- 17 Mart 2025
- 78
- -5
- 1
- 26
- Konu Sahibi florencegigi
Buna rağmen önce beni namussuzlukla sonra da ailemin kötü olmasıyla suçladı. Kendisini anlamak çok zor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sevindim sizin adınıza, umarım bundan sonrası güzel olurBoşanıp kurtuldum ve kuş gibi hissediyorum kendimi
Malesef. Bende öyle bişey öğrensem tiksinir soğurum ne demek bide kuzen ya.. herhangi biriyle sevgili olursun ayrılırsın çıkar hayatından ama kuzen olunca herzaman etrafında olacak. Ben akraba ilişkilerini ensest ve sapıkça buluyorum dünyada başka adam kalmamış gibi çok sapkınca geliyo bana Allahım korusun birazda yetişilen aile ile alakalı böyle seyler bizim hiç bizaman aklımızdan bile geçmemiştir hep kardeş gözüyle bakarız akrabalara Allahım yarabbimSormak istediğim geçmişte yaptığım hatanın bedelini bu kadar ağır mı ödemeli miydim?
İyi de hamile değil misiniz neye göre kuş gibi hissediyorsunuz kendinizi onu anlamadım. 3 ay sonra bebek doğunca babasız nasıl büyüteceksiniz madem boşanacaktınız neden babasız kalacak bir çocuğa hamile kaldınız?Boşanıp kurtuldum ve kuş gibi hissediyorum kendimi
Bebek doğunca babasız kalmasın diye kendisini hamileyken döven adamla evliliğe devam etmesi daha mantıklı. Kafanız çok güzelmiş, güle güle kullanın.İyi de hamile değil misiniz neye göre kuş gibi hissediyorsunuz kendinizi onu anlamadım. 3 ay sonra bebek doğunca babasız nasıl büyüteceksiniz madem boşanacaktınız neden babasız kalacak bir çocuğa hamile kaldınız?
Ya tamam kırılırsın, kızarsın bir süre küsersin ama bunun için hamile karını boşamazsın. Evlilik birliği içinde sonuçta aldatma yok. Ben kimsenin bu şekilde kuzenle ılıskı ogrendı diye boşanacağını sanmıyorum. Artık kendinize yüklenmeyin. Aile evinde rahat mısınız?Bende kuzenle bi ilişkim olmasını normalleştirmiyorum ki onayladığım tasvip ettiğim bişey değildi. Kaç yıl önce o kadar ısrar edilince acaba olur mu diye düşünüp başladığım bi durumdu. Hiç bir şekilde eşimle aynı ortama girmediler aynı sofraya oturmadılar zaten.
Aynı ortama girip hiç bir şey yokmuş gibi davransaydım ya da eşimi rahatsız edecek şekilde davransaydım dediğiniz gibi iğrenç bi ilişki yumağı olur onu kandırmış olurdum. Ama yüz yüze bile gelmemişlerken neden iğrenç oluyorŞiddet hiçbir şekilde kabul edilemez. Eşimin geçmişi beni ilgilendirmez ama kuzeniyle beraber olsa bilmek hakkım. Böyle iğrenç bir ilişki yumağına kendimi dahil etmek istemezdim. En başından kandırmışsınız eşinizi. Çocuk için katlanmayın sürekli önünüze gelecektir bu konu. Size şiddet uygulayan adam bu konuyu unutturmaz.
En başından kuzeniyle ilişki yaşayan biri bir daha o kişiyi görmese de bence iğrenç bir ilişki türüdür. Sevgilimin, eşimin geçmişimde olmasını istemediğim bir ilişki türü.Aynı ortama girip hiç bir şey yokmuş gibi davransaydım ya da eşimi rahatsız edecek şekilde davransaydım dediğiniz gibi iğrenç bi ilişki yumağı olur onu kandırmış olurdum. Ama yüz yüze bile gelmemişlerken neden iğrenç oluyor
Daha yeni karar vermemiş miydiniz? Hemen boşandınız mı?Vermedi zaten. Geç olmadan boşandık