçekten egonuzdan vs arındığınızda hala çocuk istiyorsanız evlat edinirsiniz. Onla da gayet güzel bir şekilde anneliğinizi yaşarsınız.
Bu neydi şimdi? Ne okudum ben ya?
Gülse Birsel'e nasıl bağlandı konu?
Ben zaten kendi duygularımı ve düşüncelerimi ifade ettim. Elbette ki herkese göre değişir 'kutsal'değerler. Kimine göre paradır bu, kimine göre aşk, kimine göre aile, kimine göre aile. Herkes benim gibi düşünmek zorunda değil. Anlamadığım şey ise paragrafın sonunda ''egomdan'' bahsetmeniz. Burda egoyla alakalı ufacık bir şey göremiyorum ben.
Evet koruyucu ailelik için görüşmeler yapıyorum.Koruyucu aile olmak isterseniz çabuk veriyorlarmis sonra evlatlık için başvurursunuz
Ne kadar vaktimiz kaldığını ancak Allah bilir
Bu kadar duygu yüklü cümleleri, içimden geçen cümleleri tutup egoyla bağdaştırmanız çok enteresan. Anlamanızı beklemiyorum.Tanınan bir kişiden örnek verdim. Anlamadığınız her şeye yerlere yatarak gülüyorsunuz galiba.
"''Anne'' desin küçücük bir beden bana. Benden yardım istesin. Eli olayım, kolu olayım, bacağı olayım, gözü olayım."
Tanınan bir kişiden örnek verdim. Anlamadığınız her şeye yerlere yatarak gülüyorsunuz galiba.
"''Anne'' desin küçücük bir beden bana. Benden yardım istesin. Eli olayım, kolu olayım, bacağı olayım, gözü olayım."
Bu kadar duygu yüklü cümleleri, içimden geçen cümleleri tutup egoyla bağdaştırmanız çok enteresan. Anlamanızı beklemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?