geçmiş geçmişte kalıp sineyemi çekilmeli yoksa tavrımız bellimi etmeliyiz lütfen yoru

derinvedeniz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2009
43
0
86
40
Diğer
merhaba herkese

isterdimki birgün buraya mutluluğum yazayım ama insanın eşinin ailesi problemli olunca birde yakın olunca sürekli problem..kayınvalidemin soğukluğunu daha önce yazmıştım tabi yengesigilide..geçenlerde eşimle kuzeni şakalaşırken tartıştılar..bugün kuzeni bana dediki demekki zamanında çıkan dedikodular doğruymuş dedi.seninle babanın parası için evlendiği dedi.ben şok oldum kayınvalidem beni istemiyormuş düğün gününe kadar sana yakışmıyor oğlum acele ettin filan demiş.kayınvalidemin beni istemediğini ilk duyuşum bu değil daha önce bir komşumdan ve yine eşimin akrabasından duymuştum eşime sorduğumda yok öyle birşey milletin dedikodusu dedi..diğer bir olay biz eşimle çıkarken bir ayrılık dönemimiz olmuştu sebebide ailem seni istemiyor ikna edemiyorum demişti bende tamam dedim ayrıldık..1 hafta sonra yine telefon açtı barışalım diye bende istenmediğim aileye kesinlikle gelin olmak istemiyorum dedim..o zaman yok öyle bişey sadece ayrılmak için bahaneydi dedi kesinlikle yok öyle birşey dedi bende inandım..sonra dedikoduları duyunca sordum eşime yok dedi yalanladı..hadi onlar uzak ama şimdi kuzenidemi yalan söylüyor..hatta başka yaşanan olaylarıda anlattı görümcemde demişki annemin yanında sakın çirkin filan demeyin zaten istemiyor diye bunları uyarmış artık ne söyledilerse görümceme..ben kısa boyluymuşumda esmermişimde..kayınvalidenin boyu 1.55 yok bana kısa demiş..eşime zaten ayrı kızgınım başkalarını yalanladı şimdi kuzenin söylediklerine ne diyecek bakalım..artık eşimede güvenim kalmadı ya bu hayatta kimseye inancım kalmadı..bir evlilik bir aile insanı bu kadarmı bunalıma sokar kendini bu kadarmı aşağılık duygusuna sokar..şimdi ne yapayım geçmiştemi kalmış diyeyim yoksa eşime bu yalanın hesabınımı sorayım

canım bişiyi merak ettim eşinle başbaşa kaldığınızda sana olan davranışları nasıl peki? seni üzer mi kırar mı kötü şeyler söylermi ne bileyim önemli olan birilerininden duydukların değil bence senin ne hissettiğin....

Sen onun bunun dediğini bi boşver canım, eşinle aran nasıl, sana nasıl davranıyor?
Eğer siz mutlu bir çiftseniz özellikle sizin huzurunuzu bozmak için,sizi kıskandıkları için bu tip dedikodular çıkıyor olabilir.

Canim benim bu karekter meseli, yani beni milletin lafi hic ilgilendirmez, ben kendimi ve esimi bilirim baskasida benim icin önemli degildir.
Ama esimin bana yaklasimi ve sevgisi önemlidir, ama baskalari beni sevmis veya sevmemis onun kendi problemi. Ama ben herkesi severim. Böylelikle onlarda beni sevmeye mecbur kaliyorlar :))) galiba?

canım bişiyi merak ettim eşinle başbaşa kaldığınızda sana olan davranışları nasıl peki? seni üzer mi kırar mı kötü şeyler söylermi ne bileyim önemli olan birilerininden duydukların değil bence senin ne hissettiğin....

her istediğimi yapar ama romantik değildir duygusal değildir bazen soğuktur fazla birşey anlatmaz ama kötüde davranmaz...bu yıla gelinceye kadar kavgamızda hiç eksik olmadı sebepte hep çevreydi..

beni sevsinler istemiyorumki eşimin bana yalan söylemesine sinir oluyorum...varsa böyle birşey bana başta söylede başkalarından duyunca bu kadar üzülmeyeyim

anladım canım erkeklerin çoğunluğu zaten duygularını pek anlatamıyor belli edemiyor... peki sana bunun yani bu dedikodu denilen mevzunun gerçek olabileceğine inandıran başka şeyler var mı bu 1 haftalık ayrılıktan sonra araması dışında falan... öyle kısa ayrılıklar herkes de olabilecek şeyler... ve çoğu erkek de geri gelir zaten... sana bunu düşündüren başka şeyler var mı ilk ağızdan duyduğun gördüğün vs bişiyler...

madem akıl ıstıyorsun.. ıyı oku...sen aysenın fatmanın dedıgını kafana takarsan bu evlılıgı yurutemezsın benden soylemesı...olabılır gercekten cırkın olabılırsın..esın senı begendımı..begendı. evlendınızmı evlendınız..daha neyı takıntı yapıyorsun anlıyamadım..olan olmus bıten bıtmıs..he sen kendı ıcınde kompleks yasıyorsun o ayrı..ama bu sole dedı..esımın agzının payını vereyım..bu boyle dedı..eşime saldırayım dersen ..inan hata edersın...umarım kımsenın dedıgını problem yapmaz..esinlede ıyı anlasırsın.sevgiler

canım valla kimsenin günahını almak istemem ama bana doğru gibi geliyor kuzeninin söyledikleri..

hani dört dörtlük olsa eşinde aileside,bi vukuatı olmasa,''hadi ordan'' dersinde,geçmişte yaşadığın karmaşalarıda düşününce insan ''acaba..'' diyor.

eşimin o zamanki ayrılık sebebi hep aklımın bir köşesindeydi nedense inanmadım bir türlü hep aklımda bir şüphe vardı..komşumdan eşimin bir akrabasından duydum en sonda bugün kuzeninden duyduklarım beni inandırmaya yetti artık..zaten kayınvalidemin soğukluğuda ortada..ben 4 yıllık geliniyim bana bir kere kızım gelinim demedi ama dayısının gelini var geçengün bizdelerdi uğurlarken sarılmış beline hadi kızım güle güle yine gel diyor..bana evine vardığımda çoğu zaman hoşgeldin bile demedi ne öyle bana sarıldı ne de kzım dedi..bunlar yüzünden hep aklımda soru işaretleri var demkki doğruymuş diyorum

eşinle konuştun mu peki hiç annesinin bu davranışlarını neden böyle 4 yıllık gelin artık farzet ki istemiyolardı ama geçti bitti artık düzelmesi lazım değilmiydi bişiylerin eşinle hiç konuşuomusunuz???

eşinle konuştun mu peki hiç annesinin bu davranışlarını neden böyle 4 yıllık gelin artık farzet ki istemiyolardı ama geçti bitti artık düzelmesi lazım değilmiydi bişiylerin eşinle hiç konuşuomusunuz???

evet canıım yapısı bu diyor yapısı buysa eğer herkese aynı olur değilmi gelinine kızım demeyipte başkalarına diyorsa senin zoruna gitmezmi..ben kesinlikle soğuk davranmadım herkes söylüyor hatta bir kaç kişi bana laf çarpıttıda ben anlayamamışım..uzun zamnadır ne yanına gidiyorum ne de arıyorum çünkü hep iyi olmaya çalışan ben oldum tavrımı koydum artık..hele bugünkü duyduklarımda sonra sadece eşimin ailesi diye bayramda gidicem yanına

bence eşinde sorun yok canım... o tarz bi olayında dedikodudan ibaret olduğuna inanıyorum... kaynanan sorunlu... ben istenmeyen bi gelin olarak neler yaptığını yapabileceğini tahmin edebiliyorum o kadının... bu lafları sırf sen rahatsız ol diye o kadın bile çıkarmış olabilir... sen eşine hergün daha fazla sarıl başka hiçbişiy yapma... bu herkese en güzel cvp olacaktır bence... eşin seni beğenmiş ki sevmiş ki elinden tutup eşi yapmış... aradan 4 yıl geçmesine rağmen bazı insanlar hala bişiyleri anlayamadıysa sorun kimsede değil canım sorun bu anlayamayan anlamak istemeyen insanlarda... kaynanı ve onun yardakçılarını boşver... sımsıkı sarıl eşine...

eşinle aran iyiyse onun sana olan sevgisine inanıyorsan şu şunu demiş bu bunu demişi bırak canım
yuvana sarıl huzuruna bak.
zaten bu kuzen varsa bile böyle birşey neden şimdi anlatıyorki
pek iyi niyetli olduğunu sanmıyorum açıkcasıaklinialirimsmile

senin evliliğin nasıl arkadaşım mutlu musun önemli olan bu belki bunları duymak hoş değil ama eşin beğenmiş almış birde mutluysan sorun ne bırak millet konuşsun dursun en güzel cevap susmaktır bence

Kuzeniyle esiniz tartismis belkide o yüzden aranizi bozmak istiyor olabilir..
Esinizle aranizda herhangi bir sorun yoksa etrafindakilerinizi araya koymayn, mutlulugunuza karismasina izin vermeyin bence... O kisilerdende uzak durun!!

eşimin o zamanki ayrılık sebebi hep aklımın bir köşesindeydi nedense inanmadım bir türlü hep aklımda bir şüphe vardı..komşumdan eşimin bir akrabasından duydum en sonda bugün kuzeninden duyduklarım beni inandırmaya yetti artık..zaten kayınvalidemin soğukluğuda ortada..ben 4 yıllık geliniyim bana bir kere kızım gelinim demedi ama dayısının gelini var geçengün bizdelerdi uğurlarken sarılmış beline hadi kızım güle güle yine gel diyor..bana evine vardığımda çoğu zaman hoşgeldin bile demedi ne öyle bana sarıldı ne de kzım dedi..bunlar yüzünden hep aklımda soru işaretleri var demkki doğruymuş diyorum

size hoşgeldin bile demiyorsa ne demeye gidiyorsunuz,kendinizi daha fazla ezdirmek için mi.aman eşimin hatrı,aman kaynanam darılmasın eeeeeeeee!siz ne olacaksınız.lütfen,bir bayan olarak kendinizi ezdirmeyin.
ateş olmayan yerden de durup dururken duman çıkmaz,eşinizin bunu sizinle açık açık paylaşması gerek yoksa başkalarından duyup duyup daha çok üzüleceksiniz.

Back
X