- 17 Aralık 2018
- 354
- 317
- 23
- Konu Sahibi tambirleydiii
-
Sanırım saplantılı bir malım! Aslında saplantılı değilim de ya ben bu birileri birilerini ( ben oluyorum o) aptal yerine koyunca yediremiyorum hazmedemiyor um3 yılda bi çocuk doğup büyüyüp kreşe bile başlıyor lütfen yahu
3 sene önceki mevzu unut gitsin Allah başka dert vermesin
Iyikide seni aldatan birine kalmadin birak gecmis gecmisde kalsin seni aldatan baskasinida aldatir.
Biri ağlıyorsa o zaten dürüst değişdir bana göre
Size gelince unutun hayatınıza devam edin geçmişi geçmişte bırakırsanız anlam kazanır aksi
Yarayı sürekli kaşırsanız tabiki kapanmaz
Evlenmişsin, evlenmiş giden gitmiş, biten bitmiş. Bazı şeyler geçmişte kalabilmeli.
Amaann boşver Allah aşkına. Mutlu olsa ne olur olmasa ne olur.
Geçmişte takılı kalma önüne yoluna bak. Karakteri bozukmuş şu andaki eşi düşünsün. Çünkü aldatmayı huy edinen bir insan asla düzelmez.
Şu ağlama işi niye böyle oldu anlamadım. Narsist insanlarda İlişkide sürekli ağlamaya meyillidir mesela. Çok güçlü bir manüplasyon yöntemi olabiliyor. Dikkat etmek lazım.
geçmiş olsun.Çok zor bir durum. ama unutmaya çalışın.
Ahirette ah larım online olur diye bekliyorum insallahSızı aldatmış affetmıssınız, ah devredısı.
Kandırılmamıssınız tarafından. Ne oldugu belliymiş.
Hakkınıza girmemıs.Ahirette ah larım online olur diye bekliyorum insallah
Aptalık olarak değil hayat dersi olarak alınSanırım saplantılı bir malım! Aslında saplantılı değilim de ya ben bu birileri birilerini ( ben oluyorum o) aptal yerine koyunca yediremiyorum hazmedemiyor umben ilişkinin en basında söyşemiştim ne yalanı ne aldatılmayı sindiremem diye hepsini yaptı bana. Askerdn gelmesini bütün sadakatimle beklemiştim herkesi karsıma almaya hazırdım onun için kac kişiyle aram bozuldu bilemezsiniz. Babam duydu benle konuşmadı kac hafta bilemezsiniz .. sindire mi yo rum
Aynen öyle..3 sene önce bu zaman tedaviyle hamile kaldım şimdi oglum26 aylık 1 aydır kreşe gidiyor.nokta atisinizin emsali olayım dedim3 yılda bi çocuk doğup büyüyüp kreşe bile başlıyor lütfen yahu
3 sene önceki mevzu unut gitsin Allah başka dert vermesin
Nasıl girmemiş? Evleneceğiz diye yasadığımız hersey akıttığı gözyaslarım onun yüzünden mutsuz olduğum günler nası hak değil ? 3 senem ? Ondan sonraki 3senem daha. Nasıl değil ?Hakkınıza girmemıs.
Sızı aldatmış affetmıssınız. Sızı kandırmamıs karakteri ortadaymıs. Bosanırken bıle, affettıgınız seyleri gecersiz kılıyorlar.Nasıl girmemiş? Evleneceğiz diye yasadığımız hersey akıttığı gözyaslarım onun yüzünden mutsuz olduğum günler nası hak değil ? 3 senem ? Ondan sonraki 3senem daha. Nasıl değil ?
Komşunun ble komşudan hakkı sorulacakken onun bana yaptıklarının hesabı nasıl sorulmaz ?
Kendime yazık etmene konusunda haklısınız ama Allahın adaleti bu bahsettiğiniz adaletten cok daha yücedir. Ben hakkım olduğunu düşünüyorum ve helal etmiyorum. Cnk bidaha böyle bişey yapmayacağına dair söz verdiği için ben affettim onu. Yani yine kandırılmış oldum . Sadece hafızamdan silmek istiyorum bu yasadıklarımı yok bi reset tuşuSızı aldatmış affetmıssınız. Sızı kandırmamıs karakteri ortadaymıs. Bosanırken bıle, affettıgınız seyleri gecersiz kılıyorlar.
Dayak yediniz darp raporunuz var affetınız barıstınız, sonra yeniden bosanmaya karar verdınız beni dovmustu bu da raporum dedıgınız de rapor gecersız cunku onu affetınız anlatabildim mi?
Bu benim fikrim, bile bile lades yapıp karsı tarafın surunmesını beklemek size eziyet olur kendinize yazık etmeyin
Yapılanı hazmedemiyorum yoksa gercekten nefret ediyorum kendisinden. Behzat ç izleyen varsa bilir orda bir ercüment çözer vardı o kendine yapılan her saygısızlığın hesabını sorar hiç bişeyi unutmazdı heh işte öyle bi ruh halindeyim kinim gec mi yoSizi aptal yerine koymamış.
Siz aptal yerine koymasına izin vermişsiniz
3 yıl olmuş yahu insaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?