• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geçmi kalıyorum?

Merhaba bu yas aslinda atik gec sayilir.Arkaldasin hakli ama senin disil enerjini ortaya cikartip kaderinde yazili i sani bulman lazim o nedenle Ahmet GUNES KASRANOGLU tarafindan yazili kitaplari oku ve irtibata gec derim. 40 gune kadar hayatinda disil enerjinin acilimi ve ask gelsin.

Katılmıyorum

Nice cinci hoca varken Ahmet beyi kim ne yapsın....biz muska istiyoruz konu sahibesine.:deli:

sanki hastalarına bakıcı arıyor ve olayı oldu bittiye getiriyor gibi hissettim, allah tek tek hepsine şifa versinde neden bir süre birlikte oturuyorsunuz. beyfendinin işi gücü nedir ? ayrı bir ev açma durumu şuan sadece ailesinin yanında durması lazım diyemi gerekli yoksa maddi açıdan damı zor. ailesine desteği ayrı evdeykende verebilirsiniz, maddi olarak bir bakıcı tutulmasına destek olursunuz. ama diğer türlüsü sizi çok yıpratır. benimde gündemimde evlilik var şu sıralar ve bende 31 yaşındayım inanın aynı ev değil bir binada oturma fikrini bile kabul etmekte zorlanıyorum, sizin kabul etmeniz büyük cesaret
daha birşey kabul etmiş değilim endişeliyim sadece uygun bir dille konuşmayı düşünüyorum

Çağımızın hastalığı Yanlızlık her zaman söylüyorum ...
Bu işler nasip kısmet işi senin gülmenle etrafa Işık dağıtmanla alakalı değil ki hem ayrıca 30 yas artık geç bir yas değil tam olgunluğa eriştiğin dönem vakti gelince doğru insan karşına çıkınca illa ki olacaktır . Senin tek yapman gereken kişileri dığru değerlendirmen geç kalıyorum hissine kapılıp yanlış tercihler yapmaman

Gülmekle olacak iş değil bence. Yani bir şey yapmakla olacak bir şey de değil nasip meselesi gibi. Sizle biri konuşunca tersliyor musunuz peki.

Back
X