Geçmiş ilişkiler

Çok isabet olmuş boşanmanız. Bence eşinize hızlı bir evlilik üzerine bebek sorumluluğu yuk gibi gelmiş kaçıp kurtulmak istiyor. Ona snlatmamaniz aranızda evet çok büyük sorun olabilir ama hamileyken boşanmaya şiddete gidecek kadar değil. Üstelik ne demek ailen biliyordu onlarla görüşme kocan bile olsa evliliginize size zararı yoksa ailenizle görüşme yasağı koyamaz.

Kesinlikle öyle. Evlendigimizden beri hatta çok daha öncesinden sorunlar hiç bitmemişti. Kuzen meselesi olmasa belki 10 yıl sonra ayrılık olacaktı ama ben bitecektim. Geçmişte yaşadığım ve bunu ilk zamanlar anlatmadığımla gurur duymuyorum ama düşününce iyi ki bu kadar erken bitmiş diyorum

Sormak istediğim geçmişte yaptığım hatanın bedelini bu kadar ağır mı ödemeli miydim?
Malesef. Bende öyle bişey öğrensem tiksinir soğurum ne demek bide kuzen ya.. herhangi biriyle sevgili olursun ayrılırsın çıkar hayatından ama kuzen olunca herzaman etrafında olacak. Ben akraba ilişkilerini ensest ve sapıkça buluyorum dünyada başka adam kalmamış gibi çok sapkınca geliyo bana Allahım korusun birazda yetişilen aile ile alakalı böyle seyler bizim hiç bizaman aklımızdan bile geçmemiştir hep kardeş gözüyle bakarız akrabalara Allahım yarabbim

Boşanıp kurtuldum ve kuş gibi hissediyorum kendimi
İyi de hamile değil misiniz neye göre kuş gibi hissediyorsunuz kendinizi onu anlamadım. 3 ay sonra bebek doğunca babasız nasıl büyüteceksiniz madem boşanacaktınız neden babasız kalacak bir çocuğa hamile kaldınız?

İyi de hamile değil misiniz neye göre kuş gibi hissediyorsunuz kendinizi onu anlamadım. 3 ay sonra bebek doğunca babasız nasıl büyüteceksiniz madem boşanacaktınız neden babasız kalacak bir çocuğa hamile kaldınız?
Bebek doğunca babasız kalmasın diye kendisini hamileyken döven adamla evliliğe devam etmesi daha mantıklı. Kafanız çok güzelmiş, güle güle kullanın.

Not: Boşandıktan sonra adamların babalıkları iptal edilmiyor.

Bende kuzenle bi ilişkim olmasını normalleştirmiyorum ki onayladığım tasvip ettiğim bişey değildi. Kaç yıl önce o kadar ısrar edilince acaba olur mu diye düşünüp başladığım bi durumdu. Hiç bir şekilde eşimle aynı ortama girmediler aynı sofraya oturmadılar zaten.

Bende kuzenle bi ilişkim olmasını normalleştirmiyorum ki onayladığım tasvip ettiğim bişey değildi. Kaç yıl önce o kadar ısrar edilince acaba olur mu diye düşünüp başladığım bi durumdu. Hiç bir şekilde eşimle aynı ortama girmediler aynı sofraya oturmadılar zaten.
Ya tamam kırılırsın, kızarsın bir süre küsersin ama bunun için hamile karını boşamazsın. Evlilik birliği içinde sonuçta aldatma yok. Ben kimsenin bu şekilde kuzenle ılıskı ogrendı diye boşanacağını sanmıyorum. Artık kendinize yüklenmeyin. Aile evinde rahat mısınız?

Bende öyle düşünüyorum. Aramızda çözebileceğimiz bi meseleydi. Kırılmasını kızmasını anlayabilirdim elbette ama o kadar aşağılanmayı hak ettiğimi düşünmüyorum. Kendi evimi kurdum. Evlenirken bi çok eşyayı ben almıştım. Ortak alınanları da paylaştık. Aileme yakın bi ev tuttum. Bebeğim ve kendim için sıfırdan yeni bi düzen kurmaya çalışıyorum

Şiddet hiçbir şekilde kabul edilemez. Eşimin geçmişi beni ilgilendirmez ama kuzeniyle beraber olsa bilmek hakkım. Böyle iğrenç bir ilişki yumağına kendimi dahil etmek istemezdim. En başından kandırmışsınız eşinizi. Çocuk için katlanmayın sürekli önünüze gelecektir bu konu. Size şiddet uygulayan adam bu konuyu unutturmaz.

Şiddet hiçbir şekilde kabul edilemez. Eşimin geçmişi beni ilgilendirmez ama kuzeniyle beraber olsa bilmek hakkım. Böyle iğrenç bir ilişki yumağına kendimi dahil etmek istemezdim. En başından kandırmışsınız eşinizi. Çocuk için katlanmayın sürekli önünüze gelecektir bu konu. Size şiddet uygulayan adam bu konuyu unutturmaz.
Aynı ortama girip hiç bir şey yokmuş gibi davransaydım ya da eşimi rahatsız edecek şekilde davransaydım dediğiniz gibi iğrenç bi ilişki yumağı olur onu kandırmış olurdum. Ama yüz yüze bile gelmemişlerken neden iğrenç oluyor

Aynı ortama girip hiç bir şey yokmuş gibi davransaydım ya da eşimi rahatsız edecek şekilde davransaydım dediğiniz gibi iğrenç bi ilişki yumağı olur onu kandırmış olurdum. Ama yüz yüze bile gelmemişlerken neden iğrenç oluyor
En başından kuzeniyle ilişki yaşayan biri bir daha o kişiyi görmese de bence iğrenç bir ilişki türüdür. Sevgilimin, eşimin geçmişimde olmasını istemediğim bir ilişki türü.
Yine diyorum bu size şiddet göstermesini haklı çıkartmaz, dümdüz ayrılmak isteyebilirdi. Ama siz bunun üstüne babanızı vs de silip eşinizi seçmişsiniz. Eşiniz size huzur vermez.

4 aylık evliyken öğrenmişti. Kabullendi, hamile kaldım. Ama hamile kalınca kabullenemeyeceğini düşündü ve boşanmak istediğini söyleyip beni babamlarin evine gönderdi. Yaklaşık 5 aydır 1 yılımızın dolmasını bekliyorduk ve 1 yılımız dolunca boşandık

İnsanız hepimiz hata yapabiliriz, üzülmeyin.Bu sebep olamaz gelmiş geçmiş bir konuymuş, kurtulmuşsunuz.Allah bebeğinizle musmutlu günler nasip etsin.

Back
X