- 19 Haziran 2015
- 2.014
- 3.012
- 133
- 38
- Konu Sahibi Melisagun08
-
'E sen7 yıl sonra tip okusanda 35 yaşındaolcaksin okumasanda.'Niye geç olsun benim sinifimda 35 yaşında çocuğu olan adam bile vardı. Bence takdir edilecek bişey. Şöyle düşün 6 yıl tip 1 yil hazırlanma desen 7 yıl . E sen 7 yıl sonra tip okusanda 35 yaşında olcaksin okumasanda. Ama dojtor olup standartini yukseltceksin
Haklısınız.cok doğru bi bakıl acısı zaman öyle yada böyle geçiyor çok teşekkür ederimNiye geç olsun benim sinifimda 35 yaşında çocuğu olan adam bile vardı. Bence takdir edilecek bişey. Şöyle düşün 6 yıl tip 1 yil hazırlanma desen 7 yıl . E sen 7 yıl sonra tip okusanda 35 yaşında olcaksin okumasanda. Ama dojtor olup standartini yukseltceksin
Ooo maşallah 50 yaş da çok deriz ama okuyan okuyor işte ne güzel çok teşekkür ederimOlabilir tabiki kendinize guveniniz varsa. Okuduğum donemlerde Hukuk Fakültesini 50 yaşında birincilikle bir abla bitirmişti.
Siz de yapabilirsiniz.
İnşallah çok teşekkür ederimyapabilirim diyorsan yaşa takılma.
İnşallah yaparım tesekkür ederimGeç değil, yapabilirsin
İnşallah tesekkür ederimİstedikten sonra çokta güzel olur inşallah başarırsın
Nerdeee bende bu şans varken ..tesekkür ederimYapabilirsin tabi.
Hem ordan dr koca da bulursun belki
Maddi yönden çok rahat değilim aslında ama bakalım hayırlısı çalışılan çok inşallah tesekkür ederimkuzenimin 40 lı yaşlarında sınıf arkadaşı vardı, özellikle yurt dışından gelen öğrencilerin çoğu zaten 25 yaşın üzerindeydi. eğer öğrenciliğiniz süresince yaşamınızı idame ettirecek maddi rahatlığınız varsa asla geç değil.
Tebrik ederim siZi iyki yapmışsın ..tesekkür ederimBen yaptım29 yaşimda ikinci üniversiteyi okumaya karar verdim. 30umda başladım 33 te bir yıl erken bitirdim... iyiki yapmışım keşke demekten iyidir.
İnşallah bende açıkcası biraz o yüzden güveniyorum.biyoloji çepte hepsini full yapıyorum.fizik kimya mat zorlar tabi..tesekkür ederimyaparsın . Zaten fen öğretmenisin yani baya bilgin vardır temelde konularda o yüzden çok rahat :)
çok haklısın .ben çok çalışıp kazanayım da inşallah gerisi gelir .tesekkür ederimFarklı bir fakülte olsaydı gözüm kapalı destek verirdim ama tıp fakultesi gercekten cok buyuk bi ozveri ve caba istiyo,hem kazanirken hem okurken.
Bunun icin iyi dusunup ,hayatınızı planlamanız gerekiyo.
Maddi - manevi olarak hazırsanız,deneyin derim.
Dimi ama :)'E sen7 yıl sonra tip okusanda 35 yaşındaolcaksin okumasanda.'
Bu kafa yapisinda bir insani gel de sevme. Bana bitane sizden lazim.nasil temin edebilirim acaba
Asla geç değil deneyin hem ne kaybedeceksiniz en azından yıllar sonra keşke deneseydim demezsinizArkadaşlar bu sefer ne eski erkek arkadaşım NE evlenememem ne de ailem derdim tamamen benim geleceğim mesleğim!
Ben fen öğretmeniyim.yaşım 29 .uzun uzun yazmıcam tek hayalim doktor olmaktı .hep nasip diyip önüme işime baktım.şimdi çok mu geç kaldım sınava girip kazanabilir miyim tıbbı denemekte fayda var mı?ciddi çalışmayı düşünüyorum.görüşlerinizi merak ediyorum.
bana da bana da'E sen7 yıl sonra tip okusanda 35 yaşındaolcaksin okumasanda.'
Bu kafa yapisinda bir insani gel de sevme. Bana bitane sizden lazim.nasil temin edebilirim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?