• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geçmi kalıyorum?

ceres87

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2016
384
315
23
38
sabah sabah yine saçma sapan uyandım aslında günlerdir kafma dolu daha doğrusu doldurdular ama nedense bu sabah fazlaca bir düşünür oldum bu konuyu konu:yaş 30 ama halen bekar olmak kötü bir durummu bilmiyorum geçen komşunun biri azıcık cilveli ol aç internete bak nasıl cilveli olunur falan diye ne bu böyle erkek gibi duruyorsun az gül etrafa dedi .ben ise sadece ona güldüm yaş 30 sevgilim bile yok :)

oradan çıktım bir arkadaşa uğradım oda aynı şeyi söyledi yaş 30 artık düşün aktif ol dedi yav hehe diyip geçtim ama aklımın bir köşesinde kaldı bu sözler bu sabah çok mutsuz uyandım ve bu konuya çok takıntılı bir şekilde
çok mutsuzummmmmmmmmm
ne yapayım şimdi deli gibi güleyimmi millete kafam çok karışık ruhum daraldı ve artık kendimi çok yanlız hissediyorum .

Sevgili ile cilve olayı alakasız bence ilk aşamalarda. Evlilik için geç kalmadınız bence. Ama neden sevgiliniz yok, ne zamandır yok, sürekli evde misiniz, çalışıyor musunuz. Bunlar önemli bence..

sabah sabah yine saçma sapan uyandım aslında günlerdir kafma dolu daha doğrusu doldurdular ama nedense bu sabah fazlaca bir düşünür oldum bu konuyu konu:yaş 30 ama halen bekar olmak kötü bir durummu bilmiyorum geçen komşunun biri azıcık cilveli ol aç internete bak nasıl cilveli olunur falan diye ne bu böyle erkek gibi duruyorsun az gül etrafa dedi .ben ise sadece ona güldüm yaş 30 sevgilim bile yok :)

oradan çıktım bir arkadaşa uğradım oda aynı şeyi söyledi yaş 30 artık düşün aktif ol dedi yav hehe diyip geçtim ama aklımın bir köşesinde kaldı bu sözler bu sabah çok mutsuz uyandım ve bu konuya çok takıntılı bir şekilde
çok mutsuzummmmmmmmmm
ne yapayım şimdi deli gibi güleyimmi millete kafam çok karışık ruhum daraldı ve artık kendimi çok yanlız hissediyorum .
Aynı yastayız:) bazen bana da oluyo afakanlar basıyor evde kaldım psikolojisi ama sonra da özellşkle burada yazılanları okuyorum şükrediyorum halime çünkğ çok zor durumda olanlar var.
Kısmet ve hayırlısı diyelim. Ama birkaç sene önceki düşünce yapımla şu an çok farklı. Giyim kuşam biraz daha değiştirmek lazım bir de. Ama cilveli olmak bence insanın doğasında var. Yoksa yoktur ve cok yapmacık duruyor yapamayınca

Benim ablayi da alsalar yanlarina 37 yas bekar :)
Aslında herkes halinden memnun da şu çevre etkeni yok mu beni deli ediyor. Sevgilin yoktur olur ne zaman evleneceksiniz olur. Evlenir ne zaman çocuk ? Çocuk olur 2. Çocuk ne zaman ? Hep böyledir böyle de gidecek gibi ... En iyisi kulak tıkamak

çalışıyor musun veya herhangi bir hobin var mı?yani sosyal çevren var mı?
takma sana laf diyenleri cilveyle milveyle olmaz o işler ayrıca "sorduk mu" deseydin keşke.
uzun yıllardır çalışıyorum işimde iyi ama bazen keşke anne olabilsem diyorum

Aslında herkes halinden memnun da şu çevre etkeni yok mu beni deli ediyor. Sevgilin yoktur olur ne zaman evleneceksiniz olur. Evlenir ne zaman çocuk ? Çocuk olur 2. Çocuk ne zaman ? Hep böyledir böyle de gidecek gibi ... En iyisi kulak tıkamak
aslında insan hayatına yeni bir renk mi ister zaman zaman çalışan biriyim fakat asla sosyal biri olamadım

Cok mu sert duruyorsun onu demek istediler galiba.Yoksa ilk basta cilve ne alaka tanimadigin adamlara cilve yapcak halin yok.
sert değilde biraz ciddi duruyorum örneğin bazen kızlarla toplanınca çıldırıyorlar dans müzik falan ben hep ciddi
geçenlerde bende dans edeyim dedim herkes şok :) inanamıyoruz sen dans ediyorsun falan dediler

Lady Strawberry Lady Strawberry a aynen katiliyorummm tek olsan neden teksin sevgilin olsa ne zaman evleniyorsun yani herkes der de der susmaz.. hem herkes evlenecek diye bir kural yok.. benim ablamda mesela hic evlilikle alakasi yok.. annelik desen e bir tane yegenim var simdi seninde oluyor onlari severim yeter diyor. Yani bazen olmuyorsa olmuyor.. esimin teyzedi de 55 yasinda hala bekar.. bu yuzden bence kimse takmasin kafasina evlenicem diye.. hatta ben bile keske biraz daha bekleseydim diyorum..

Back
X